ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ασταμάτητος ο Ρονάλντο και στο…Μουντιάλ!

Απίστευτο παιχνίδι για τον δεύτερο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου ο απόλυτος πρωταγωνιστής, Κριστιάνο Ρονάλντο, είναι αυτός που μόνος του κράτησε ουσιαστικά την Πορτογαλία στο 3-3 σε ένα μάτς θρίλερ γιατί πέτυχε χατ τρικ με πέναλντι, με φάουλ και με σουτ έξω απο την περιοχή…

Είναι αυτός που κόντρα σε όλη την Ισπανία που ήταν πολύ καλύτερη απο την Πορτογαλία και στα σημεία και στις ευκαιρίες και σε όλα, κατάφερε στο 88′ λεπτό να τις κλέψει τη μπουκιά απο το στόμα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο. Η Πορτογαλία μόλις στο 3′ κέρδισε πέναλτι. Ο Νάτσο ανέτρεψε τον Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Ρόκι έδειξε την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πορτογάλος σούπερ στάρ κι έκανε ένα λεπτό αργότερα το 1-0. Η Ισπανία δεν επηρεάστηκε από το γρήγορο γκολ και “μετακόμισε” στην εστία του Ρουί Πατρίσιο. Η πίεση απέδωσε καρπούς και στο 24′ ο Ντιέγκο Κόστα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι έκανε το 1-1.

Για την κατοχύρωση του γκολ ο Ρόκι χρειάστηκε και τη βοήθεια του VAR, το οποίο δικαίωσε την επιλογή του Ιταλού τεχνικού. Στο 26′ ο Ισκο έχασε μεγάλη ευκαιρία για την Ισπανία, καθώς το σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι. Ενα λεπτό πριν τη λήξη του αγώνα η Πορτογαλία από το “πουθενά” κατάφερε να πάρει εκ νέου προβάδισμα στο σκορ. Παρά το γεγονός ότι ήταν ακίνδυνη επιθετικά ο Ρονάλντο έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε από τα χέρια του Ντε Χέα και η Πορτογαλία έκανε το 2-1.

Η… εντυπωσιακή εμφάνιση της Ισπανίας συνεχίστηκε και στο 2ο ημίχρονο. Οι “φούριας ρόχας” ήταν η μοναδική ομάδα που απειλούσε στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 55′. Ο Μπουσκέτς με το κεφάλι βρήκε τον Ντιέγκο Κόστα κι αυτός δεν δυσκολεύτηκε από πλεονεκτική θέση να κάνει το 2-2. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ο Νάτσο με ένα απίθανο σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι έκανε το 3-2 για την Ισπανία.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, πάντως δεν είχε καμία… διάθεση να χάσει η ομάδα του και με απίστευτη εκτέλεση φάουλ στο 88′ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, έκανε χατ τρικ και διαμόρφωσε το τελικό 3-3 στο εντυπωσιακότερο παιχνίδι του Μουντιάλ μέχρι σήμερα.

Πορτογαλία (Φερνάντο Σάντος): Ρουί Πατρίσιο, Σεντρίκ, Πέπε, Φόντε, Γκερέιρο, Μπερνάρντο Σίλβα (69′ Κουαρέσμα), Καρβάλιο, Μουτίνιο, Μπρούνο Φερνάντες (68′ Ζοάο Μάριο), Ρονάλντο, Γκουέδες (80′ Αντρέ Σίλβα)

Ισπανία (Φερνάντο Ιέρο): Ντε Χέα, Νάτσο, Σέρχιο Ράμος, Πικέ, Άλμπα, Μπουσκέτς, Κόκε, Νταβίντ Σίλβα (86′ Λούκας Βάσκεζ), Ίσκο, Ινιέστα (Αλκάνταρα), Ντιέγκο Κόστα (77′ Ασπας)

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact