ΑΠΟΨΕΙΣ

H πλημμύρα… πήρε και την καριέρα της Ρένας

Το μοιραίο πρόσωπο, η βασίλισσα της αριστεράς που ακούει στο όνομα Ρένα Δούρου, είναι η πρωταγωνίστρια του εθνικού δράματος που ζει από προχθές η χώρα.

Η ανευθυνοϋπεύθυνη Περιφερειάρχης, η οποία όλον αυτόν τον καιρό θέλει να εμφανίζεται ως ο θηλυκός Τσίπρας που θα πάρει κάποια στιγμή τη θέση του πραγματικού Τσίπρα στον ΣΥΡΙΖΑ. Η… δελφίνα η οποία άλλοτε ήταν η πασιονάρια της αριστεράς, με τις σηκωμένες γροθιές και τα ταγάρια, με τους όρκους πίστης στον Τσάβες και με το παρελθόν ως αναλύτρια στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας επί Ακη Τσοχατζόπουλου. Η κ. Δούρου, που οι άσπονδοι φίλοι την φωνάζουν Μαδούρου, πνίγηκε στη νεροποντή που πάγωσε όλη την Ελλάδα.

Οι ευθύνες των πολιτών της Δυτικής Αττικής ή των δημάρχων ή ακόμη και της κυβέρνησης είναι αυτονόητες. Όμως, η Περιφέρεια που βρίσκεται σε όλο αυτό; Άραγε μάθαμε ποτέ ότι προ ολίγων ημερών έγινε σύσκεψη επιτροπής της κ. Δούρου και μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη είχαν βγάλει έκθεση με την οποία έλεγαν ότι ηΑττική είναι θωρακισμένη από πλημμύρες; Δεν έχουν ευθύνες οι υπάλληλοί της για όλο αυτό που έγινε; Δεν πρέπει να υπάρξουν παραιτήσεις και δεν πρέπει και η ίδια να αναλάβει την πολιτική ευθύνη;

Η βασίλισσα είναι γυμνή εδώ και χρόνια, αλλά με κάποιο μαγικό τρόπο και αυτή και οι κολαούζοι της δεν εμφανίζονται πολύ στα κανάλια. Δεν βγαίνουν οι διαχειριστικές ανεπάρκειες της περιφέρειας διότι απλά έχει τον τρόπο της να κρύβει την κακή δημοσιότητα. Και να εμφανίζεται μόνον όταν κάνει οργισμένες ανακοινώσεις που κατηγορεί όλους τους άλλους εκτός από την ίδια. Ή που κάνει μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου αντί να ξεκινήσει από τον εαυτό της;

Που ήταν στις καταστροφικές πυρκαγιές των καλοκαιριών; Που ήταν με τη ρύπανση στον Σαρωνικό; Κρυμμένη πίσω από άλλους… υπεύθυνους, ξέρει καλά να βγάζει απ’ έξω την ουρά της.

Κάποτε ήταν η «καθαρή» αριστερή, η νεαρή Ρένα που έβγαλε τους πάντες οφσάιντ. Τώρα η ίδια, γερασμένη πολιτικά, έβαλε αυτογκόλ αποδεικνύοντας ότι η διαχειριστική ανεπάρκεια δεν είναι ίδιον της κεντρικής πολιτικής σκηνής. Και μάλλον η πλημμύρα που πήρε τουλάχιστον 16 αθώες ψυχές πήρε και την καριέρα της Ρένας Δούρου που έβλεπε τον εαυτό της μέχρι και… πρωθυπουργό.

antinews.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact