ΙΣΤΟΡΙΑ

Ο Χίτλερ είχε οργασμό στο κινηματογράφο βλέποντας ταινίες με μαζικές δολοφονίες

Ο Αδόλφος Χίτλερ ήταν ένας «διεστραμμένος», του οποίου η επιθυμία να διαπράξει μαζικές δολοφονίες απορρίφθηκε από τη σεξουαλική επιθυμία του, ισχυρίζεται ένα νέο βιβλίο.

Ο συγγραφέας περιγράφει τον ναζιστικό ηγέτη ως «σεξουαλικά μπερδεμένο σειριακό δολοφόνο» του οποίου οι φαντασιώσεις οδηγήθηκαν από τη «λαγνεία του για τη δολοφονία» του.

Το βιβλίο ισχυρίζεται ότι ο Χίτλερ κέρδισε τη σεξουαλική ικανοποίησή του από τη δολοφονία λόγω της αποχής του από σωματικές σεξουαλικές σχέσεις. Ο Χίτλερ περιγράφει πώς είχε «ξεπεράσει την επιθυμία να κατέχει μια γυναίκα σωματικά» αλλά το γερμανικό έθνος ήταν η «αληθινή νύφη» του.

Το βιβλίο αναφέρει επίσης μια ιστορία της γερμανίδας ηθοποιού Marianna Hopper, η οποία περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο ο Χίτλερ διέπραξε σεξουαλική πράξη ενώ το ζευγάρι παρακολούθησε μια ταινία που δείχνει ότι οι Αυστριακοί σκοτώνουν Γάλλους στρατιώτες.

Ο Hopper και ο Χίτλερ παρακολουθούσαν τον Rebel στην Καγκελαρία του Ράιχ του Βερολίνου, που περιλαμβάνει μια σκηνή που δείχνει ότι οι γαλλικοί ρυθμιστές είναι συνθλιβμένοι με ογκόλιθους που ωθούνταν από Αυστριακούς.

Στο βιβλίο, ο Hopper αναφέρει: “Εκεί ο Χίτλερ πήρε κάποιες συγκινήσεις τρίβοντας τα γόνατά του σε αυτό το γεγονός, καθώς οι πέτρες έλαμπαν στα γαλλικά και έφρεκαν, δεν ξέρω αν ήταν τρελός, αλλά είχε κάποιο είδος οργασμού.

“Ήθελα να φύγω κατά τη διάρκεια της επίδειξης. Ο άνθρωπος ήταν ανατριχιαστικός.”

Σύμφωνα με τον Pilgrim, κατά τη διάρκεια της έρευνάς του ανέπτυξε την «αρχική υποψία» ότι υπήρχε σύνδεση μεταξύ της σεξουαλικότητας και της βίας στον Χίτλερ και «ακόμη περισσότερο, ότι του έδωσε την επιθυμία να αναγκάσει τους ανθρώπους να σκοτώσουν».

Ο Pilgrim πρόσθεσε: “Ωστόσο, δεδομένου ότι η« επιθυμία για δολοφονία »είναι το καθοριστικό χαρακτηριστικό των σειριακών δολοφόνων, προκύπτει πως: Ήταν ο Χίτλερ ένας σειριακός δολοφόνος για την ικανοποίηση του;

“Η ειδικότητα της σειριακής δολοφονίας … είναι η αργή, εξελιγμένη, εξαιρετικά σκληρή λήψη ζωής. Αυτό ακριβώς έκανε και ο Χίτλερ – μόνο με τη βοήθεια των βοηθών του”.

Ο τίτλος του βιβλίου, που θα κυκλοφορήσει σε τέσσερις τόμους και εκτείνεται σε 900 σελίδες, πηγάζει από το επιχείρημα ότι υπήρχαν δύο πλευρές του. Η μία πλευρά ήταν αρκετά αθώα πριν από το 1918, ενώ η άλλη στην οποία οι στρατιωτικοί ψυχίατροι «έκαψαν από ατύχημα τον πιθανό σειριακό δολοφόνο του Χίτλερ», ενώ τον θεράπευαν όταν τραυματίστηκε με αέριο.

Ο επόμενος τόμος του βιβλίου θα περιγράφει τη θεραπεία των γιατρών του Χίτλερ.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σταματέλλης

Fnews.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact