ΚΟΣΜΟΣ

Η απίθανη θεωρία συνωμοσίας για τη Μελάνια και τη σχέση της με τον Τραμπ

Από τη στιγμή που το ζεύγος Τραμπ πάτησε το πόδι του στον Λευκό, άπλετο μελάνι έχει χυθεί για τη σχέση αυτή και κάθε κοινή εμφάνιση δίνει τροφή για σχόλια, κουτσομπολιό και θεωρίες. Όχι ότι οι προηγούμενοι ένοικοι της προεδρικής κατοικίας των ΗΠΑ δεν απασχολούσαν τα μίντια. Για κάποιο λόγο όμως, αυτή τη φορά, πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι κάτι δεν πάει καλά ανάμεσα στον Ντόναλντ και τη Μελάνια. Και επιστρατεύουν διάφορα «επιχειρήματα» για να το αποδείξουν.

Χέρια που δεν ενώνονται, περίεργη γλώσσα του σώματος, άβολες στιγμές, εκστρατεία για την «απελευθέρωση» της Πρώτης Κυρίας από τα χέρια του «διαβολικού» μεγιστάνα και προέδρου των ΗΠΑ. Είναι λίγα από τα σενάρια που έχουν απασχολήσει δημοσιεύματα και social media στους λίγους μήνες της προεδρίας του Ντόναλντ Τραμπ και τα οποία συνήθως καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι οι δυο τους δεν πρέπει να πολυσυμπαθούν ο ένας τον άλλον.

Το τελευταίο φαίνεται πάντως κομματάκι τι πιο τραβηγμένο… Η νέα θεωρία συνωμοσίας, λοιπόν, που κάνει θραύση ανάμεσα στους χρήστες των κοινωνικών δικτύων είναι πως ορισμένες φορές η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ δεν είναι η ίδια αλλά μια ψεύτικη!

Η Μελάνια και η άλλη

Η απίθανη θεωρία συνωμοσίας για τη Μελάνια και τη σχέση της με τον Τραμπ - Εικόνα

Το νέο σενάριο έχει ήδη γίνει viral, όπως γράφουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, και υποστηρίζει ότι η Μελάνια Τραμπ αντικαταστάθηκε από μία σωσία. Την όλη υπόθεση πυροδότησε ένα στιγμιότυπο στο πλαίσιο πρόσφατων δηλώσεων του αμερικανού προέδρου σε δημοσιογράφους -την ώρα που η Μελάνια στεκόταν δίπλα του- για το Πουέρτο Ρίκο και την καταστροφή που άφησε πίσω του ο τυφώνας «Μαρία», αλλά και τη συμφωνία με το Ιράν.

Στο βίντεο-«ντοκουμέντο», ο πρόεδρος κάνει το λάθος να πει: «Η σύζυγός μου Μελάνια που τυχαίνει να βρίσκεται ακριβώς εδώ». Αυτό ήταν όλο! Τα σενάρια ξεκίνησαν και το επικρατέστερο υποστηρίζει ότι ο Τραμπ προσπάθησε τη στιγμή εκείνη να καλύψει το γεγονός ότι δεν ήταν στην πραγματικότητα η γυναίκα του, αλλά μια άλλη.

Το στιγμιότυπο στο 4:04

Αλλά και η έρευνα στα social media ξεκίνησε. Η εικόνα της Μελάνια από το βίντεο, η οποία φορά μια καπαρντίνα και γυαλιά ηλίου, περνά από εξονυχιστική ανάλυση και ερωτήματα τίθενται ακόμη και για το σχήμα της μύτης της Πρώτης Κυρίας. Σε μικρό χρονικό διάσημα, η «σωσίας» και η «ψεύτικη» Μελάνια έγιναν trend στο διαδίκτυο.

Ένα από τα πρώτα σχόλια που έκαναν την εμφάνισή τους στο Facebook ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μπορεί, παρακαλώ, η πραγματική Μελάνια να σηκωθεί όρθια; Είναι ιδέα μου ή κατά τη διάρκεια της σημερινής ομιλίας κάποια άλλη έκατσε στη θέση της Μελάνια; Και γιατί ο β… να πει: Η γυναίκα μου η Μελάνια που τυχαίνει να βρίσκεται ακριβώς εδώ; Σοβαρά τώρα, προσέξτε το καλά». Μέσα σε λίγες ώρες, το post είχε περισσότερα από 100.000 shares.

Η νέα θεωρία συνωμοσίας άρχισε γρήγορα να εξαπλώνεται στο διαδίκτυο. Ένας άντρας έγραψε: «Αυτή δεν είναι η Μελάνια. Όσο σκέφτομαι ότι το προχώρησαν τόσο και μας έκαναν να πιστέψουμε ότι είναι εκείνη στην τηλεόραση, είναι τρελό. Με κάνει να αναρωτιέμαι τι άλλο είναι ψέμα».

Η απίθανη θεωρία συνωμοσίας για τη Μελάνια και τη σχέση της με τον Τραμπ - Εικόνα1

Ήταν και αυτά τα μεγάλα γυαλιά ηλίου που δεν βοήθησαν ιδιαίτερα την κατάσταση. Αλλά και κάποιο θεματάκι που εντόπισαν ορισμένοι με τα μαλλιά της και θεώρησαν ότι φοράει περούκα. Άσχετο που υπήρχαν και φωτογραφίες της χωρίς γυαλιά από την ίδια ημέρα και ώρα…

Ένα άλλο στοιχείο που χρησιμοποιήθηκε για να υποστηρίξει τη θεωρία είναι παλιότερες εικόνες της Μελάνια δίπλα σε μία πράκτορα που τη φυλά και θεωρείται ότι της μοιάζει εξαιρετικά. Η μυστηριώδης αυτή γυναίκα μπορεί να είναι η «σωσίας» που την αντικαθιστά, σύμφωνα με τους υπέρμαχους της νέας θεωρίας.

Η απίθανη θεωρία συνωμοσίας για τη Μελάνια και τη σχέση της με τον Τραμπ - Εικόνα2

Εννοείται πως δεν πρόκειται για την πρώτη θεωρία συνωμοσίας όσον αφορά τον Λευκό Οίκο. Μια άλλη πρώην Πρώτη Κυρία, η Χίλαρι Κλίντον, κατηγορήθηκε επίσης παλιότερα ότι χρησιμοποιούσε σωσία και μάλιστα έδειξαν την Τερέσα Μπαρνουέλ ως την ηθοποιό που την υποδυόταν σε διάφορες εμφανίσεις της.

Φωτογραφίες της Χίλαρι μπήκαν επίσης στο μικροσκόπιο και κρίθηκε με βάση μια συγκεκριμένη εμφάνιση το 2016 ότι «παραφαινόταν υγιής για να είναι η αληθινή». Η Μπάρνουελ υποδυόταν, στο πλαίσιο του επαγγέλματός της, την Κλίντον από το 1993. Οι δυο τους συναντήθηκαν το 1996 σε μια παρουσίαση βιβλίου. «Εσύ είσαι εκείνη που μπορεί να με αντικαθιστά και να κάνει όλα τα άσχημα που δεν θέλω να κάνω», της είπε η Χίλαρι όταν τη γνώρισε.

Μελάνια και Τραμπ στο μικροσκόπιο

Η απίθανη θεωρία συνωμοσίας για τη Μελάνια και τη σχέση της με τον Τραμπ - Εικόνα3

Το διαδίκτυο επιμένει να ψάχνει στιγμιότυπα της κοινής ζωής του ζευγαριού για να αποδείξει ότι κάτι δεν πάει καλά με αυτή τη σχέση. Κόκκινοι κύκλοι μπαίνουν σε φωτογραφίες ή βίντεο για να τονίσουν το «παράξενο» που συμβαίνει. Μάλιστα, στο Twitter είχε κάνει την εμφάνισή του και το hashtag #FreeMelania, με αφορμή ένα βίντεο από την τελετή της ορκωμοσίας του Τραμπ όπου η Μελάνια φαίνεται αρχικά να χαμογελά στον σύζυγό της, για να πάρει στη συνέχεια ένα συνοφρυωμένο ύφος όταν εκείνος γυρνά την πλάτη του.

«Ανοιγόκλεισε δύο φορές τα μάτια σου αν θες να σε σώσουμε», σχολίαζαν, μεταξύ άλλων, οι χρήστες του δημοφιλούς δικτύου, ενώ πολλές ήταν και οι φωτογραφίες της Πρώτης Κυρίας που «αποδείκνυαν» ότι βρίσκεται σε «απόγνωση» και χρειάζεται «σωτηρία».

Η απίθανη θεωρία συνωμοσίας για τη Μελάνια και τη σχέση της με τον Τραμπ - Εικόνα4

Ακόμη και η διάσημη τραγουδίστρια Σερ αμφισβήτησε την ευτυχία της Μελάνια με τον Ντόναλντ και εξέφρασε την εξής άποψη: «Δεν είμαι σίγουρη, αλλά η Μελάνια Τραμπ φαίνεται πάντα θλιμμένη-θυμωμένη, σαν να έχασε τον καλύτερό της φίλο. Ποτέ δεν χαμογελάει… Αισθάνομαι άσχημα. Ελπίζω ότι θα το δει και θα πάρει τον γιο της και θα επιστρέψει στη Νέα Υόρκη σύντομα. Φαίνεται να είναι καλή μητέρα. Δεν την έχω δει ποτέ να τον αγκαλιάζει ή να παίζει με τον γιο της».

Και όταν έφτασε η ώρα του χορού την ημέρα της ορκωμοσίας, οι εικόνες από την ομολογουμένως παράξενη γλώσσα του σώματος της Μελάνια, πυροδότησαν ξανά σενάρια αλλά και συγκρίσεις με το αγαπημένο ζεύγος Ομπάμα. Την ίδια ώρα, το #FreeMelania τυπώθηκε σε μπλουζάκια και φορέθηκε σε πορείες, ενώ χρησιμοποιήθηκε και από αρκετούς κωμικούς που καλούσαν την Πρώτη Κυρία να δραπετεύσει από τον άντρα της.

Η απίθανη θεωρία συνωμοσίας για τη Μελάνια και τη σχέση της με τον Τραμπ - Εικόνα5

Ήταν και εκείνο το στιγμιότυπο που κατέγραψε η κάμερα στο ταξίδι του ζεύγους Τραμπ στο Ισραήλ, που έγινε επίσης αντικείμενο ανάλυσης. Όταν το προεδρικό ζεύγος έφτασε στο Τελ Αβίβ με το Air Force One και περπατούσε στο κόκκινο χαλί, ο Τραμπ πήγε να πιάσει το χέρι της συζύγου του, αλλά εκείνη το απώθησε και συνέχισε να περπατά μόνη της, όπως σχολίασαν αρκετές ιστοσελίδες. Μάλιστα, το tmz.com επιχείρησε να δώσει μια ερμηνεία για την κίνηση της Πρώτης Κυρίας, κάνοντας λόγο ίσως για μια… επεισοδιακή πτήση από τη Σαουδική Αραβία.

Αυτές είναι ορισμένες μόνο από τις θεωρίες που έχει πυροδοτήσει η σχέση της Μελάνια με τον Ντόναλντ. Και το μόνο σίγουρο είναι πως αναμένεται συνέχεια στο διαδικτυακό σίριαλ της συζυγικής ζωής του αμερικανικού προεδρικού ζεύγους.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact