ΓΥΝΑΙΚΑ

Για άνδρες-γυναίκες: Πως να χάσετε κιλά μέσα σε 14 μέρες

Πως οι αστέρες του Χόλυγουντ και οι celebrity δείχνουν τόσο αδύνατες και στυλάτες στα 40 τους, στα 50, ακόμη και στα 60; Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί; Πρόκειται πάντα για ακριβές λιποαναρροφήσεις και επικίνδυνες πλαστικές επεμβάσεις; H απάντηση είναι πλέον Όχι! Συνεπώς, εάν δεν προχωρούν όλες σε χειρουργικές επεμβάσεις για να δείχνουν όμορφες, ποιο είναι το μυστικό τους;

Είναι αλήθεια ότι ένα στυλάτο, όμορφο και αδύνατο σώμα για να αποκτηθεί χρειάζεται ένα συνδυασμό πραγμάτων, αλλά το βασικότερο είναι αυτός ο συνδυασμός να έχει δημιουργηθεί σύμφωνα με  το δικό σου σώμα, τις δικές σου συνήθεις και το κυριότερο τον δικό σου μεταβολισμό.

Η Καλύτερη Λύση Αδυνατίσματος Που Ακούσαμε ποτέ και γι αυτό σας το προτείνουμε!

Δεν είναι λίγοι αυτοί που στην προσπάθειά του να χάσουν το λίπος και τα περιττά κιλά έχουν πετάξει αρκετά χρήματα σε διάφορα σκευάσματα και μεθόδους αδυνατίσματος. H πραγματικότητα είναι λίγο πιο απλή και αρκετά πιο σκληρή.

Έχει αναρωτηθεί ποτέ κανείς πως γίνετε ένα προϊόν να αδυνατίζει τους πάντες; Η απάντηση προφανώς είναι απλή ΔΕΝ γίνετε ένα προϊόν με την ίδια σύσταση για όλους να αδυνατίζει τους πάντες. Και ο λόγος είναι απλούστατος… Ένα προϊόν αδυνατίσματος έχεις κάποια συστατικά, ένας ανθρώπινος οργανισμός έχει επίσης κάποιες ουσίες που αναπτύσσονται ανάλογα με τον τρόπο ζωής του, το σωματότυπό του, τις διατροφικές του συνήθεις, το αν αθλητές ή όχι, το αν κάνει καθιστική ζωή ή όχι και δεκάδες ακόμα πράγματα.

Άρα με απλά λόγια ένα προϊόν αδυνατίσματος που ταιριάζει σε όλους δεν υπάρχει. Εκτός αν δημιουργηθεί μόνο για κάθε άνθρωπο ξεχωριστά και σύμφωνα με τον δικό σας οργανισμό ώστε τα συστατικά να δρουν στο σώμα αυτού που θέλει να αδυνατίσει.

Το ερώτημα λοιπόν που προκύπτει εδώ είναι ένα: Πώς θα βρούμε λοιπόν το προϊόν που ταιριάζει στον οργανισμό ώστε να έχουμε αποτελέσματα άμεσα και σίγουρα;

Μιλώντας με δεκάδες διαιτολόγους είδαμε ότι αν κάποιος κάνει μία ατομική συνταγή σε κάποιο διαιτολόγο θα του κοστίσει αρκετά χρήματα για να φτιάξει ένα προϊόν μόνο για τον οργανισμό του.

Ψάχνοντας ωστόσο λίγο περισσότερο για το αδυνάτισμα βρήκαμε ένα προϊόν που φτιάχνετε για κάθε άνθρωπο ξεχωριστά και εξατομικευμένα και μας εξέπληξε το γεγονός ότι η εταιρεία που το παρέχει συνεργάζεται κατά βάση με διαιτολόγους. Που σημαίνει ότι πάει κάποιος στον διαιτολόγο συμπληρώνει κάποια ερωτηματολόγια ίσως και εξετάσεις μετά αυτά αποστέλνονται στην x-slim και δημιουργείται το x-slim Gabi ειδικά για το κάθε πελάτη του εκάστοτε διαιτολόγου που συνεργάζεται με την X-slim.

Εμείς βρήκαμε την σελίδα πώλησης του x-slimGabi που μπορείτε να βάλετε τα στοιχεία σας και να σας καλέσουν απ,ευθείας από την εταιρεία που διαθέτει το προϊόν και να συμπληρώσετε μαζί το ερωτηματολόγιο που θα βοηθήσει στο εργαστήριο να κάνει το δικό σας προϊόν εξατομικευμένα.

Μπορείτε να το βρείτε εδώ

Τι ακριβώς είναι το X-slim Gabi;

vazo crazynapo.jpg

Πρόκειται για μία 100% φυσική πάστα που δεν έχει ούτε μία συντηρητική ουσία από την οποία πίνετε 3 ποτήρια την ημέρα σαν τσάι βάζοντας και ανακατεύοντας την πάστα σε ζεστό νερό. Αλλά το μεγάλο μυστικό είναι ότι φτιάχνετε κάθε φορά με διαφορετική τελική σύσταση και σύμφωνα με τον οργανισμό του κάθε ανθρώπου ώστε να έχει σίγουρα αποτελέσματα.  Για παράδειγμα για κάποιον ο οποίος έχει δυσκοιλιότητα και είναι υπέρβαρος θα μπεί περισσότερη κανέλα. Ενώ για κάποιος που θέλει να χάσει λίπος στα πόδια και όχι στην μέση θα μπει περισσότερο Κετόνη σμέουρων. Για τον λόγο αυτόν το προϊόν πρέπει να καταναλωθείς εντός 20 με 25 μέρες διότι όλα τα συστατικά είναι απολύτως βιολογικά και μετά χάνουν τις δραστικές τους ιδιότητες.


Αποφασίσαμε να το Δοκιμάσουμε! Δείτε μόνοι σας τα αποτελέσματα είναι το μόνο που έχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων!


Η Καλλιόπη Σαββίδου  είναι 37 ετών και μητέρα 3 παιδιών και εργάζεται ως αρθρογράφος στην ιστοσελίδα μας. Όπως οι περισσότερες γυναίκες της ηλικίας της, τα χρόνια έχουν αρχίσει να της προσφέρουν ανεπιθύμητα κιλά.

Ημέρα Πρώτη:

photo_6.jpg

Μετά την πρώτη μέρα χρήσης του X-slim Gabi ήμουν ήδη έκπληκτη από το πόσο όμορφα ένιωθα το σώμα μου. Δεν είχα κάποιο βάρος στο στομάχι μου και εντερικές διαταραχές.

photo_7.jpg

Μετά από πέντε μέρες χρήσης του X-slim έπαθα σοκ από την αποτελεσματικότητα του προϊόντος. Είχα ήδη χάσει 4 κιλά! Ήμουν ενθουσιασμένη από το αποτέλεσμα και αισθανόμουν πολύ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Χαιρόμουν πραγματικά να βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη!

photo_8.jpg

Μετά από 14 μέρες, όχι μόνο είχε εξαφανιστεί κάθε ίχνος αμφιβολίας και σκεπτικισμού – ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΤΤΟ ΜΟΥ ΒΑΡΟΣ! Έως εκείνη τη στιγμή είχα ήδη χάσει 12 κιλά. Ποτέ στο παρελθόν δεν δεν είχα δει ή νιώσει κάτι να συσφίγγει το δέρμα μου με τόση δύναμη, ανεξάρτητα από το πόσο ακριβό ήταν το προϊόν! Στο σημείο αυτό η οικογένειά μου και όλοι μου οι φίλοι είχαν πάθει σοκ. Δεν μπορούσαν να πιστέψουν τη διαφορά και νόμιζαν ότι έλεγα ψέματα και ότι είχα καταφύγει στη λιποαναρρόφηση ή κάποια κλινική λύση. Αυτό που με ενθουσίασε περισσότερο είναι ότι δεν έκανα ούτε μία μέρα γυμναστική απλώς περιόρισα ελαφρώς το βραδινό μου.

Θα Δουλέψει Στην Περίπτωσή Σας;

Υπάρχουν πάρα πολλά προϊόντα αδυνατίσματος στην αγορά, τα πιο πολλά από τα οποία είναι εξαιρετικά ακριβά. Με τόσες πολλές διαθέσιμες επιλογές, είναι πολύ φυσικό να είναι κανείς επιφυλακτικός. Η απάντηση όμως είναι σαφής και απόλυτη και είναι ΝΑΙ, για τον απλό λόγο ότι το προϊόν θα φτιαχτεί μόνο για εσάς και θα σας σταλούν οδηγίες ώστε να έχετε άμεσα σίγουρα και φυσικά αποτελέσματα

Μπορείτε να βρείτε το προϊόν εδώ σας το προτείνουμε μετά από δοκιμές μας

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact