ΕΛΛΑΔΑ

Άρτεμης Σώρρας: Σωτήρας η απατεώνας;

ΗΠΑ: Απατεώνας ο Σώρρας, επικοινωνήστε με τις διωκτικές αρχές
Ωστόσο, τον Οκτώβριο του 2014, ο γενικός επιθεωρητής του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ, με έγγραφό του προς την Τράπεζα της Ελλάδος, αναφέρει ότι οι Σώρρας-Λαμπράκης είναι απατεώνες. Το έγγραφο του γενικού επιθεωρητή του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ, το οποίο εστάλη στην Τράπεζα της Ελλάδος αποκάλυψε το «Εθνος της Κυριακής», γίνεται λόγος για «προϊόν απάτης» και συνιστάται στην ελληνική πλευρά να «επικοινωνήσει με τις διωκτικές αρχές». Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο ότι έγκληση για συκοφαντική δυσφήμηση, που κατέθεσαν οι δύο «δωρητές» κατά στελεχών της Τράπεζας της Ελλάδος αλλά και κατά του «Εθνους» απορρίφθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ως αβάσιμη.

Το αμερικανικό ΥΠΟΙΚ απάντησε: «Σας γνωρίζουμε ότι εξετάσαμε τα έγγραφα και ότι ΔΕΝ αποτελούν έγκυρα διαπραγματεύσιμα χρηματοοικονομικά μέσα. Τα εν λόγω έγγραφα αποτελούν προϊόν απάτης και χρησιμοποιούν παρανόμως ονόματα αξιωματούχων του υπουργείου Οικονομικών», και μάλιστα συνιστά στην ΤτΕ να απευθυνθεί στις διωκτικές αρχές της χώρας της».

Απατεώνας, λοιπόν, ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, αλλά, για έναν περίεργο λόγο, η ελληνική Πολιτεία και η ελληνική δικαιοσύνη δεν ασχολήθηκε τότε με την περίπτωσή του.

Ο Σώρρας και η «Συνέλευσις Ελλήνων»
Λαμπράκης και Σώρρας, τον Οκτώβριο του 2014, διαφώνησαν με βαριές αλληλοκατηγορίες. Ο Λαμπράκης ισχυρίζεται ότι ο Σώρρας δεν έδωσε τα ομόλογα στην END για να εισπράξει αυτή τα υποτιθέμενα δισ. και να τα διαθέσει για την αποπληρωμή του χρέους, επειδή ο Σώρρας θέλει να κρατήσει τα λεφτά για τον εαυτό του. Από την άλλη ο Σώρρας κατηγορεί τον Λαμπράκη ότι τον πρόδωσε και ότι οι άλλες μετοχές της Τράπεζας Ανατολής που έχουν άλλοι φίλοι της END είναι πλαστές και μόνο οι δικές του είναι οι γνήσιες!

Ο δαιμόνιος Σώρρας, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχει δημιουργήσει νέα οργάνωση, την «Συνέλευση Ελλήνων». Με τη νέα του οργάνωση ετοιμάζεται για κάθοδο στις εκλογές, αφού υπόσχεται ότι θα δώσει 20.000 ευρώ σε κάθε ψηφοφόρο αν βγει πρωθυπουργός (το είπε δημόσια σε εκδήλωση στη Ρόδο), ενώ υπόσχεται ακόμα ότι θα τους δώσει μέρος των χρημάτων του για «αποπληρωμή και οριστική απαλλαγή από κάθε οφειλή προς τράπεζες, το δημόσιο (ΕΝΦΙΑ, φόρος εισοδήματος, ΦΠΑ, Τέλη Κυκλοφορίας κ.λπ.) εισφορές προς όλα τα ασφαλιστικά ταμεία, αλλά και του δημόσιου χρέους που κατά κεφαλήν μας αναλογεί»!

Προχωρά όμως και πάρα πέρα, βρίσκοντας καταχρεωμένους δήμους ανά την επικράτεια, όπου υπόσχεται αποπληρωμή του χρέους τους και επενδύσεις δισ. ευρώ, για παράδειγμα στους δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Σκύδρας του Νομού Πέλλας είπε: «Εσάς σας αναλογούν 4 δισ.!» Ακολουθεί μάλιστα και ολόκληρη τελετουργία, όπου βάζει τον δήμαρχο και τους δημότες να δώσουν τον «όρκο του πολεμιστή», όπου μεταξύ άλλων ασυναρτησιών αναφέρει ότι «ορκίζομαι υπακοή στα Ελλάνια αξιακά πρωτόκολλα και στον πολέμαρχο και ιερό σκοπό του σχεδίου…»
Ο Σώρρας, σε κάθε γειτονιά και επαρχιακή πόλη ανοίγει και ένα γραφείο της «Συνελεύσεως Ελλήνων» και το φαινόμενο παίρνει τη μορφή χιονοστιβάδας.

O Σώρρας «ορκίζει» πολίτες-πολεμιστές στη Δωδώνη, στο κοσμικό πυρ:

Ο Σώρρας υπόσχεται να πληρώσει την εφορία όλων των Ελλήνων
Αφού… έλυσε το θέμα του χρέους, ο Αρτέμης Σώρρας υποσχέθηκε το 2016 να πληρώσει και την Εφορία όλων των Ελλήνων! Μιλώντας σε εκδήλωση της οργάνωσης του «Ελλήνων Συνέλευσις», στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, όπου υπήρχε λαοθάλασσα, μεταξύ άλλων ο κ. Σώρρας υποστήριξε:
«Το χρέος δεν είναι υπαρκτό, αλλά εμείς θα πληρώσουμε ό,τι χρωστάμε. Θα κάνουμε έναν μεγάλο έλεγχο στην χώρα μας. Όλοι οι Έλληνες πολίτες πρέπει να μπουν στην «Ελλήνων Συνέλευσις» (Αστική Μη Κυβερνητική Οργάνωση Μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα). Στην Τρίπολη ήδη έχουμε γραφείο και προγραμματίζουμε να λειτουργήσουμε άλλα τρία. Ας ξεχάσουμε τις διαφορές μας κι ας ενωθούμε».
Μάλιστα, κάλεσε όλους τους Έλληνες να καταθέσουν την εντολή εξουσιοδότησης προς την εφορία, ζητώντας να… πληρωθούν τα χρέη τους μέσα από το λογαριασμό που (υποστηρίζει ότι) υπάρχουν τα 600 δισ. ευρώ.
O ίδιος, μάλιστα, μοιράζει εξώδικα να συμπληρώσουν οι ενδιαφερόμενοι για να μην πληρώσουν εφορία:

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact