ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Επιβίωσε» με Μολίνς στην Λαμία…

ΛΑΜΙΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1-1

Ο τραγικός για ένα 45λεπτο Παναθηναϊκός, «έσωσε την παρτίδα» στο δεύτερο μέρος με το γκολ του Μολίνς (85΄) κι έφυγε με το βαθμό από την Λαμία (1-1), που είχε προηγηθεί με το αυτογκόλ του Χουλτ στο 37΄.

Δεν του έφταναν του Παναθηναϊκού τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει και οι απουσίες βασικών παικτών του, εκεί που πάει να «χτίσει» ένα σερί νικών δεν τα καταφέρνει και… γυρίζει πίσω. Κι αν η τύχη έδωσε στο «τριφύλλι» τη νίκη με την ΑΕΛ στις καθυστερήσεις, σήμερα του «γύρισε εντελώς την πλάτη» με το αυτογκόλ του Χουλτ και το δοκάρι του Μολίνς στις καθυστερήσεις, ωστόσο, η ομάδα του Ουζουνίδη «συνήλθε» στην επανάληψη και κατάφερε να μην φύγει ξανά με σκυμένο κεφάλι, όπως συνέβη στην Κέρκυρα και στο Αγρίνιο.

Οι «πράσινοι» απέδειξαν και εναντίον της Λαμίας ότι μακριά από το «Απόστολος Νικολαΐδης» μεταμορφώνονται προς το χειρότερο. Το πάθος και η καλή κυκλοφορία της μπάλας που έχουν στην έδρα τους «εξαφανίζονται» μακριά από αυτή, με αποτέλεσμα το «τριφύλλι» να μη μπορέσει να πάρει την πρώτη εκτός έδρας εφετινή του νίκη σε 4 ματς που έχει δώσει στην επαρχία, μία εβδομάδα πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οι συνθέσεις

Λαμία (Τεννές): Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα (60’ Κουτρουμάνος), Κουκόλης, Αναστασιάδης, Παντελιάδης, Ομο, Μπλάζιτς, Βασιλαντωνόπουλος, Μεντίνα (65’ Καραγιάννης), Ακόστα, Βάντερσον (86’ Ντακόλ).

Παναθηναϊκός (Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος (70’ Πίσπας), Κουτρουμπής, Χουλτ, Ρέις (46’ Μουνιέ), Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες, Χίλιεμαρκ, Λουντ (62’ Καμπέσας), Μολίνς.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact