ΣΧΕΣΕΙΣ

6 στάσεις για ανάσταση στο κρεβάτι…

Καλώς ή κακώς το Πάσχα έχει και τα κακά του και ένα από αυτά είναι νηστεία. Και όταν λέμε νηστεία δεν εννοούμε μόνο τη διατροφική νηστεία αλλά και την αποχή από το σεξ.

Ο άνδρας και η γυναίκα επενδύουν συναισθηματικά μέσα από τη σεξουαλική εμπλοκή, προσφέροντας με κάθε σεξουαλική επαφή «κάποια εκατοστά εγγύτητας στη μεταξύ τους απόσταση».

Παράλληλα, η επιθυμία για μελλοντική σεξουαλική συνεύρεση ανατροφοδοτείται θετικά μέσα από την ηδονή που λαμβάνουν, ενισχύοντας το οικοδόμημα της σχέσης τους, που θα τους οδηγήσει στη δημιουργία οικογένειας και την προσωπική και κοινωνική τους ολοκλήρωση.

Το σεξ κάνει καλό στη σωματική και στην ψυχική μας υγεία και αυτό επιβεβαιώνεται μέσα από τα αποτελέσματα πολλών ιατρικών μελετών, οι οποίες τονίζουν πόσο ευεργετική είναι η επίδραση της σεξουαλικής ζωής. Εμείς συγκεντρώσαμε κάποιες από τις πιο hot στάσεις που μπορείτε να κάνετε για τη δική σας «ανάσταση».

1. «Χ».
Η στάση αυτή προϋποθέτει τη γυναίκα να βρίσκεται από πάνω και ξαπλωμένη με τον κόλπο και τα οπίσθια προς το πρόσωπο του άντρα. Είναι μία από τις πιο ξεκούραστες στάσεις αλλά σε οδηγούν στην απόλυτη απόλαυση.

2. Girl Boss
Αν σου αρέσει να είσαι από πάνω, δοκίμασε να το κάνεις ανάποδα, κοιτάζοντας τα πόδια του κι εκείνος τα οπίσθιά σου. Ξάπλωσε μπρούμυτα και αγκάλιασε τις γάμπες του ώστε να μπορείς να κινηθείς με μεγαλύτερη άνεση.

3. Πόδια στους ώμους
Μία από τις πιο κλασικές αλλά και τις απολαυστικές στάσεις. Ενδείκνυται για τον γυναικείο οργασμό και είναι πολύ εύκολο να την πετύχεις και να την εκτελέσεις. Ο άντρας στερεώνεται στα γόνατα και η εσύ είσαι ξαπλωμένη ακουμπώντας τα πόδια σου στους ώμους του συντρόφου σου.

4. «V»
Κάθισε και άσε τα πόδια σου ανοιχτά σε σχήμα «V». Η στάση αυτή είναι ιδανική για την τέλεια διεύσδυση και τον απόλυτο οργασμό!

5. Κnot
Ξαπλώστε στο πλάι κοιτάζοντας προς την ίδια κατεύθυνση, μετά τη διείσδυση, η γυναίκα με τα πόδια της τυλιγμένα γύρω του στηρίζεται στις παλάμες της. Εκείνος θα τυλίξει τα πόδια του γύρω από τη μέση της και έτσι η έντονη επαφή θα σας φέρει στον απόλυτο ερωτικό οργασμό.

6. Το διαφορετικό doggy style
Αντί να κάνετε την κλασική στάση στα 4 που μπορεί να σας έχει κουράσει, εμείς σας προτείνουμε κάτι διαφορετικό αλλά το ίδιο ερεθιστικό. Ξαπλώστε με τον κορμό σας σηκωμένο και ακουμπήστε πάνω σας την σύντροφο σας στην στάση doggy αλλά λίγο ξαπλωμένη.

Kάντε κλικ για να συνεχίσετε

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο ηθοποιός Χρήστος Τσαγανέας είχε υπογράψει την εκτέλεση της Ελένης Παπαδάκη

Πολλοί ηθοποιοί έχουν υπάρξει έντονα πολιτικοποιημένοι στη ζωή…

Προφυλακιστέοι οι τρεις αλλοδαποί για τη δολοφονία στου Φιλοπάππου

Σε βάρος τους η εισαγγελία άσκησε κακουργηματικές ποινικές…

Η κατάθεση της Βαρβάρας Φύτρου «Καίει” Δούρου και Ψινάκη

Κατάθεση κόλαφο έδωσε στον εισαγγελέα η Βαρβάρα Φυτρου…

Τα «μυστικά» των Ευζώνων της προεδρικής φρουράς

Πολλοί το έχουν δει, λίγοι, όμως, έχουν καταλάβει…

Οι Τούρκοι πιστεύουν ότι τους βομβαρδίζουν με «βόμβες ομοφυλοφιλίας»

Ο αντιαμερικανισμός στην Τουρκία φαίνεται να έχει ξεπεράσει…

Τα 8 ψέματα του Τσίπρα στην Ιθάκη

Eναν δικό του «μύθο» επιχείρησε να «κατασκευάσει» ο…

Η ζημιά του ΣΥΡΙΖΑ στη χώρα

«Τουλάχιστον 100 δισ. κόστισε το 3ο αχρείαστο μνημόνιο»…
contact