ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Έτοιμη να ρίξει… βόμβα η Έλενα Παπαρίζου!

Δημοσιεύματα του κυπριακού Τύπου θέλουν την Έλενα Παπαρίζου να έχει δεχτεί πρόταση να επιστρέψει στη σκηνή της Eurovision, αυτή τη φορά, όμως, εκπροσωπώντας όχι την Ελλάδα, μα την Κύπρο.

13 χρόνια μετά την πρώτη νίκη της Ελλάδας με το «Number 1», Κύπριοι δημοσιογράφοι κάνουν λόγο για έντονη «πολιορκία» της Έλενας από το ΡΙΚ προκειμένου να είναι εκείνη η εκπρόσωπος της Κύπρου στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό που θα διεξαχθεί φέτος στη Λισαβόνα, στις 8, 10 και 12 Μαΐου.

Οι φήμες ενισχύθηκαν από το γεγονός πως η μουσική του φετινού τραγουδιού της Κύπρου θα γραφτεί από τον Alex Papaconstantinou, συνθέτη ο οποίος έχει χαρίσει στην Έλενα μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της μεταξύ των οποίων τα άκρως dance κομμάτια «Mambo» και «Gigolo». Η κυπριακή τηλεόραση, από τη μεριά της, έχει προαναγγείλει τις οντισιόν που θα λάβουν χώρα προκειμένου η κριτική επιτροπή να καταλήξει στον καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει φέτος την Κύπρο

Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, η Έλενα συνάντησε στελέχη του ΡΙΚ στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, προκειμένου να συζητηθεί μια πιθανή συμμετοχής της στον 63o διαγωνισμό της Eurovision, χωρίς ωστόσο η συνάντηση αυτή να έχει επιβεβαιωθεί από κάποια από τις δύο πλευρές.
Το σωματείο Ελλήνων θαυμαστών της Eurovision, Infegreece, πάντως, υποστηρίζει πως η συνάντηση πράγματι πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, ωστόσο η απάντηση της Παπαρίζου δεν ήταν θετική. Όχι προς το παρόν τουλάχιστον.

Λέτε μετά το «Die For You» των Antique και το «Number 1», η Έλενα να πει ένα τρίτο «ναι» στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού;

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact