ΕΛΛΑΔΑ

Εκτός ο «λαγός» της κυβέρνησης απο τις Τηλεοπτικές άδειες

Τέλος λαμβάνει – όπως όλα δείχνουν – η σκανδαλώδης υποψηφιότητα του Ιωάννη Καλογρίτσα για το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

Όπως έγινε γνωστό, ο – μέχρι πρότινος – ένας εκ των τεσσάρων υπερθεματιστών κατέθεσε αίτημα για 48ωρη παράταση προκειμένου να πληρώσει την πρώτη δόση για την τηλεοπτική άδεια.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης, «εστάλη στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, σήμερα το πρωί αίτημα από την εταιρεία «Τ.Π.Κ. μ.α.ε. ΙΩΑΝΝΗΣ – ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ Χ. ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ», με το οποίο ζητεί να χορηγηθεί προθεσμία 48 ωρών, προκειμένου να προβεί στην καταβολή της πρώτης δόσης επειδή, λόγοι που δεν σχετίζονται με δικές του επιλογές, εμποδίζουν την καταβολή της δόσης αυτή εντός της σήμερον».

Από τη Γενική Γραμματεία δόθηκε η παρακάτω απάντηση:

«Σύμφωνα με το όρο 8.4 της προκήρυξης η πρώτη δόση του τιμήματος καταβάλλεται εντός δεκαπέντε ημερών από την ανακήρυξή των οριστικών υπερθεματιστών. Ως εκ τούτου η ανωτέρω προθεσμία αποτελεί ρητό και απαράβατο όρο της προκήρυξης 1/2016 και δεν μπορεί να τροποποιηθεί. Συνεπώς το σχετικό αίτημα δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό».

Πλέον, στο σχήμα Καλογρίτσα καλείται μέχρι απόψε στις 19:00 να καταβάλει 17.533.333,34 ευρώ (από τα 52,6 εκατ. ευρώ της δικής του προσφοράς) για την τρίτη άδεια.

Πρώτος επιλαχών ο Ιβάν Σαββίδης

Μετά την εμπλοκή της πλευράς Καλογρίτσα στην κατάθεση της πρώτης δόσης μένει «ορφανή» μία από τις τέσσερις άδειες πανελλαδικής εμβέλειας.

Υπενθυμίζεται πως επιλαχόντες είναι η «DIMERA» του Ιβάν Σαββίδη, ο ALPHA, το STAR, συμφερόντων Βαρδινογιάννη και η κυπριακή εταιρεία.

Από τους επιλαχόντες ο Ιβάν Σαββίδης έφτασε στα 61,5 εκατομμύρια ευρώ, ο ALPHA στα 61 εκατομμύρια ευρώ, η κυπριακή εταιρεία στα 18 εκατομμύρια και το STAR στα 13 εκατομμύρια.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact