ΕΛΛΑΔΑ

Νέα ανατροπή στο θρίλερ με την 44χρονη Ειρήνη: Τι δείχνει βίντεο με τις τελευταίες κινήσεις της

Βίντεο ντοκουμέντο το οποίο ήρθε στο φως, αλλάζει, όπως όλα δείχνουν, τα δεδομένα σε αυτή την υπόθεση που συγκλονίζει εδώ και μερικές εβδομάδες το πανελλήνιο.

Την ώρα που η οικογένειά της επιμένει ότι η Ειρήνη Λαγούδη δολοφονήθηκε και έχει ορίσει τεχνικούς συμβούλους για να το αποδείξει, ένα νέο στοιχείο δείχνει να ενισχύει το σενάριο της αυτοκτονίας.

Σύμφωνα ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση του θανάτου της 44χρονης γυναίκας έχουν στη διάθεσή τους ένα βίντεο ντοκουμέντο. Στο βίντεο αυτό φαίνεται η Ειρήνη Λαγούδη την ημέρα που εξαφανίστηκε να περνάει από πρατήριο καυσίμων και να γεμίζει ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό.

Στη συνέχεια φεύγει από κει και η επόμενη καταγραφή σε κάμερα ασφαλείας δείχνει τη γυναίκα κοντά στη λίμνη Τριχωνίδα. Εκεί ήταν που εντοπίστηκε και την επόμενη μέρα νεκρή, στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της, έχοντας δίπλα της το ίδιο μπιτόνι που γέμισε από το πρατήριο.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η γυναίκα ήταν «λουσμένη» με πετρέλαιο και το πίσω κάθισμα ήταν ποτισμένο με το εύφλεκτο υλικό. Παράλληλα σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που από την πρώτη στιγμή έκανε λόγο για αυτοκτονία, ο θάνατός της οφείλεται σε εισπνοή μεγάλης ποσότητας δηλητηριωδών αερίων (αιθάλη) που προήλθαν από την καύση πετρελαίου.

Υπέρ της αυτοκτονίας συνηγορούν και η ψυχολογική κατάσταση της γυναίκας που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα στην προσωπική της ζωή. Κι αυτό καθώς ο δεσμός της δεν είχε αίσιο τέλος. Επιπλέον το σενάριο της αυτοχειρίας ενισχύουν και τα δύο μηνύματα που έστειλε στον πρώην σύντροφό της. Στα μηνύματα αυτά τον αποχαιρετούσε και του έλεγε ότι θα τα πουν στην άλλη ζωή.

Σύμφωνα με τον Alpha υπάρχει και άλλη μια σειρά στοιχείων που οδηγούν την αστυνομία στο συμπέρασμα ότι η Ειρήνη Λαγούδη αυτοκτόνησε, ωστόσο δεν χαρακτηρίζει ακόμα την αιτία θανάτου.

protothema.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact