ΕΛΛΑΔΑ

Φονικός χιονιάς σαρώνει τη χώρα – 2 νεκροί -Παγιδευμένοι οδηγοί στην Αθηνών -Πατρών

Φονικό αποδείχθηκε το κύμα του χιονιά που σαρώνει τη χώρα καθώς σήμερα ένας 77χρονος που είχε χαθεί στα Πιτσιναίικα της ορεινής Ναυπακτίας αν και εντοπίστηκε ζωντανός, κατέληξε πιθανότατα από υποθερμία, ενώ χθες μία ηλικιωμένη στην Κομοτηνή πέθανε λόγω των αναθυμιάσεων από το μαγκάλι που είχε ανάψει για να ζεσταθεί.

Την ίδια στιγμή, οδηγοί έχουν εγκλωβιστεί λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης στην Εθνική Οδό, Κορίνθου – Πατρών, μεταξύ Αιγίου και Διακοφτού.

Ειδικότερα και όσον αφορά στον 77χρονο, αγνοούνταν από την Παρασκευή, με τις αρχές να διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό του. Τελικά, εντοπίστηκε και εξήγησε πως είχε χάσει τον προσανατολισμό του λόγω του χιονιά όταν βγήκε το πρωί από το σπίτι του.

Μεταφέρθηκε για εξετάσεις στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου και αν και οι αρχικές πληροφορίες ήθελαν να ελέγχεται για προληπτικούς λόγους, στη συνέχεια κατέληξε, από υποθερμία.

Ακόμα ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε όμως και στην Κομοτηνή όπου μία 78χρονη διακομίσθηκε, χθες, νεκρή διακομίστηκε νεκρή στο νοσοκομείο. Η ηλικιωμένη, είχε ανάψει μαγκάλι για να ζεσταθεί, καθώς στην περιοχή επικρατούν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, αλλά αποκοιμήθηκε, με αποτέλεσμα να εισπνεύσει για μεγάλο χρονικό διάστημα τις αναθυμιάσεις, γεγονός που στάθηκε μοιραίο για τη ζωή της.

Παγιδευμένοι οδηγοί στην Αθηνών -Πατρών

Στο μεταξύ, στιγμές απίστευτης ταλαιπωρίας βίωσαν οι οδηγοί που εγκλωβίστηκαν λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης στην εθνική οδό Αθηνών -Πατρών που παρέμεινε για ώρες κλειστή στο 175ο χλμ στο ρεύμα προς Αθήνα και στο 172ο χλμ στο ρεύμα προς Πάτρα.

Φωτογραφίες: filodimos.gr

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζονταν μεταξύ Αιγίου και Ακράτας, τόσο στην παλιά όσο και στη νέα εθνική οδό, ενώ στη νέα εθνική οδό Πατρών- Κορίνθου ανάμεσα σε Ακράτα και Διακοπτό, η πυκνή χιονόπτωση δεν επέτρεψε τη διέλευση των οχημάτων, και δεκάδες οδηγοί παρέμειναν εγκλωβισμένοι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι προηγουμένως στην εθνική οδό Πατρών- Κορίνθου, μεταξύ Ακράτας και Αιγίου, την κατάσταση επιδείνωσε η σύγκρουση δύο μεγάλων οχημάτων καθώς είχε ως αποτέλεσμα να κλείσει ο δρόμος και να δημιουργηθεί ουρά που ξεπερνούσε το ένα χιλιόμετρο.

Φωτογραφία: patratora.gr

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact