ΔΙΑΦΟΡΑ

Αληθινή ιστορία: Ο 26χρονος, ο μοιραίος Αύγουστος και η 47χρονη παντρεμένη…

Οι λυγμοί του τρυφερού 26χρονου δεν έχουν τελειωμό μέσα στο γραφείο μου “11 μήνες έχουν περάσει και δεν μπορώ να την ξεχάσω!” ψιθυρίζει με λόγια ανακατεμένα με το κλάμα του.

Σαν το μικρό παιδί που ψάχνει το αγαπημένο του παιχνίδι, ξεδιπλώνει απαρηγόρητα συναισθήματα και περιγράφει έντονα, νοσταλγικά αλλά και καταθλιπτικά τον περσινό Αύγουστο που γνώρισε τυχαία στη παραλία την εντυπωσιακή 47χρονη παντρεμένη γυναίκα.

Τα βλέμματα συναντήθηκαν και ακαριαία ο σεξουαλικός πόθος σπάει τους φραγμούς, τόσο της ηλικίας, όσο και της ηθικής και της λογικής, που η παντρεμένη γυναίκα προσπαθεί να προβάλλει στον ασυγκράτητο νεαρό.

Γρήγορα όμως την κατακτά και ζει μαζί της ένα τρελό 10ήμερο που τα αισθήματα ξεχειλίζουν και η ηδονή πλημμυρίζει άκρατα και έντονα την κάθε στιγμή που συναντώνται, σε κάθε σεξουαλικό παιγνίδι…

Ένας μοιραίος Αύγουστος που κάνει την καρδιά του 26χρονου να φτερουγίζει καθώς αναπάντεχα μπαίνει στην αγκαλιά μιας γυναίκας που του υπόσχεται πολλά και του δίνει περισσότερα, ενώ ουσιαστικά όμως δεν μπορεί να του υποσχεθεί τίποτα.

Παρά μόνο αυτές τις κρυφές συναντήσεις, τις παρορμητικές φιλήδονες επαφές, το χωρίς όρια σεξ που εκείνη μεθυσμένη από τον νεαρό άνδρα παίρνει, αυτός όμως ερωτευμένος παραδίδεται στην αύρα της, στην εμπειρία της αλλά και στο σεξ της…

Ένας Αύγουστος που όπως ο ίδιος περιγράφει “του άναψε τα λαμπάκια” και του επέτρεψε να κάνει μία παράνομη σχέση απρόβλεπτη, που όχι μόνο δεν την περίμενε, ούτε καν την είχε σκεφτεί.

Το 10ήμερο τελείωσε, εκείνη έφυγε, έκλεισε την πόρτα πίσω της και δεν του επέτρεψε ποτέ να την ξαναδεί.

Αυτός όμως σέρνεται ακόμη, την ψάχνει, την σκέπτεται και δείχνει να είναι καθηλωμένος στο μυσταγωγικό μεθύσι, αναπολώντας, ιδεομηρυγκάζοντας και επιμένοντας με αφέλεια κα παιδικότητα σε μια επόμενη συνάντησή τους.

Έντεκα μήνες μετά κλαίει καθισμένος στη πολυθρόνα του γραφείου μου.

Έντεκα μήνες μετά περιμένει εκείνη που του είπε απλά “σε θέλω” αλλά δεν του επέτρεψε τη συνέχεια και τη συναισθηματική ανάγκη που αυτός ήθελε να πάρει.

Ήταν σεξ, μία παρένθεση στη ζωή του γάμου της, γι αυτόν όμως ήταν ένα διαφορετικό άνοιγμα, ένα απότομο ξεκίνημα, ένα παράλογο ταξίδι λίγων ημερών που άφησε πίσω του έντονα συναισθήματα, πόνο και πληγές ανοιχτές.

Και όμως αυτός ο 26χρονος τρυφερός γοητευτικός νέος, έζησε την πραγματικότητα μιας εικόνας που παίζει σε πολλές πλευρές της ανθρώπινη ζωής.

Ένας Αύγουστος που ανοίγει τα μυαλά και αφυπνίζει τα σώματα όλων αυτών που ψάχνουν τη φυγή, την ανατροπή, αυτό που το καλοκαίρι από μόνο του σηματοδοτείτε, το ακραίο, το φιλήδονο, το αισθησιακό, το μικρό ταξίδι που για τους περισσότερους συνήθως κλείνει τις πρώτες μέρες του μελαγχολικού Σεπτέμβρη.

Ο νεαρός δε σταματά το κλάμα και νιώθω σαν πατέρας που προσπαθεί να μάθει από μένα τι πρέπει να κάνει.

Είμαι όμως ο γιατρός που τον ακούει και που φυσικά λύση δεν υπάρχει, γιατί αυτός θέλει να σκέφτεται τον περσινό Αύγουστο, τον ζει ακόμη, τον πενθεί και περιμένει ότι θα ξαναζωντανέψει.

Εκείνος ο Αύγουστος όμως δίνει τη θέση του στο σημερινό που σε λίγες μέρες θα σημαίνει για πολλούς από εμάς, διακοπές, χαλάρωση και ότι άλλο θα προκύψει ή θα θέλαμε να προκύψει.

Όσο για τον νεαρό, του έδωσα πολλά χαρτομάντιλα που έχω πάνω στο γραφείο μου και του είπα ότι στα 26 του χρόνια πολλές νεαρές γυναίκες θα ήθελαν να ζήσουν μαζί του ένα άλλο 10ήμερο.

Όσο για εκείνη, πιστεύω ότι κρατάει το 10 ήμερο μαζί του μέσα στη ψυχή της σαν μια ανάγκη, δική της τροφή για να αισθάνεται πως ακόμα είναι νέα, επιθυμητή και αρεστή. Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω…

*Θάνος Ασκητής, Ιατρικό Κέντρο ψυχικής και σεξουαλικής υγείας, συμβουλευτική γραμμή επικοινωνίας 77 77 28 77

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact