ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Διαγωνισμός ομορφιάς “Miss Extreme World” 17 – 22 Ιουλίου στην Λευκορωσία

Μέσα στα πλαίσια της επετείου εορτασμού της περιοχής και της πόλης Γκλουμπόκοε, Λευκορωσίας «Φεστιβάλ του Κερασιού» θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός Ομορφιάς Miss Extreme World στις 17 έως 22 Ιουλίου του 2017.

Για πρώτη φορά στο Γκλουμπόκοε θα συγκεντρωθούν πάνω από 35 καλλονές – επιχειρηματίες άνω των 35 ετών από όλο τον κόσμο.
Θα παρουσιαστούν οι χώρες όπως: Ελλάδα, Βουλγαρία, Βραζιλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Βενεζουέλα, Ινδία, Κίνα, Καζακστάν, Λετονία, Μαλαισία, Μάλτα, Μεξικό, Ρωσία, Ουκρανία, ΗΠΑ, Κολομβία και άλλες χώρες.

Ο Στόχος του διαγωνισμού είναι η δημιουργία σύγχρονων Γυναικών ως πρότυπο προς μίμηση μορφωμένες, πνευματικά όμορφες, ενεργές, επικεντρωμένες στην προσωπική και επαγγελματική επιτυχία και καταξίωση, που πιστεύουν στον εαυτό τους , που ακολούθου υγιεινό τρόπο ζωής, προσέχουν τον εαυτό τους, αγαπούν και προστατεύουν την οικογένεια τους, την πόλη τους και την Χώρα τους.

Στα πλαίσια του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν μια σειρά από τις εξαιρετικές εκδηλώσεις: ποδηλατοδρόμιο, διάφορα City quests που θα συμπεριλαμβάνουν τον διαγωνισμό «Βρείτε το κεράσι της ευτυχίας σας!», συμμετοχή στην αεροπορική επίδειξη, διαγωνισμό με καγιάκ, επίδειξη παραδοσιακών στολών της κάθε χώρας, παραδοσιακός μαραθώνιος με τακούνια με την συμμετοχή των διαγωνιζόμενων γυναικών και των γυναικών της πόλης, πρόγραμμα επίδειξης ταλέντων του Κόσμου «Γοητευτικό Κερασάκι» και πολλά άλλα.

Επίσης, με την υποστήριξη Παιδικού Φιλανθρωπικού ιδρύματος της Λευκορωσίας θα γίνει επίσκεψη των διαγωνιζόμενων γυναικών στο Ορφανοτροφείο.
Η τελευταία μέρα του Διαγωνισμού – 22 Ιουλίου.

Την Ημέρα αυτή είναι σχεδιασμένη να γίνει παρέλαση των Γυναικών με παραδοσιακές ενδυμασίες και Gala παρουσίαση με τις συνεντεύξεις της Νικήτριας Πεντάδας των Φιναλίστ.

Η πρώτη ημέρα του διαγωνισμού ονομάζεται «Η Ημέρα της φύσης.» Μετά το πρωινό, οι διαγωνιζόμενοι θα πάνε στο συγκρότημα του οικοτουρισμού «Ούτρινα». Εδώ, μέσα στη φύση, θα πραγματοποιηθούν μια σειρά από διαγωνισμούς όπως: να βάλουν με το χρόνο τη σέλα στο άλογο και να ιππεύουν, να μαγειρέψουν μια πίτα με κεράσια, και άλλοι διαγωνισμοί με φωτογράφηση καθώς και συμμετοχή στις ομάδες λαϊκών παραδοσιακών τεχνών «Ποντσβετσάνκα» και «Βεσελούσκα». Στην ολοκλήρωση του προγράμματος θα είναι ψυχαγωγικό πρόγραμμα στο Ινδιάνικο στυλ.

Το Φεστιβάλ του Κερασιού πραγματοποιείται στο Γκλουμπόκοε για πέμπτη χρονιά αναδεικνύοντας τις ομορφιές της περιοχής για την ανάπτυξη του αγροτουρισμού στην Λευκορωσία και έχει εντυπωσιακές εξελίξεις της τουριστικής ανάπτυξης γενικώς παγκοσμίως!

Η δεύτερη μέρα του διαγωνισμού ονομάζεται «Ολυμπιακό Κεράσι – 2017»
Ημέρα του αθλητισμού ξεκινά με ποδηλατοδρόμιο με ονομασία «Κεράσι και Φιλία των Λαών» και η κάθε διαγωνιζόμενη θα κάνει γύρο της Λίμνης αποστάσεως 1,5 χιλιόμετρα με τις σημαίες της κάθε διαγωνιζόμενης χώρας.
Έπειτα θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός μεταξύ των γυναικών που θα γίνει στην πόλη και εχει ονομασια «Βρείτε το κεράσι της ευτυχίας σας!» Τα κορίτσια θα χωριστούν σε ομάδες για να βρουν κρυμμένο κεράσι της ευτυχίας.

Το πρόγραμμα είναι γεματο εκπλήξεις, φωτογραφήσεις με τους επισκέπτες του Φεστιβάλ σε ποδήλατα και με τους Bikers με μοτοσικλέτες στους κεντρικούς δρόμους της πόλης με σημαίες της κάθε διαγωνιζόμενης χώρας.
Ολοκληρώνεται ημέρα με το διαγωνισμό «Κερασένια ποδαράκια» που οι γυναίκες θα κάνουν μαραθώνια κούρσα με ψηλά τακούνια.

Η τρίτη μέρα του Διαγωνισμού θα συμπεριλαμβάνει φωτογράφηση με μαγιό στην παραλία της λίμνης και έπειτα τον διαγωνισμό ταλέντων «Γοητευτικό Κερασάκι» που η κάθε μια διαγωνιζόμενη θα παρουσιάζει τα ταλέντα της σε χορό, τραγούδι και άλλα στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Η τεταρτη μερα διαγωνισμου θα γίνει στην πόλη Γκλουμπόκοε στο εκθεσιακό ανοιχτό χώρο όπου η κάθε διαγωνιζόμενη χώρα θα παρουσιάζει τις παραδοσιακές τέχνες, δώρα, αναμνηστικά και άλλα εκθέματα να αναδεικνύουν την κουλτούρα και την ομορφιά τις χώρας τους. Συγκεκριμένα της Ελλάδας. Τα κορίτσια θα είναι με παραδοσιακές ενδυμασίες θα παρουσιάζουν τα αναμνηστικά στους επισκέπτες και φιλοξενούμενους του φεστιβάλ.

Στο τέλος της ημέρας θα γίνει τελετή βράβευσης δώρων από το Δημαρχείο της πόλης και την Περιφέρεια του Βίτεμπσκ υπό την Αιγίδα Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού της Λευκορωσίας στο σημείο αναφοράς της πόλης το «Μνημείο της Οικογένειας».

Η τελετή κλήσης του διεθνούς διαγωνισμού ομορφιάς Miss Extreme World θα γίνει στην κεντρική πλατεία της πόλης Γκλουμπόκοε με την παρουσίαση σε πασαρέλα των διαγωνιζόμενων γυναικών με μαγιό, αθλητικό στιλ και βραδινά φορέματα.

Έπειτα θα γίνει Τελικό Gala με επιβράβευση και παράσταση με καλεσμένους POP Stars και συγκροτήματα.
Παρουσίαση για τους sponsors και άλλες επιχειρήσεις που θα ήθελαν να γίνει προβολή των ελληνικών προϊόντων και των Brand του από ΜΜΕ, Περιοδικές εκδώσεις και άλλα μέσα ενημέρωσης σε 35 χώρες και ειδικά για την ανάπτυξη πελατολογίου από Λευκορωσία ή οποία έχει μεγάλα ενδιαφέροντα και βλέψεις για της παραθαλάσσιες χώρες του Μεσογείου και ιδιαίτερα για την Ελλάδα.

Με μεγάλη μας χαρά θα αναδείξουμε την Ελλάδα και τις ομορφιές της όπως και τα προϊόντα της και θα φέρουμε τη Νίκη και περισσότερους πελάτες για την Ελλάδα.

Με εκτίμηση,
Diana Pothitou (τηλ.: +306981270598)
Alena Samoylenko (Τηλ.: +306938556943)
Panagiotis Lymperopoulos (Τηλ. +306984329624) Χορηγός Επικοινωνίας – www.fnews.gr

Παναγιώτης Λυμπερόπουλος – www.fnews.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact