ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ-ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Διέρρευσαν πληροφορίες για το πως θα είναι το iPhone 7

Ακόμη κι αν είναι πολύ νωρίς για το iPhone 7, οι φήμες για τη νέα συσκευή συνεχίζουν να διαδίδονται.

Μεταξύ άλλων έχει κυκλοφορήσει η φήμη ότι το iPhone 7 (ή το iPhone 7s) θα επιστρέψει με ένα γυάλινο σχεδιασμό. Ένας παρατηρητής των προϊόντων της Apple, του οποίου οι πηγές θεωρούνται ιδιαίτερα αξιόπιστες, αναφέρει ότι η επόμενη συσκευή της εταιρείας κολοσσού θα είναι από γυαλί, από άκρη σε άκρη στην οθόνη.

Επιπλέον, σύμφωνα με τον ίδιο, πράγμα το οποίο έχει επίσης ακουστεί και από άλλες ιστοσελίδες, η νέα συσκευή της Apple αναμένεται ότι θα έχει το home button ενσωματωμένο στην ίδια την οθόνη και δεν θα ξεχωρίζει όπως στα υπόλοιπα iPhone που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα.

Παρά το γεγονός ότι πρόκειται μόνο για εικασίες, σύμφωνα με το mashable, είναι δεδομένο ότι η Apple ασχολείται πάρα πολύ με τη νέα της συσκευή και ας θεωρείται νωρίς για τις λογής-λογής φήμες.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, αυτές οι φήμες φαίνονται περισσότερο πιθανό να είναι αληθινές, καθώς ο πρόεδρος ενός προμηθευτή της Apple έκανε λόγο για ένα iPhone από γυαλί που θα ενθουσιάσει τους χρήστες. Ο ίδιος μάλιστα πρόσθεσε ότι δε θεωρεί ότι η γυάλινη πρόσοψη θα μειώσει τα έσοδα της εταιρείας του επειδή «ένα γυάλινο περίβλημα θα χρειάζεται ένα ανθεκτικό μεταλλικό πλαίσιο που θα απαιτεί προηγμένη τεχνολογία επεξεργασίας και δεν θα είναι φθηνότερο από το σημερινό μοντέλο», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο τα σχόλια του δεν μπορούν να επιβεβαιώσουν τα σχέδια της Apple αν η ίδια δεν κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση για το πώς θα είναι το επόμενο μοντέλο της. Είναι παρ’ όλα αυτά ένα αξιόπιστο σχόλιο για το νέο, εντελώς διαφορετικό design του επόμενου iPhone. Εκτός βέβαια από τα εξωτερικά χαρακτηριστικά, η νέα συσκευή αναμένεται να είναι αναβαθμισμένη και σε τεχνικό επίπεδο καθώς πρέπει να ανταποκριθεί στον έντονο ανταγωνισμό.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact