ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Είστε έτοιμοι για τον 3ο Παγκόσμιο πόλεμο; Οι ηγέτες όλου του κόσμου είναι πανέτοιμοι!

Τα Μέσα μαζικής επικοινωνίας θεωρούσαν μέχρι χτες τον 3ο Παγκόσμιο πόλεμο,κάτι σαν θεωρία συνωμόσίας,αλλά τώρα πλέον είναι ορατό ότι βρισκόμαστε στα πρόθυρα ενός παγκοσμίου πολέμου.

Τα γεγονότα που τον υποδεικνύουν γράφονται πλέον στα ΜΜΕ.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο,ο πρώην  πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον, προειδοποίησε ότι το Brexit θα μπορούσε να καταστρέψει τηνΕυρωπαϊκή Ένωση και να εξαπολύσει έναν νέο πόλεμο!

Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ, προειδοποίησεότι το Brexit απειλεί τον‘Δυτικό πολιτικό πολιτισμό’!

Ο τελευταίος ηγέτης της Σοβιετικής Ένωσης, Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, δήλωσετη Δευτέρα ότι  ο κόσμος «δείχνει να προετοιμάζεται» για τον 3ο παγκόσμιοπόλεμο.

 

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ,Ντόναλντ Τραμπ, κατηγόρησε τους Ρεπουμπλικάνους Τζον Μακ Κέιν και τον ΛίντσεϊΓκράχαμ ,την Κυριακή, ότι προσπαθούν να ξεκινήσουν τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο.

Ο επικεφαλής στρατηγός του Τραμπ, Steve Bannon, που του έχει δοθεί μιαέδρα στο Εθνικό Συμβούλιο ασφαλείαςτων ΗΠΑ, πιστεύει ότι υπάρχει ήδηένας «μεγάλος πόλεμος, ένας πόλεμος που ήδη είναι παγκόσμιος

Αποτέλεσμα εικόνας για αρμαγεδων

Η πρώτη φάση του πολέμου ήταν η μονοπολικότητα(που έγινε).

 

Η Δεύτερη φάση δύο  είναι ο διπολισμός (γίνεται).

 

Ο διπολισμός χρησιμοποιείται για να υποδηλώσει τη βασική δομή τουδιεθνούς συστήματος, όταν κυριαρχείται απόδύο υπερδυνάμεις. Αυτόσημαίνει ότι  τα άλλα κράτη μέλη πρέπει να συμμαχήσουν  με μία από τις δύομεγάλεςδυνάμεις,

 

Η τρίτη φάση είναι η πολυπολικότητα (είμαστε εδώ).

 

Η Πολυπολικότητα δηλώνει τη θεμελιώδη δομή της εξουσίας, σε ένα διεθνέςσύστημα που κυριαρχείται από αρκετέςμεγάλες δυνάμεις, και χαρακτηρίζεταιαπό αντιπαλότητα μεταξύ αυτών.

 

Η τέταρτη φάση είναι η Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων.

Αποτέλεσμα εικόνας για αρμαγεδων

(Σύντομη εξήγηση) μετά την κατάρρευσητου βραχύβιου πολυπολικού κόσμου πουοδήγησεστον τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, θα ξεκινήσει ένας νέοςκόσμος διεθνής τάξη θα επιστρέψει στην ολιγαρχία, ή μεάλλα λόγια, οκόσμος θα είναι συγκεντρωμένος κάτω από μια ενιαία διακυβέρνηση.Σύμφωνα με αυτή τη σειρά η Νέα Τάξη, θα υπάρχει χωρίς σύνορα, με έναενιαίο νόμισμα, μια ενιαία θρησκεία,θα λειτουργεί υπό εξαιρετικάπροηγμένητεχνολογία (τεχνητή νοημοσύνη). Αυτή είναι η παγκόσμια τάξη,η Κάμπαλιστ που αναπτύσσεται.

Αποτέλεσμα εικόνας για new world order

Επίσης είχε συζητηθεί προηγουμένως, ένα έγγραφο πληροφοριών, το οποίο έχει λεπτομέρειες ήδη από το 2008, οι αντιπροσωπείεςνοημοσύνης είχαν επίγνωση της αυξανόμενης Πολυπολικότητας του κόσμου.Μια έκθεσηαπό τις παγκόσμιες τάσεις δηλώνει ότι μέχρι το 2025 θαέχουμε «μετατρέψει»  τον κόσμο.

 

Το 2017 θα αλλάξει τις συμμαχίες στο εμπόριο,αλλάζει και η μετατροπή της ενέργειας.Το  Ιράν θα δέχεται πλέον τοδολάριο σαν νόμισμα για τις πληρωμές πετρελαίου, ξεκινώντας από αυτή την άνοιξη,

Ο φόβος της έναρξης του 3ου παγκοσμίου πολέμου υπάρχει.

Σύμφωνα με το περίφημο Albert Pike:

 

«Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος πρέπει να ενστάλαξει με την αξιοποίηση τωνδιαφορών που προκαλούνται από την«αντζέντα» των «Iλλουμινάτι», μεταξύπολιτικών Σιωνιστών και των ηγετών του ισλαμικού κόσμου. Οπόλεμοςπρέπει να διεξαχθεί κατά τέτοιο τρόπο που το Ισλάμ (ομουσουλμανικός κόσμος Αραβικά) και ο πολιτικόςσιωνισμός (του κράτουςτου Ισραήλ) αμοιβαία να καταστρέψουν το ένα, το άλλο. Εν τω μεταξύτα άλλα έθνη, διχασμένα για μια ακόμη φορά  στο ζήτημα αυτό, θαπεριοριστούν στην καταπολέμηση του, μέχρι τοσημείο τηςπλήρους σωματικής, ηθικής, πνευματικής και οικονομικής εξάντλησης…Εμείς θα απελευθερώσουμε τουςμηδενιστές και οι άθεοι, και εμείς θαπροκαλέσουμε ένα τρομερό κοινωνικό κατακλυσμό που σε όλη του τη φρίκη,θαδείξει σαφώς στα έθνη το αποτέλεσμα του απόλυτου αθεϊσμού,τηνκαταγωγή της αγριότητας και της πιοαιματηρης αναταραχής. Στη συνέχεια,παντού, οι πολίτες, υποχρεωμένοι να αμυνθούν εναντίοντηςμειονότητας του κόσμου, από επαναστάτες, θαεξοντώσουν τους καταστροφείς του πολιτισμού, και τοπλήθος,απογοητευμένοι με τον Χριστιανισμό, του οποίου τα πνεύματαθα μείνουν αυτή τη στιγμή χωρίς πυξίδα ήκατεύθυνση, ανήσυχοι για έναιδανικό, αλλά χωρίς να γνωρίζουν πού να καταστήσουν την λατρεία τους, θαλάβουν το αληθινό φως μέσα από την παγκόσμια εκδήλωση τηςκαθαρής θεωρίας του Εωσφόρου , που θα έρθει σεδημόσια προβολή. Η εκδήλωση αυτή θα έχει σαν αποτέλεσμα  τη γενική αντιδραστική μετακίνησηπου θαακολουθήσει την καταστροφή του Χριστιανισμού και του αθεϊσμού,που κατέκτησαν και εξοντώθηκαν την ίδια στιγμή.

 

Διατηρώντας τη συνεχή διαμάχη μέσα στη Μέση Ανατολή και επιτρέπονταςτην εξάπλωση της ισλαμικήςτρομοκρατίας σε όλο τον κόσμο,οι Καμπαλιστές ενεργούν αυτό το σχέδιο, αλλά εδώ είναι τα αλιεύματα αυτό το γράμμα γράφτηκε στις 15 Αυγούστου 1871, και αρχικά έχει εκτεθεί από τοπρώτο σύγχρονο ‘truthers» William GuyCarr στο βιβλίο του, πιόνια στοπαιχνίδι, το οποίο ήταν γραμμένο στις 13Οκτωβρίου 1958. Ο AlbertPike διάβασε αναλυτικά την επιστολή, που γράφει για τους τρεις παγκόσμιους πόλεμους,που έχουν ήδη αποφασιστεί από τότε και ο Pike το έβαλε σε ημερήσια διάταξη, σε ένα μπλουζάκι.

Αποτέλεσμα εικόνας για αρμαγεδων

O Αμερικανός στρατηγός Steve Bannon πιστεύει ότι στην αρχή του 21ου αιώνα έχουμε μία κρίση τόσο της Εκκλησίαςμας, μια κρίση της πίστεώς μας,μια κρίση της Δύσης, μια κρίση του καπιταλισμού.Και είμαστε σε πολύαρχικάστάδια για μια αιματηρή σύγκρουση.

Πρέπει να αγωνιστούμε για τις πεποιθήσεις μας έναντι αυτής της νέαςβαρβαρότητας που αρχίζει , που θα εξαλείψειεντελώς ό, τι μας  έχουνκληροδοτήσει τα τελευταία 2.000, 2.500 χρόνια… είμαστεσε ένα ολοκληρωτικό πόλεμοενάντια στους τζιχαντιστές,στονισλαμικό φασισμό. Και αυτός ο πόλεμος είναι, νομίζω ό, τι οι κυβερνήσεις δενμπορούν να το χειριστούν.

AΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ CHRISTIAN TRUTHER: http://corfiatiko.blogspot.gr/2017/02/3_3.html

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact