ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Chronovisor: Η μηχανή του χρόνου (;) που έχει το Βατικανό

Εάν υπάρχει κάτι στο οποίο όλοι συμφωνούν, αυτό είναι η εξαιρετική ακαδημαϊκή και επιστημονική κατάρτιση, καθώς και η τεράστια πολυμάθεια του Βενεδικτίνου πατέρα Πελεγκρίνο Μαρία Ερνέττι (1925 – 1994).

Όσο ζούσε, θεωρούνταν αυθεντία στην αρχαϊκή μουσική και το Γρηγοριανό μέλος και κατέχοντας μια σημαντική θέση σε μουσικό ωδείο της Βενετίας, είχε συγγράψει ένα μεγάλο αριθμό έργων επάνω σε αυτή.

Μια ιστορία τρέλας ή πραγματικό γεγονός;

Η δυνατότητα του ταξιδιού στο χρόνο συναρπάζει τους ανθρώπους από τα αρχαία χρόνια. Σίγουρα σε πολλούς θα άρεσε να είναι σε θέση να επιστρέψουν στο παρελθόν και να ακυρώσουν τα ανεπιθύμητα συμβάντα ή και να κοιτάξουμε στο μέλλον! Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι το άλμα στο χρόνο πλέον είναι δυνατό .

Ένας εκκεντρικός ιερέας υποστήριξε ότι είχε μια μηχανή που θα μπορούσε να δει στο παρελθόν. Μια ιστορία τρέλας ή πραγματικό γεγονός;

Chronovisor – Η μηχανή του χρόνου που έχει το Βατικανό !

Σύμφωνα με διάφορους παραφυσικούς συγγραφείς και μελετητές, το μηχάνημα αυτό κατασκευάστηκε τη δεκαετία του 1950 από μια ομάδα δώδεκα επιστημόνων, με επικεφαλής τον πατέρα Pellegrino Maria Ernetti, έναν Ιταλό φυσικό που τελικά έγινε ιερέας. Πολύτιμη ήταν η στήριξη του νομπελίστα Enrico Fermi και του διάσημου επιστήμονα των πυραύλων Wernher Von Braun.

Δυο από τους επιστήμονες που εργάστηκαν με τον Ernetti, οι Wernher Von Braun και Enrico Fermi.

Η chronovisor δεν είναι μια συσκευή που θα μεταφέρει κάποιον στο παρελθόν, αλλά δειχνει καταγεγραμμένες εικόνες από μια άλλη χρονική περίοδο.

Το 1972 ένα ιταλικό εβδομαδιαίο περιοδικό δημοσίευσε μια φωτογραφία αποκαλύπτοντας την συσκευή, αλλά ο Ernetti αμφισβήτησε την αυθεντικότητά της. Δήλωσε ότι οι τυχόν, ηχογραφήσεις και φωτογραφίσεις που λήφθηκαν από την συσκευή έχουν διατηρηθεί και πολύ πιθανό να φυλάσσονται με προσοχή στα Αρχεία του Βατικανού.

Η Chronovisor είναι μια συσκευή μεγέθους μεγάλου ντουλαπιού εξοπλισμένη με κεραίες από εξωτικά κράματα, καθοδικούς σωλήνες, καντράν και μοχλούς. Σύμφωνα με τον πατέρα Ernetti, οι χρήστες μπορούν να συλλάβουν και να καταγράψουν συγκεκριμένες θέσεις, γεγονότα και ιδιαίτερα σημαντικά άτομα από την ιστορία της Γης. Υπό τις κατάλληλες συνθήκες, προσφέρει πιθανά σενάρια που πρόκειται να συμβούν στο εγγύς μέλλον.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact