ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν βάζουν μυαλό! Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στα… Σκοπιανά στη DW – Αρχισαν τα «παρατράγουδα»

Δεν βάζουν μυαλό οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Μια περίεργη δήλωση του βουλευτή Φλώρινας του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνου Σέλτσα, προκαλεί τα πρώτα παρατράγουδα λίγες ώρες μετά την υπογραφή για το «Βόρεια Μακεδονία».

Η αυτοαποκαλούμενη «Μακεδονική» έκδοση της γερμανικής υπηρεσίας Deutsche Welle, φιλοξενεί δηλώσεις του κ. Σέλτσα, υποστηρίζοντας πως είναι ο μοναδικός βουλευτής στο ελληνικό κοινοβούλιο που δηλώνει… «εθνικός Μακεδόνας»!

Οι δηλώσεις του βουλευτή Φλώρινας έγιναν στην αποκαλούμενη «Μακεδονική» γλώσσα και μεταξύ άλλων δήλωσε ότι είναι πολύ χαρούμενος για τη συμφωνία επίλυσης του ονοματολογικού.

«Ναι, είμαι Μακεδόνας, δεν το κρύβω στη Βουλή»

Σύμφωνα με το «μακεδονικό» δίκτυο της DW ωστόσο, ο κ. Σέλτσας είπε: «Κάναμε μεγάλες προσπάθειες να φτάσουμε μέχρι αυτή τη μέρα. Είναι μια σπουδαία μέρα για τον Μακεδονικό και τον Ελληνικό λαό».

Οπως σχολιάζει το δημοσίευμα, ο συντάκτης εξεπλάγη από τον άψογο τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιεί την «μακεδονική» γλώσσα ο βουλευτής Φλώρινας, αλλά και με την ανοικτή παραδοχή του ότι είναι «ένας εθνικός Μακεδόνας».

«Ναι, είμαι Μακεδόνας και δεν το κρύβω στο κοινοβούλιο» είπε ο Σέλτσας.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ ο βουλευτής πάντως δεν δηλώνει πουθενά ότι είναι «Μακεδόνας» αλλά ότι γνωρίζει την γλώσσα της γείτονος.

«Δεν δηλώνω καθόλου Μακεδόνας, δηλώνω Ελληνας, πατριώτης και υπήκοος, απλώς τυχαίνει να γνωρίζω τη γλώσσα αυτή» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ επιχειρώντας να ανασκευάσει τις εντυπώσεις.

Εμείς δεχόμαστε ότι δεν ισχύουν επακριβώς οι δηλώσεις του εν λόγω βουλευτή στη DW. Το ερώτημα όμως είναι γιατί να κάνει αυτές τις δηλώσεις στα σλαβικά-Σκοπιανά;

Ακόμα και να γνωρίζει την γλώσσα αυτή, δίνει ένα ακόμα πάτημα στην προπαγάνδα των Σκοπιανών. Ηδη έχει γίνει θέμα στα γειτονικά ΜΜΕ.

Δείτε βίντεο:

Πριν λίγες ημέρες μάλιστα στην γλώσσα των ψευτομακεδόνων ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ, μίλησε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Ουρσουζίδης που είναι μάλιστα εκλεγμένος στην Μακεδονία και συγκεκριμένα στην Ημαθία!

Σε αυτή την γλώσσα που η κυβέρνηση του αναγνωρίζει ως «Μακεδονικά» είχε το θράσσος να κλείσει την ομιλία του…

Στη συνέχεια μετέφρασε το μήνυμά του στους συναδέλφους τους λέγοντας:

«Αυτό στα ελληνικά, στην αρχαία ελληνική μακεδονική γλώσσα θα πει: Αγαπητοί γείτονες, όπως συμφωνήσαμε με τη Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας είναι καιρός να αφήσουμε πίσω όλα εκείνα τα οποία μας χώριζαν και να περάσουμε στην αλληλοκατανόηση, τη συνεργασία και την αγάπη. Μαζί στο μέλλον».

Κανείς τους δεν πτοήθηκε όταν ακούστηκε στην Βουλή των Ελλήνων η γλώσσα των κομιτατζήδων που έσφαζαν Έλληνες στην Μακεδονία;

Συγκεκριμένα, ο εν λόγω βουλευτής της Αριστεράς, καθώς τοποθετούταν επί της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένιου να πείσει τον εαυτό του και τους υπόλοιπους πως η συμφωνία είναι επωφελής για την χώρα μας, ξεκίνησε να μιλάει στην γλώσσα των Σκοπίων.

Να σημειωθεί πάντως οτι ουδείς απο τους παρευρισκομένους μπόρεσε να καταλάβει τι είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Σοβαρευτείτε.

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact