ΚΟΣΜΟΣ

Ο διεμφυλικός που γέννησε δύο παιδιά, ένα ως γυναίκα κι ένα ως άνδρας

Ένα υγιέστατο μωρό έφερε στον κόσμο ένας διεμφυλικός άνδρας, πέντε χρόνια αφότου είχε γεννήσει το πρώτο του παιδί- τότε ως γυναίκα.

Ο 30χρονος Kaci Sullivan από το Γουισκόνσιν πιστεύεται πως είναι ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που γέννησε και ως γυναίκα και ως άνδρας.

Ο Sullivan έχει ήδη ένα 5χρονο παιδί με τον πρώην σύζυγό του, το οποίο γεννήθηκε ενώ ο Sullivan ζούσε ακόμα ως γυναίκα.

Έπειτα από επτά ημέρες ωδίνων, ο Sullivan γέννησε τελικά με καισαρική τομή το δεύτερο παιδί του, ονόματι Phoenix, καρπό του έρωτά του με τον νυν σύντροφό του, τον 27χρονο Steven. Για τη σύλληψή του, ο Kaci σταμάτησε για ένα διάστημα να παίρνει ανδρικές ορμόνες.

Πριν από τέσσερα χρόνια, ο Sullivan άρχισε τη μετάβαση του, από γυναίκα σε άνδρας.

Το ζευγάρι έχει αποφασίσει να μην αποκαλύψει το φύλο του παιδιού αλλά και να το μεγαλώσει ως ουδέτερου γένους, μέχρι να φτάσει σε μια ηλικία που θα επιλέξει μόνο του τη σεξουαλικότητά του.

Ο Sullivan εξομολογείται πως στη διάρκεια της εγκυμοσύνης του έγινε αντικείμενο προσοχής αλλά και online bullying, αλλά εκείνος ήταν αποφασισμένος να «σπάσει» το στίγμα της τρανς γονεϊκότητας.

«Η στιγμή που βγήκε το μωρό και το άκουσα να κλαίει ήταν απερίγραπτη» λέει, «είναι απίστευτο το ότι εγώ έκανα αυτό το ανθρωπάκι. Ύστερα από 26 εβδομάδες πρωινής ναυτίας και επτά ημέρες με ωδίνες, ήταν μια τόσο όμορφη στιγμή. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι και ευγνώμονες και απολαμβάνουμε τον χρόνο μας μαζί, ως οικογένεια. Το δέσιμο που ένιωσα μαζί του στη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου ήταν απίστευτο προνόμιο και οι τελευταίοι εννέα μήνες έφεραν εμένα και τον σύντροφό μου πολύ κοντά».

«Επειδή δεν θεωρώ την εγκυμοσύνη εγγενώς θηλυκή, κι επειδή δεν πιστεύω στους ρόλους του κάθε φύλου, δεν ένιωσα να με απειλεί η ιδέα της εγκυμοσύνης, δεν με έκανε να νιώθω λιγότερο αρρενωπός» πρόσθεσε.

Ο 30χρονος λέει πως πάλευε να βρει την ταυτότητά του όλη τη ζωή του και υφίστατο κακοποίηση από τα τέσσερά του χρόνια.

Όταν έμεινε έγκυος στο πρώτο παιδί του, ήλπιζε η εμπειρία να τον κάνει να νιώσει πιο θηλυκό, αλλά αυτό δεν συνέβη, όπως τονίζει ο Independent.

«Μέσα από την εμπειρία αυτή, προσευχόμουν να συνδεθώ με τη γυναικεία πλευρά μου, να ταυτιστώ με αυτό που συνέβαινε στο σώμα μου, αλλά δεν μπορούσα» συνέχισε. «Ένιωθα απελπισμένος και χαμένος. Ήθελα να πεθάνω. Ένιωθα να βρίσκομαι στο σκοτάδι και με τρομοκρατούσε η ιδέα να φέρω σε αυτό το σκοτάδι ένα παιδί. Αλλά η στιγμή που τον έβαλα στην αγκαλιά μου ήταν απόλυτη ευτυχία. Τον αγάπησα αμέσως όπως δεν είχα αγαπήσει κανέναν και τίποτα ποτέ».

Τρεις μήνες μετά τη γέννηση του Grayson, ο Sullivan δήλωσε διεμφυλικός κι ένιωσε, όπως περιγράφει, σαν να είχε φύγει από πάνω του «ένας τόνος τούβλα».

Τελικά ο γάμος του διαλύθηκε και έχασε πολλούς φίλους και τη δουλειά του. Αλλά, όπως λέει, άξιζε.

Με τον νέο του σύντροφο Steven γνωρίστηκε το 2014 και το 2016 αποφάσισαν να προσπαθήσουν για ένα παιδί. Έξι μήνες μετά, ο Sullivan συνέλαβε φυσιολογικά κι απόλαυσε στη συνέχεια μια καλή εγκυμοσύνη.

Το νεογέννητο τρέφεται με μητρικό γάλα, από δωρήτριες.

Ο Sullivan κατέγραψε όλο το «ταξίδι» του αυτό στα social media και στο κανάλι του στο YouTube «My Trans Pregnancy». «Καθώς η κοιλιά μου μεγάλωνε, με δυσκόλευε το να βρίσκομαι σε δημόσιο χώρο γιατί ο κόσμος με κοιτούσε, αντιλαμβάνονταν την παράξενη εικόνα μου. Υπήρχε πολλή αγωνία αλλά το πιο σημαντικό πράγμα για μένα ήταν να στείλω το μήνυμα πως η εγκυμοσύνη δεν είναι κάτι που έχει φύλο» καταλήγει.


Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact