ΚΟΣΜΟΣ

Γνωστή δημοσιογράφος ξέσπασε σε κλάματα on air

Ζήτησε «συγγνώμη» από το κοινό που δεν μπορούσε να μιλήσει από τη συγκίνηση

«Έσπασε» στον αέρα της εκπομπής της η Αμερικανίδα δημοσιογράφος Ρέιτσελ Μάντοου, όταν αναφέρθηκε στο θέμα των ημερών στις ΗΠΑ, που δεν είναι άλλο από τον διαχωρισμό των παιδιών μεταναστών από τους γονείς τους.

Την ώρα που προσπαθούσε να διαβάσει ένα αποκαλυπτικό άρθρο του Associated Press, σύμφωνα με το οποίο οι ΗΠΑ στέλνουν παιδιά μεταναστών, ακόμα και μωρά, σε ειδικά κέντρα μακριά από τους γονείς τους, η Μάντοου ξέσπασε σε κλάματα, μην μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή της.

«Αυτό είναι απίστευτο! Αξιωματούχοι της κυβέρνησης Τραμπ στέλνουν βρέφη και άλλα μεγαλύτερα παιδιά σε τουλάχιστον τρία…», πρόλαβε να πει η δημοσιογράφος του MSNBC, προτού ζητήσει από το κοντρόλ να ρίξει στον αέρα κάποια πλάνα γιατί δεν μπορούσε να συνεχίσει. Ωστόσο, τα πλάνα δεν ήταν ακόμα έτοιμα και η Μάντοου συνέχισε στον αέρα του καναλιού, κλαίγοντας.

Κατόπιν, μέσω Twitter, η δημοσιογράφος ζήτησε «συγγνώμη» για το ξέσπασμά της, τονίζοντας πως «αν μη τι άλλο, είναι η δουλειά μου να μπορώ να μιλάω στην τηλεόραση». Και στη συνέχεια παρέθεσε το κείμενο που την έκανε να ξεσπάσει σε κλάματα:

«Αξιωματούχοι της κυβέρνησης Τραμπ στέλνουν βρέφη και άλλα μικρά παιδιά που λεχουν χωριστεί με τη βία από τους γονείς τους σε τουλάχιστον τρία καταφύγια “τρυφερής ηλικίας” στο νότιο Τέξας. Δικηγόροι και ιατρικό προσωπικό που έχουν επισκεφθεί τα καταφύγια περιέγραψαν δωμάτια παιχνιδιών με παιδιά προσχολικής ηλικίας να κλαίνε. Δεκαετίες αφού το εθνικό σύστημα παιδικής πρόνοιας τερμάτισε τη χρήση ορφανοτροφείων λόγω ανησυχιών για το διαρκές τραύμα στα παιδιά, η κυβέρνηση δημιουργεί νέα ιδρύματα για να κρατούν βρέφη από την Κεντρική Αμερική, τα οποία η κυβέρνηση έχει χωρίσει από τους γονείς τους.

“Η σκέψη ότι βάζουν τόσο μικρά παιδιά σε ένα τέτοιο ιδρυματικό περιβάλλον; Εννοώ, είναι δύσκολο για μένα ακόμα και να το σκεφτώ”, δήλωσε ο Κέι Μπέλορ, αντιπρόεδρος για τα προγράμματα της Λουθηρανικής Υπηρεσίας Μετανάστευσης και Προσφύγων. “Βρέφη είναι υπό κράτηση”».

All from this Associated Press story that broke while I was on the air tonight, but which I was unable to read on the air:https://t.co/2VBLTVxvQq

Again, I apologize for losing it there for a moment. Not the way I intended that to go, not by a mile.

— Rachel Maddow MSNBC (@maddow) June 20, 2018

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact