ΚΟΣΜΟΣ

Της έπεσε το κινητό στο μετρό, βούτηξε να το πιάσει και προκάλεσε χάος

Χάος προκλήθηκε στις συγκοινωνίες στο Λονδίνο κατά τις ώρες αιχμής όταν μία γυναίκα έχασε το κινητό της τηλέφωνο μέσα στις ράγες του μετρό και θεώρησε σωστό να… «βουτήξει» να το σώσει. Μία άλλη, πάλι, πέρασε σε απαγορευμένη περιοχή, περπατώντας σύριζα στην αποβάθρα με κίνδυνο να πέσει μέσα.

Όλες οι γραμμές του μετρό σταμάτησαν τα δρομολόγιά τους μέχρι τα μεσάνυχτα προκειμένου οι υπεύθυνοι να σιγουρευτούν ότι δεν θα υπάρξει κάποιο σοβαρό ατύχημα στις ράγες. «Όταν το ρεύμα στις ράγες κλείσει θέλει αρκετή ώρα να επανέλθει. Για αυτό και οι υπάλληλοι στους σταθμούς έχουν ειδικό εξοπλισμό ώστε να μπορούν να πιάνουν ό,τι αντικείμενο πέσει στις ράγες», σχολίασε εκπρόσωπος της εταιρείας μεταφορών.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, όπως αναφέρει η Dailymail, η μία από τις δύο γυναίκες φαίνεται να καβγαδίζει με τους υπαλλήλους και μετά έξαλλη να βουτά για να πιάσει το κινητό της.

Άλλοι πάλι ανέφεραν ότι η δεύτερη γυναίκα περπάτησε σε απαγορευμένη περιοχή για να σώσει την πρώτη που ήταν μέσα στις ράγες η οποία φέρεται να ήταν μεθυσμένη.

Πάντως οι χρήστες στο Twitter σε γενικές γραμμές αντιμετώπισαν με χιούμορ την καθυστέρηση στα δρομολόγια λόγω της απερίσκεπτης ενέργειας της γυναίκας. «Εμείς οι ταλαιπωρημένοι επιβάτες της γραμμής που θέλαμε να πάμε σπίτια μας, βρίσκουμε συνετό να κάνουμε όλοι μία κουβέντα για τις επιλογές που έχεις κάνεις την ζωή σου», έγραψε εύστοχα ένας χρήστης στο Twitter.

Aldgate East trespasser delaying my journey by 1 hour #aldgate #aldgateast #londonunderground pic.twitter.com/jjON8YMAwt

— Rabih Hamze (@RabihHamze) 18 Ιανουαρίου 2018

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact