ΕΛΛΑΔΑ

Άρτεμης Σώρρας: Σωτήρας η απατεώνας;

Ο όρκος σε καφενείο στην …συμπαντική συνειδητότητα
Το φαινόμενο Σώρρα βρίσκει ωστόσο ακροατήριο, ειδικά στην ελληνική επαρχία, ανθρώπους κουρασμένους από την κρίση και την συνεχή λιτότητα, οι οποίοι πιστεύουν και πάλι ότι κάποιος θα τους χαρίσει …τα χρέη. Πικρά γέλια έχει προκαλέσει βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο τις πρώτες ημέρες του 2017 και δείχνει οπαδούς του «σωτήρα» της Ελλάδας Αρτέμη Σώρρα να δίνουν τον όρκο για να ενταχθούν στο μόρφωμα των «Ελλήνων Συνέλευσις».
Ο… όρκος έχει λίγο απ’ όλα. Από πολέμαρχους και συμπαντική συνειδητότητα μέχρι… ενεργό ύδωρ.
Και τι θα συμβεί σε όσους παραβούν τον όρκο τους; «Όλος ο κυτταρικός ιστός του σώματός μου θα διαλυθεί» λένε εν χορώ οι υποστηρικτές του Σώρρα.
Το βίντεο έχει τραβηχτεί σε καφενείο της Καβάλας:
«Ορκίζομαι στη συμπαντική συνειδητότητα και νομοτέλεια, στην ένωση όλων των ιερών ψυχών… Ορκίζομαι ως πολεμιστής στον ιερό σκοπό της ελευθερίας της Ελλάδος, του Ελληνισμού και της ελληνικότητας να υπηρετώ των αλήθεια, την αρμονία… Ορκίζομαι να προστατεύω τους Συνέλληνές μου… Ορκίζομαι να πολεμήσω για την εγκαθίδρυση του Ελληνισμού…», αναφέρει μεταξύ άλλων ο όρκος.
Στο βίντεο, εμφανίζεται και μια γυναίκα που διαβάζει τον όρκο ενώ μετά από αυτή επαναλαμβάνουν τα «νέα μέλη».

5.000 πολίτες δεν πληρώνουν τα χρέη τους
Οι περισσότεροι πολίτες αντιμετωπίζουν με θυμηδία και αστείρευτο τρολάρισμα στα social media όλο αυτό το παραμύθι, που δεν θα το πίστευαν ούτε μικρά παιδιά. Το φαινόμενο Σώρρα, ωστόσο, αρχίζει και γίνεται επικίνδυνο αφού η «Ελλήνων Συνέλευσις» οργανώνεται πλέον ως πολιτικός φορέας σε όλη τη χώρα και προπαγανδίζει απίστευτα ψέματα, υπονομεύει τους πολιτικούς και δημοκρατικούς θεσμούς και ορκίζει Ελληνες πολίτες στο …Δωδεκάθεο.
Το πρόβλημα παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις από τη στιγμή που πάνω από 5.000 χιλιάδες πολίτες πιστεύοντας ότι θα ξεχρεώσουν με το ομόλογο Σώρρα δεν πληρώνουν τα χρέη τους προς τα δημόσια Ταμεία και τις τράπεζες και θα βρεθούν αντιμέτωποι με αυξημένα χρέη και πρόστιμα.

Οι ευθύνες της Δικαιοσύνης
Μεγάλες είναι οι ευθύνες της Δικαιοσύνης. Υπάρχει δικαστική απόφαση του 2013 με την οποία δεν αποδεικνύεται πως δεν υπάρχει το ομόλογο των 600 δισεκατομμυρίων. Μεγαλύτερο σοκ προκάλεσε η εισαγγελική παραγγελία εις βάρος διοικητή του ΟΑΕΕ γιατί δεν αποδέχεται πληρωμές με το προαναφερθέν ομόλογο Σώρρα. Και το θέμα είναι αν η Πολιτεία και η Δικαιοσύνη έχουν την πρόθεση να προστατεύσουν τους πολίτες και τα συμφέροντά τους από απατεώνες που θέλουν να εκμεταλλευτούν την χρεοκοπία της ελληνικής οικονομίας και την απόγνωση της κρίσης.

ΠηγήΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact