ΚΟΣΜΟΣ

Εμιλι Μέιτλις: Η δημοσιογράφος του BBC που εκνεύρισε τον Βαρουφάκη [εικόνες]

Εχει δείξει μία απρόσμενη αγάπη για την Ελλάδα, όταν ονόμασε τον έναν από τους δύο γιους της Μίλο Ατικους, προς τιμήν του αρχαίου Ολυμπιονίκη Μίλωνα.

Οταν όμως βρέθηκε απέναντι στον Γιάννη Βαρουφάκη, η Εμιλι Μέιτλις έδειξε μεγαλύτερη αγάπη για το άθλημα στο οποίο διέπρεψε η πηγή της έμπνευσής της: την πάλη.

Πρόκειται για τη δημοσιογράφο του BBC η οποία κατάφερε να εκνευρίσει τον υπουργό Οικονομικών, στη συνέντευξη που εκείνος παραχώρησε στην εκπομπή Newsnight τα μεσάνυχτα της Παρασκευής. Παρότι εκείνος βρισκόταν σε ένα ανεμοδαρμένο- όπως το χαρακτήρισε κάποια στιγμή στον «αέρα»- μπαλκόνι για τις ανάγκες της σύνδεσης, ώστε να υπάρχει στο φόντο το κτίριο της Βουλής, ήταν εκείνη που φαινόταν να βιάζεται, διακόπτοντας επανειλημμένα τον Ελληνα υπουργό με όχι και τόσο κομψό τρόπο.

Ο κ. Βαρουφάκης κάποια στιγμή της το επεσήμανε. «Αν δεν με διακόπτατε αγενώς, θα σας εξηγούσα», της είπε κάποια στιγμή, ενώ όταν εκείνη χαρακτήρισε ασαφές το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός Οικονομικών της ανταπάντησε ότι παρότι είναι λάτρης του BBC, δεν έχει ξαναδεί τόσο ασαφές ρεπορτάζ όσο εκείνο που μετέδωσε το βρετανικό δίκτυο για τη συνάντησή του με τον Γερούν Ντάισελμπλουμ.

Εριστική αρκετές φορές, η Εμιλι Μέιτλις δεν έχει εκνευρίσει μόνο τον κ. Βαρουφάκη- προκαλώντας μάλιστα εκνευρισμό και σε θεατές που διαμαρτυρήθηκαν για τη στάση της μέσω των social media. Πολλές φορές στις εκπομπές της έχουν αντιδράσει οι καλεσμένοι της.

Η 45χρονη γεννήθηκε στον Καναδά και μεγάλωσε στο Σέφιλντ. Η πρώτη της δουλειά μπορεί να ήταν ως μαθητευόμενη κομμώτρια, αλλά μετά από τις σπουδές της- μιλά άπταιστα ισπανικά, ιταλικά, γαλλικά και λίγα κινέζικα- ασχολήθηκε με την παραγωγή ντοκιμαντέρ στην Καμπότζη και την Κίνα, ενώ επί σειρά ετών εργάστηκε για το NBC στο Χονγκ Κονγκ.

Παντρεμένη με τραπεζίτη, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά, κάνει κοσμοπολίτικη ζωή και ποτέ δεν αρνήθηκε ότι μέρος της επιτυχίας της οφείλεται στην εξωτερική της εμφάνιση. Συνηθίζει να φορά κοντά φορέματα, έχει πάθος με τις ψηλοτάκουνες γόβες και τα ντεκολτέ. Υπάρχει όμως και η αρνητική πλευρά όλων αυτών, αφού έχει πέσει θύμα παρενόχλησης, με τον δράστη να καταλήγει στη φυλακή.

Τα βασικά της όπλα στη δουλειά της λέει πως είναι «το φλερτ, η αποπλάνηση και η προδοσία», αναφερόμενη όπως συμπληρώνει στον τρόπο που χειρίζεται το λόγο και όχι σε… μακριές βλεφαρίδες. Αν και τα δύο πρώτα σίγουρα δεν τα επιστράτευσε στη συνέντευξή της με τον κ. Βαρουφάκη.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact