ΖΩΔΙΑ

Άστρα 24/2: Πολλές συναντήσεις αυτό το Σαββατοκύριακο, κάποιες πονηρές..!

Κριέ, από τη μια μπορώ να σου δώσω και μια δικαιολογία για όλα αυτά τα νεύρα που έχεις καθώς έχουν μαζευτεί στο κεφάλι σου όλα τα οικογενειακά προβλήματα. Μην περιμένεις να λυθούν ως δια μαγείας! Κάνε κάτι και εσύ και μην τα περιμένεις όλα από τους άλλους!

Ταύρε, ακόμα και αν δεν θες να το παραδεχτείς είσαι έτοιμη να κάνεις τη διαφορά στη ζωή σου αρκεί να πιστέψεις λίγο περισσότερο στον εαυτό σου. Συνέχισε να ακολουθείς το πρόγραμμά σου και τίποτα δεν πρόκειται να πάει στραβά.

Δίδυμε, μην προσπαθείς να βγάλεις νόημα με ανθρώπους που δεν αξίζουν τον κόπο. Αφού τους βλέπεις από την αρχή ότι δεν τους κόβει, τι κάθεσαι και ασχολείσαι; Γράψ’ τους εκεί που δεν πιάνει μελάνι και να δεις τι ωραία που θα περάσεις.

Καρκίνε, δεν ξέρω ακόμα τι έχεις στο μυαλό σου αλλά αν συνεχίσεις να εμπιστεύεσαι τους λάθος ανθρώπους τότε οδεύεις προς την καταστροφή, με μαθηματική ακρίβεια. Μην επιτρέπεις να σε μεταχειρίζονται. Δεν έχουν κανέναν δικαίωμα.

Λέοντα, σήμερα είσαι αποφασισμένη να περάσεις μια πολύ ρομαντική βραδιά και θα το κάνεις ακόμα και αν γυρίσεις πτώμα από τη δουλειά. Το έχεις βάλει πείσμα να κερδίσεις το χαμένο χρόνο με το ταίρι σου και δεν πρόκειται να σε σταματήσει κανείς.

Παρθένε, προσπαθείς να κρατήσεις τις ισορροπίες ανάμεσα στους φίλους σου και αυτό σε έχει κάνει κομμάτια. Από τη μια προσπαθείς να τους δικαιολογήσεις, από την άλλη θες να ηρεμήσεις τα πνεύματα και στο τέλος μπαίνεις εσύ στη μέση. Καλό κουράγιο!

Ζυγέ, δεν υπάρχει λόγος να τσαντίζεσαι για θέματα που δεν λύνονται. Θα έπρεπε να ξέρεις πως ότι δεν λύνεται κόβεται. Στη συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για τη σχέση σου και αν βλέπεις ότι δεν τραβάει μάλλον θα πρέπει να σκεφτείς το ενδεχόμενο άμεσης αποχώρησης.

Σκορπιέ, το έχεις ρίξει στις δίαιτες και στην υγιεινή διατροφή και δεν ξέρεις σε ποιον να πρωτοξεσπάσεις τα νεύρα σου. Εμ, και να πεις ότι δεν το έχω ξανά πει; Τρώτε κορίτσια μπας και ηρεμήσετε γιατί με τα νεύρα που έχετε χανόμαστε!

Τοξότη, και εκεί που λέγαμε ότι θα έχεις ένα ήρεμο ΣΚ εκεί συνειδητοποιήσαμε ότι κάναμε λάθος! Θα κάνεις πολλές καινούριες συναντήσεις και να είσαι σίγουρη πως γίνουν πολύ πονηρές. Στη θέση σου δεν θα έβγαινα ατημέλητη ούτε για να πετάξω σκουπίδια!

Αιγόκερε, κράτα γερά γιατί αλλιώς χανόμαστε! Τα πράγματα στη δουλειά έχουν αγριέψει πάρα πολύ και ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να σώσει την κατάσταση είσαι εσύ, αν βέβαια κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Σου εκπέμπω S.O.S.

Υδροχόε, βλέπεις την καταστροφή να έρχεται αγαπητή μου και αντί να τρέξεις να προλάβεις μπας και σωθεί τίποτα μου κάθεσαι χαλαρή και άνετη. Να σου θυμίσω ότι δεν έχουν έρθει ακόμα οι καλοκαιρινές διακοπές οπότε σύνελθε λιγάκι!

Ιχθύ, αυτό το ΣΚ δεν πρόκειται να σου περάσει απαρατήρητο γιατί προβλέπω άγριες διαθέσεις από την πλευρά σου. Το ψαράκι έγινε καρχαρίας και είσαι έτοιμη να κατασπαράξεις κόσμο. Πρόσεξε μόνο μην πιαστείς σε κανένα δόλωμα.
Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact