ΕΛΛΑΔΑ

Εξοργίζει ο τυφλός που βίασε την φοιτήτρια: «Είχα σχέσεις με την κοπέλα»

Το θέαμα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί ήταν φρικτό:

Σοκ έχει προκαλέσει η πρωτοφανής υπόθεση κακοποίησης 20χρονης φοιτήτριας από άνδρα με ειδικές ανάγκες στην Δάφνη. Ο 52χρονος φέρεται να κακοποίησε την 20χρονη στο υπόγειο σπίτι του, μία γκαρσονιέρα 28 τ.μ. στην οποία έμενε με ενοίκιο τα τελευταία δύο χρόνια.

Η 20χρονη ήταν γυμνή, ημιναρκωμένη και δεμένη στα χέρια, τα πόδια και τον λαιμό με ιμάντες ενώ έφερε σημάδια βιαιοπραγίας σε όλο της το σώμα και το πρόσωπο της. Οι αστυνομικοί έβγαλαν την κοπέλα από το διαμέρισμα και το μόνο που κατάφερε να τους πει ήταν «πονάνε τα πόδια μου».

Ωστόσο παρουσιάστηκε πολύ προκλητικός.  «Είχα σχέσεις με την κοπέλα». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του 52χρονου που έφτασε στα δικαστήρια της σχολής Ευελπίδων, όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τις αποτρόπαιες πράξεις για τις οποίες κατηγορείται.

Λίγο πριν τις 5 το απόγευμα της ο 52χρονος που φέρεται να απήγαγε και να βίασε την 22χρονη φοιτήτρια στο υπόγειο διαμέρισμά του στη Δάφνη πέρασε την πόρτα του γραφείου του Εισαγγελέα.

“Ειμαι ΑΜΕΑ ρε παιδια. Ειμαι 95% τυφλός” είπε ο δράστης στους δημοσιογράφους, ο οποίος συνοδευόταν από αστυνομικούς οι οποίοι τoν οδήγησαν στο γραφείο του Εισαγγελέα.

«Αυτό ήταν το φετίχ της» δήλωσε ο τυφλός που βιάσε την φοιτήτρια – Πλάνα από το δωμάτιο της «φρίκης»

Θρίλερ στην Δάφνη: Τυφλος βίασε (;) φοιτήτρια και το μετέδωσε live στο Facebook

Η πρώτη φωτογραφία του 52χρονου που κακοποίησε την 22χρονη -Μετά τη σύλληψή του

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της 4-5-2017 στη Δάφνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δάφνης σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 52χρονος ημεδαπός και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για αρπαγή, βιασμό και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δάφνης ύστερα από επισταμένες έρευνες για την ανεύρεση 20χρονης ημεδαπής, η εξαφάνιση της οποίας είχε καταγγελθεί πρωινές ώρες της ιδίας ημέρας, εντόπισαν υπόγειο διαμέρισμα στη Δάφνη, στο οποίο διέμενε ο δράστης, και διενήργησαν έρευνα.

Εντός του διαμερίσματος ανευρέθη η 20χρονη, την οποία από το απόγευμα της προηγουμένης, κατακρατούσε παράνομα και κακοποιούσε.

Επισημαίνεται ότι, κατά το παρελθόν ο δράστης είχε κατηγορηθεί για κλοπές ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Να σημειωθεί επίσης ότι, από την έρευνα στο σπίτι του 52χρονου, βρέθηκαν γυαλιά με μικροκάμερα, σεξουαλικά βοηθήματα και κατασχέθηκε ένα λάπτοπ.

Η ιατροδικαστική εξέταση

Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι η κοπέλα έφερε εγκαύματα στο πρόσωπο, χωρίς ωστόσο να μπορεί να προσδιορίσει από τι προήλθαν. Η κοπέλα φέρει βαριές κακώσεις οι οποίες έχουν προέλθει από γρονθοκοπήματα αλλά και από αιχμηρό αντικείμενο, τόσο στα χέρια και τα πόδια όσο και στην κοιλιά και τον λαιμό.

Οπτικά δεν διαπιστώθηκαν ίχνη βιασμού αλλά παρελήφθη γενετικό υλικό και θα γίνουν τοξικολογικές εξετάσεις.

Η κοπέλα νοσηλεύεται σοκαρισμένη και σε άσχημη ψυχολογική και σωματική κατάσταση σε νοσοκομείο του Πειραιά.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact