ΖΩΔΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις 2018 με βάση την ημερομηνία γέννησής σου!

Aπό την Άντα Λεούση

Νέα χρονιά ανοίγεται μπροστά μας και ετοιμαζόμαστε να δούμε τα οφέλη που μπορούμε να εισπράξουμε, που θα πρέπει να καλυτερεύσουμε την ποιότητα της ζωής μας, αλλά και να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής μας, με τη βοήθεια της αριθμολογίας.

Ένας νέος εννεαετής κύκλος ξεκίνησε το 2017 καθώς αριθμολογικά εκπροσωπούσε τον αριθμό «1». Οδεύοντας πλέον στο 2018, ο αριθμός που αντιπροσωπεύει τη χρονιά που θα διανύσουμε είναι το «2» και είναι ένας σημαντικός πνευματικός αριθμός, αφού το 2018 φέρνει αλλαγές και καινοτομίες, ωθώντας σας να αναλάβετε δράση για να κατακτήσετε τους στόχους και τα όνειρά σας.

Τη νέα χρονιά, χαλαρώστε, συνεργαστείτε, επιδιώξτε ειρήνη σε φιλικό, οικογενειακό και επαγγελματικό κύκλο, δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες και μην χρησιμοποιήσετε τη δύναμη ή την επιθετικότητα για να ξεκινήσετε νέα έργα.

Άντα Λεούση Αστρολόγος,Αναλυτής Ταρώ,Μελλοντολόγος,Μέντιουμ

Δουλέψτε με πάθος, δημιουργήστε και διοχετεύστε την ενέργειά σας σε σωστά μονοπάτια, χρησιμοποιώντας ως εφόδιά σας την ειλικρίνεια, την πίστη και τον ενθουσιασμό. Εμπιστευτείτε τις ικανότητές σας στο να κάνετε αυτά που αγαπάτε, παραμένοντας συγκεντρωμένοι και αφοσιωμένοι.

Το 2018 θα αντιληφθείτε τι είναι ξεπερασμένο, εγκαταλελειμμένο και τι χρειάζεται ανασυγκρότηση, αφού ανοίγει το δρόμο για να αρχίσετε συνειδητά να χτίσετε ένα νέο όραμα. Η προηγούμενη χρονιά μας πρόσφερε καταστάσεις και ευκαιρίες για να αποκτήσουμε βαθύτερα επίπεδα βεβαιότητας και προληπτικής δράσης. Τώρα βγαίνουμε από αυτή τη βάση και θα συνεχίζουμε να μαθαίνουμε πολλά και να ανακαλύψουμε πρόσθετα εργαλεία για την επιτυχία.

Αν δεν είστε ικανοποιημένοι από τις εσωτερικές σας αλλαγές, τότε είναι καιρός να ξανασκεφτείτε το μέλλον σας. Να είστε επιμελής από τον Ιανουάριο έως τον Σεπτέμβριο, να προετοιμάσετε για τη γέννηση αυτό που πραγματικά θέλετε.

Για να βρείτε ποιο είναι το προσωπικό σας έτος, πως θα σας επηρεάσει και τι θα σας φέρει το 2018, προσθέστε την ημέρα και το μήνα της γέννησής σας με τον αριθμό της χρονιάς που φέτος είναι το «2». Προσθέτετε μέχρι ο αριθμός να είναι μονοψήφιος. (π.χ. γέννηση 15/6 συν το 2 που εκπροσωπεί το 2018. 1+5+6+1=13 (1+3)= 4Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact