ΑΠΟΨΕΙΣ

ΔΕΗ… Προειδοποιήσεις, Μηνύσεις… και στο βάθος Κάγκελα για τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ… Ακούει το δίδυμο και ΣΙΑ;

Γράφει ο Βαφειάδης Αναστάσιος

Καταγγελία για το ξεπούλημα της ΔΕΗ έκανε η Ελεύθερη Πατρίδα με ασυνήθιστο τρόπο για την κοινή διπλωματική πολιτική γλώσσα που μιλάνε οι δήθεν πατριώτες…. και λέμε τώρα,,,, που να γίνει και Κυβέρνηση…… !!!!!!!

Δεν είναι άπιαστος στόχος, διότι αν ήταν, δεν θα είχαν καν ασχοληθεί με την δημιουργία – ίδρυση της άκρως ΠατριωτικοΧριστιανικής παράταξης, οι Στρατηγοί και τα άλλα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, που τα βιογραφικά τους ζαλίζουν…

Οι θέσεις τους πλέον είναι ξεκάθαρες, και δεν διστάζουν να απειλούν ευθέως την Κυβέρνηση ΚΑΙ την αντιπολίτευση (αγνοώντας τα πάντα),, καθώς και να τους προειδοποιούν…… τόσο εντός αλλά και εκτός Ελλάδος… Εδώ να τονίσουμε πως δεν έχει στείλει τέτοιες ”ρουκέτες” κανένας Έλληνας πολιτικός προς τα έξω…!!! αλλά το μόνο που ξέρουν να δέχονται οι Κυβερνώντες,,, είναι δροσερά γιαούρτια….!!!

Βλέπουμε πλέον ξεκάθαρα ότι ξεκίνησαν καταμέτωπο επιθέσεις η Ελεύθερη Πατρίδα, και περνάνε αυστηρό μήνυμα ότι αυτό είναι μόνο η αρχή…. Για όσους γνωρίζουν έστω και λίγο τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής,, τότε μπορούν να καταλάβουν και τα επερχόμενα,,, για όσους δεν γνωρίζουν,, τότε θα μάθουν σύντομα τι σημαίνει να είσαι Έλληνας, Πατριώτης, Χριστιανός Ορθόδοξος και ταυτόχρονα Πολιτικός…

Στα γραφεία της Ελεύθερης Πατρίδας οι χάρτες έχουν σχεδιαστεί, τα μέτωπα είναι γνωστά και πολύπλευρα, η δύναμη, η τόλμη και ο σκοπός,, ξεκάθαρος….

Η Ελλάδα θα επιστρέψει στους Έλληνες είτε το θέλετε είτε όχι,,,, είτε με το καλό,,,,, είτε με το…….. κακό..!!!!

Εδώ η καταγγελία από το γραφείο τύπου της Ελεύθερης Πατρίδας….

Η κυβέρνηση πλέον ξεπερνά τα όρια της υποδούλωσης στα ξένα συμφέροντα και εισέρχεται στον χώρο των προδοτικών πράξεων κατά της χώρας που -υποτίθεται ότι- κυβερνά.

Με πρόσχημα ότι το απαιτούν οι »κακοί» ξένοι δανειστές, αλλά στην πραγματικότητα μόνο και μόνο για να παραμείνει στην εξουσία, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, συνεχίζει ανερυθρίαστα να πωλεί την δημόσια περιουσία, θαρρείς και είναι τσιφλίκι της.

Έτσι μετά την »πώληση» λιμανιών, αεροδρομίων, τραπεζών κλπ, τώρα εκχωρείται η ΔΕΗ, με αποτέλεσμα την απώλεια της ενεργειακής μας ανεξαρτησίας. Ένας εθνικός οργανισμός, με 62 σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και 363 μονάδες ηλεκτροπαραγωγής, που μέχρι πριν από 7 χρόνια είχε 1 δις κέρδη ετησίως, η συνολική περιουσία του οποίου (ύδατα, υποδομές, λιγνιτικά αποθέματα,) αποτιμάται σε περίπου 600 δις θα εκχωρηθεί αντί πινακίου φακής.

Πρόκειται για ένα ξεπούλημα ή μάλλον καλύτερα κλοπή της περιουσίας των ελλήνων πολιτών, των οποίων η φτωχοποίηση συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό! Τεράστιες εκτάσεις γης, ποτάμια, εγκαταστάσεις, φράγματα, χαρίζονται στους εκβιαστές ξένους δανειστές, με την προδοτική προσφορά τους από τους ντόπιους κυβερνώντες!

Προειδοποιούμε την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση, να μην ψηφίσουν το σχετικό νομοσχέδιο. Ξεκαθαρίζουμε στην κυβέρνηση και στους δανειστές, ότι οι πράξεις τους είναι καταδικαστέες και πως ακόμη κι αν προχωρήσουν σε τέτοιου είδους συναλλαγή, αυτή δεν θα ισχύει για την Ελεύθερη Πατρίδα, θα μηνυθούν όσοι την υπογράψουν, θα καταγγελθεί αμέσως νομικώς τόσο στο εσωτερικό όσο και διεθνώς και δεν θα υπάρξει περίπτωση να ισχύσει στην πράξη!

Το Γραφείο Τύπου της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

Ακαδημίας 57 – Αθήνα 106 79 – Τηλ:2103645335

www.eleftheripatrida.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact