ΚΟΣΜΟΣ

Αδίστακτοι εγκληματίες που «απαθανάτισαν» τις φρικαλεότητές τους

Την ώρα που ο τίτλος του άρθρου δεν χρειάζεται καμιά περαιτέρω διευκρίνιση, κάποια πράγματα οφείλουν να ειπωθούν.

Το βιντεοσκοπημένο υλικό των περιστατικών της λίστας μας παραείναι αποτρόπαιο και ανατριχιαστικό, ευθεία προσβολή σε κάθε έννοια ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Κι ενώ τα βίντεο ανέβηκαν στο ίντερνετ και κυκλοφόρησαν online, καλό θα είναι να μην τα αναζητήσετε, μένοντας απλώς στην εξιστόρηση των γεγονότων.

Κι αυτό γιατί είναι άκρως εφιαλτικά…

Ο κατά συρροή δολοφόνος με το φρικιαστικό υλικό

Μεταξύ Μαρτίου 2001 και Μαΐου 2002, οι σοροί 12 ιερόδουλων βρέθηκαν σε χαντάκια δρόμων του Σεν Λούις του Μισούρι. Η αστυνομική έρευνα οδήγησε στα ίχνη του σερβιτόρου Μόρι Τρέιβις και το ένταλμα έβγαλε λαβράκι, μιας και το υπόγειο της κατοικίας του είχε μεταμορφωθεί σε θάλαμο βασανιστηρίων και ανείπωτου τρόμου.

Ανάμεσα στα αποδεικτικά που συλλέχθηκαν ήταν και μια βιντεοταινία με τον ανατριχιαστικό τίτλο «Η Μέρα του Γάμου σου». Το υλικό περιείχε τον Τράβις να κάνει χρήση σκληρών ναρκωτικών και να επιδίδεται σε σεξουαλικές περιπτύξεις με ιερόδουλες, αν και το πράγμα κλιμακώθηκε σύντομα σε μια από τις πλέον διεστραμμένες ταινίες όλων των εποχών.

Οι γυναίκες εξαναγκάζονταν στο φιλμάκι να συμμετέχουν σε περίεργα σεξουαλικά παιχνίδια και τελετουργικά και κατόπιν βιάζονταν και βασανίζονταν. Τελικά, μια από τις ιερόδουλες στραγγαλίστηκε μπροστά στην κάμερα, αναγκάζοντας τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στην έρευνα να ζητήσουν κατόπιν ψυχολογική υποστήριξη.

Ο κατά συρροή δολοφόνος ομολόγησε για 17 φριχτούς θανάτους, εντοπίστηκαν ωστόσο μόνο 12 πτώματα. Ο Τράβις δεν θα παρείχε άλλη βοήθεια στο έργο των διωκτικών αρχών, μιας και κρεμάστηκε στο κελί του με το που τον συνέλαβαν…

Όταν τα αγόρια παίζουν τους πιστολέρο

Ένας 40χρονος άντρας έπιασε φιλίες με τους δυο νεαρούς δολοφόνους του, κάποιους Άντονι Φιτζέραλντ και Ντέιβιντ Μπλούμερ. Ένα απρεπές σχόλιο του μεσήλικα για την κοπέλα του Φιτζέραλντ ανάγκασε τα δυο παιδιά να τον επισκεφτούν στο σπίτι του ένα κρύο βράδυ του 2008. Όταν η επίσκεψη πήρε τέλος, ο άντρας έμοιαζε -όπως το είπε ο ένας εκ των δύο φονιάδων του- «σαν να είχε βγει από ταινία τρόμου».

Η αστυνομία ενημερώθηκε από τη μητέρα της φίλης του Φιτζέραλντ, όταν ο τελευταίος της έδειξε περιχαρής το κατόρθωμά του στην οθόνη του κινητού του τηλεφώνου. Στο υλικό που τράβηξε ο Μπλούμερ, ο Φιτζέραλντ χτυπούσε ανελέητα τον άντρα πολτοποιώντας το κεφάλι του και αφήνοντάς τον ματωμένη άμορφη μάζα. Η αστυνομία ταυτοποίησε μάλιστα τον άντρα από τα δαχτυλικά του αποτυπώματα, μιας και δεν είχε πια αναγνωρίσιμο πρόσωπο.

Παρά το γεγονός ότι ο νεαρός έφαγε ισόβια, το 2022 θα δικαιούται αναστολή της ποινής του. Αν βγει, θα έχει καθίσει μόλις 13 χρόνια πίσω από τα κάγκελα για ένα τέτοιο αποτρόπαιο έγκλημα…Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact