ΓΥΝΑΙΚΑ

18 Τρικ για καθημερινά προβλήματα που τυχαίνουν σε κάθε γυναίκα!

Καθημερινά αντιμετωπίζουμε ένα σωρό προβλήματα με την εμφάνιση, το μακιγιάζ ή τα μαλλιά μας, τα οποία μπορεί να μας καθυστερήσουν και να μας αγχώσουν.

Ακολουθώντας όμως αυτά τα μικρά κι αποτελεσματικά τρικ για καθημερινά προβλήματα που θα δούμε στη συνέχεια, μπορούμε να δώσουμε εύκολα και γρήγορα τη λύση.

Σώστε ένα σπασμένο νύχι, τιθασεύστε τα μαλλιά που πετάνε, διορθώστε το φερμουάρ ή το κουμπί του πουκαμίσου και πολλά άλλα μυστικά που θα κάνουν την καθημερινότητα μας πολύ πιο εύκολη. Πρόκειται για συμβουλές και ιδέες για να δώσετε προσωρινά ή και μόνιμα τέλος στα απλά καθημερινά προβλήματα.

Σημείωση: Σε περίπτωση που δυσκολεύεστε στην εφαρμογή μιας από τις παρακάτω λύσεις, δείτε το βίντεο που ακολουθεί στο τέλος του άρθρου.

1. Σκίσιμο παντελονιού στη ραφή

Σκύψατε και το παντελόνι σας άνοιξε στην ραφή; Κανένα πρόβλημα. Γυρίστε το από την ανάποδη και με ένα συρραπτικό κλείστε προσωρινά την τρύπα μέχρι να την ράψετε.

2. Αέρας σηκώνει την φούστα

Φυσάει και η φούστα σας σηκώνεται αποκαλύπτοντας τα πάντα; Υπάρχει ένα τρικ για καθημερινά προβλήματα που θα σας δώσει την λύση. Απλά κολλήστε προσωρινά μερικά κέρματα στο εσωτερικό μέρος του στριφώματος της φούστας. Έτσι θα είναι πιο βαριά και δεν θα την σηκώνει ο αέρας.

3. Παπούτσια που γλιστράνε

Τα καινούργια σας παπούτσια γλιστράνε πολύ με κίνδυνο να πέσετε; Πάρτε ένα πιστόλι σιλικόνης και δημιουργήστε μερικές γραμμές στον πάτο του παπουτσιού. Αυτό το απλό τρικ θα κάνει τα παπούτσια σας να είναι πιο σταθερά, απομακρύνοντας τον κίνδυνο να γλιστρήσετε.

4. Φερμουάρ που έχει κολλήσει

Το φερμουάρ σας κόλλησε και δεν μπορείτε να το σηκώσετε; Απλά πάρτε ένα μολύβι και βάψτε ελαφρώς τα δαγκανάκια του μέσα και έξω. Με αυτό τον τρόπο το φερμουάρ θα γλιστρήσει και θα κλείσει. Δείτε αντίστοιχα τη λύση για να μην κατεβαίνει το φερμουάρ.

5. Κολάν ή παντελόνι που διαγράφει στο ευαίσθητο σημείο

Πρόκειται για ένα από τα πολύ ενοχλητικά προβλήματα που δημιουργείται με το κολάν ή το εφαρμοστό παντελόνι. Για να μην σας συμβεί δεν έχετε παρά να κολλήσετε κάθετα στο εσώρουχό σας ένα σερβιετάκι. Αυτό θα δημιουργήσει ένα πιο χοντρό κομμάτι στο σημείο αυτό και δεν θα έχετε τον φόβο πως διαγράφει.

6. Κουμπί πουκαμίσου που έσπασε

Σας έσπασε το κουμπί του πουκαμίσου όσο είστε στην δουλειά ή έξω; Απλά πάρτε έναν συνδετήρα, περάστε τον μέσα από τις τρύπες του κουμπιού και βάλτε το στην θέση του προσωρινά.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact