ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο απο 9 – 15 Απριλίου

Κριός
Ενώ η πρώτη εβδομάδα του μήνα έβγαζε πολλές πιέσεις, η εβδομάδα που ακολουθεί φαίνεται αρκετά καλύτερη, με μόνη εξαίρεση την Τετάρτη που το σκληρό τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα θα σας δυσκολέψει όλους, μα ειδικότερα τους γεννημένους 11 Απριλίου. Οι οικονομικές ανάσες δεν θα λείψουν στους Κριούς, ούτε αυτήν την εβδομάδα, ενώ από την Κυριακή και μετά θα αρχίσει να αποκαθίσταται και η προβληματική εδώ και πολλές ημέρες επικοινωνία.

Ταύρος
Αφήνουμε πίσω τη δύσκολη για πολλούς λόγους πρώτη εβδομάδα του μήνα, για να πάμε σε μια καλύτερη όπου, εκτός της Τετάρτης (μέρα που θα πρέπει να προστατεύσετε τους χώρους σας και την προσωπική-οικογενειακή σας ζωή, από την τάση τρίτων να αναμειγνύονται και να σας ανακατεύουν, προκαλώντας διάφορα προβλήματα), όλη η υπόλοιπη εβδομάδα δείχνει αρκετά καλή και σας θέλει φανερά πιο ανεβασμένους, κάνοντας καλύτερες τις σχέσεις σας και βοηθώντας τους σκοπούς σας.

Δίδυμοι
Με εξαίρεση την Τετάρτη, είμαστε μπρος σε μια πολύ καλή εβδομάδα, σε ό,τι αφορά τα συναισθηματικά σας, τις φιλικές μα και τις επαγγελματικές σας σχέσεις, αφού ύστερα από την ανακατωσούρα της πρώτης εβδομάδας, όλα δείχνουν να είναι πιο ήρεμα και πιο ξεκάθαρα τώρα. Όμως, η Τετάρτη είναι μια δύσκολη μέρα που χρήζει προσοχής σε όλους τους τομείς, αφού με μια λάθος λέξη ή κίνηση μπορείτε να γκρεμίσετε κάτι σημαντικό που χτίζετε καιρό, ό,τι και αν αυτό αφορά.

Καρκίνος
Ήπια εβδομάδα στην οποία μικρές οικογενειακές χαρές θα σας κάνουν να ξεχνιέστε από τα προβλήματά σας, ενώ και η εκτίμηση και η στήριξη που θα δείχνει ο κόσμος προς το πρόσωπό σας θα σας χαροποιεί και θα σας ανεβάζει ψυχολογικά. Όμως, την πολύ δύσκολη Τετάρτη ειδικά εσείς στις 13ης Ιουλίου, μπορεί να βρεθείτε απέναντι σε μια στενάχωρη κατάσταση που και θα σας ρίξει ψυχολογικά. Τετάρτη θα πρέπει να είσαστε πολύ προσεχτικοί με τις οικονομικές συναλλαγές σας και με τις κινήσεις σας.

Λέων
Η εβδομάδα δίνει ευχάριστες συζητήσεις, συναντήσεις και κουτσομπολιά, που μετά από μια εβδομάδα με έντονα προβλήματα και αντιπαραθέσεις θα σας δώσει χαρά και αυτοπεποίθηση. Τη δύσκολη για όλους Τετάρτη αποφύγετε την προσπάθεια να περάσετε ιδέες και σκέψεις σας σε άλλους, διότι είτε ο τρόπος σας είτε η αρνητικότητα της ημέρας, θα φέρουν αντίθετα αποτελέσματα. Οι γεννημένοι το τρίτο 10ήμερο, μπορείτε να κάνετε σημαντικά βήματα προόδου προς έναν σας στόχο τις μέρες αυτές.

Παρθένος
Αν εξαιρέσουμε την Τετάρτη που φαίνεται πως θα υπάρξουν αιτίες που έχουν τη δύναμη να σας ρίξουν ψυχολογικά, η υπόλοιπη εβδομάδα, δείχνει ιδιαίτερα καλή τόσο για τα οικονομικά σας, όσο και για άλλα θέματα που σας απασχολούν αυτόν τον καιρό. Η οικογένεια φαίνεται πως θα συνεχίσει να βάζει πλάτες όπου χρειάζεστε, ενώ από την Κυριακή και μετά θα αποκατασταθεί και η προβληματική μέχρι τώρα συνεννόηση που έχετε με τους γύρω σας.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact