ΓΥΝΑΙΚΑ

Αντιμετωπίστε την κυτταρίτιδα με ένα σπιτικό λάδι

Η κυτταρίτιδα αποτελεί ένα από τα πιο βασανιστικά προβλήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι γυναίκες, ειδικά κατά την περίοδο του καλοκαιριού. Ωστόσο, υπάρχουν και πολλοί μύθοι που σχετίζονται με την κυτταρίτιδα και την αντιμετώπιση της, τους οποίους θα πρέπει να γνωρίζετε.

Αν θέλετε λοιπόν να αποκτήσετε υπέροχο και λείο δέρμα θα πρέπει να το φροντίσετε όπως του αρμόζει. Αντιμετωπίστε την κυτταρίτιδα με ένα σπιτικό λάδι βασισμένο σε απλά και φυσικά έλαια που μπορείτε εύκολα να προμηθευτείτε.

Το συγκεκριμένο μείγμα ελαίων έχει την ικανότητα να συσφίγγει το σώμα, να λειαίνει την επιδερμίδα και να εξαφανίζει την όψη του φλοιού πορτοκαλιού.

Βέβαια παράλληλα με την θεραπεία ελαίων, θα πρέπει να φροντίζετε να καταναλώνετε τουλάχιστον 1 λίτρο νερού καθημερινά, όπως επίσης και να ασκείστε 2-3 φορές την εβδομάδα, κάνοντας ασκήσεις για την κυτταρίτιδα. Σημαντικό είναι όμως και το να προσέξετε την διατροφή σας. Καταναλώστε υγιεινά τρόφιμα, χωρίς λιπαρά και βέβαια fast – junk food.

Αντιμετωπίστε την κυτταρίτιδα με ένα σπιτικό λάδι:

Θα χρειαστείτε:

– 15 σταγόνες αιθέριο έλαιο πορτοκάλι – 15 σταγόνες αιθέριο έλαιο δεντρολίβανο – 15 σταγόνες αιθέριο έλαιο άρκευθος – 1/2 της κούπας έλαιο jojoba

Τρόπος παρασκευής:

Απλά βάλτε σε ένα μπουκαλάκι όλα τα υλικά και ανακατέψτε τα πολύ καλά. Το λάδι κατά της κυτταρίτιδας σας είναι έτοιμο.

Τρόπος εφαρμογής:

Πριν από κάθε χρήση ανακινήστε το μπουκαλάκι. Πάρτε λίγο μείγμα ελαίων, το οποίο είναι απορροφητικό και ενεργοποιεί την περιοχή, κάνοντας την να αιματώνεται περισσότερο. Απλώστε το με απαλές κυκλικές κινήσεις στα σημεία όπου θέλετε να κάψετε την κυτταρίτιδα(μηρούς, γλουτούς κλπ) και συνεχίστε το μασάζ για μερικά λεπτά.

Η διαδικασία επάλειψης δρα όπως το μασάζ ή η απολέπιση και βοηθά στην αντιμετώπιση της κατακράτησης υγρών και την μείωση πρηξίματος. Αυτό με την σειρά του οδηγεί στην μείωση της όψης του φλοιού του πορτοκαλιού.

Κάντε επαλείψεις με το λάδι 2-3 φορές την ημέρα για 6 εβδομάδες. Και ετοιμαστείτε να δείτε αποτελέσματα από τις πρώτες κιόλας χρήσεις.

Ευεργετικές ιδιότητες σπιτικού λαδιού κατά της κυτταρίτιδας:

Το βασικό συστατικό αυτού του μείγματος ελαίων κατά της κυτταρίτιδας είναι το έλαιο jojoba. Πρόκειται για ένα πολύ ενυδατικό φυσικό συστατικό, το οποίο εισχωρεί στο δέρμα πολύ πιο εύκολα από οποιοδήποτε άλλο έλαιο. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι πως το έλαιο jojoba μοιάζει με το φυσικό σμήγμα του ανθρώπινου δέρματος. Επίσης, όταν συνδυαστεί με άλλα αιθέρια έλαια γίνεται ακόμη πιο αποτελεσματικό.

Αν λοιπόν προσθέσετε ένα αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού στο μείγμα σας, μπορείτε να απαλλαγείτε από το πρήξιμο και την κατακράτηση υγρών. Αντίστοιχα το αιθέριο έλαιο αρκεύθου έχει την ικανότητα να δρα ενάντια στα οιδήματα και στα πρηξίματα.

Τέλος, το αιθέριο έλαιο δεντρολίβανου αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος, με συνέπεια να αποβάλλει τις άχρηστες ουσίες γρηγορότερα από τον οργανισμό σας.

Πηγη:  beautetinkyriaki.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact