ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζει να προκαλεί ο πατέρας – δολοφόνος: Δεν είχα αίσθηση τι έκανα -Στα 6 μου κακοποιήθηκα σεξουαλικά

Για την αποτρόπαια πράξη του να προκαλέσει τον θάνατο της 6χρονης κόρης του με ασφυξία, φταίει… λίγο απ’όλα, όπως υποστήριξε ο 61χρονος.

Η σεξουαλική κακοποίηση που δέχθηκε όταν ήταν μικρός και για την οποία δεν μίλησε ποτέ σε κανέναν, ο χωρισμός του με την προηγούμενη σύζυγό του, η οποία του προκάλεσε κατάθλιψη, αλλά και το γεγονός ότι την στιγμή του κακού είχε χάσει την αίσθηση του χωρό-χρόνου του!

Αυτά υποστήριξε στο απολογητικό του υπόμνημα ο 61χρονος απόστρατος αστυνομικός, βάζοντας τα ακόμη και με γυναίκα του, η οποία δεν τον..στηρίζει σε αυτή τη δύσκολη στιγμή… Ο κατηγορούμενος, ο οποίος αμέσως μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος, δεν απάντησε σε καμία ερώτηση της ανακρίτριας, διατηρώντας το δικαίωμα της σιωπής και ζητώντας να εξεταστεί από ειδικό ψυχίατρο.

«Η οικογένειά μου ήταν πολυμελής και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες μεγάλωσα ιδιαίτερα αντίξοες» είπε στο υπόμνημά του ο παιδοκτόνος, «αποκαλύπτοντας» ότι όταν ήταν 6 ετών, εξαπατήθηκε από ενήλικο συντοπίτη του, ο οποίος «διέπραξε εις βάρος μου ό,τι χειρότερο μπορούσε να μου συμβεί πάνω στη σωματική μου- ψυχική μου – πνευματική μου ακεραιότητα. Ουδέποτε αποκάλυψα το δυσβάσταχτο αυτό μυστικό μου μέχρι σήμερα σε οποιοδήποτε με ό,τι φοβερές συνέπειες αυτό συνεπάγεται» υποστηρίζει. Για το θέμα αυτό δεν μίλησε ποτέ, ούτε δέχθηκε ψυχολογική βοήθεια, ενώ όπως λέει στις αρχές του 1990 παντρεύτηκε, αποκτώντας δύο παιδιά. Όμως, «ο χωρισμός μου με την πρώτη σύζυγο οπωσδήποτε σηματοδότησε τα ξεκινήματα μιας περιόδου καταθλίψεως μου που βαθμιαία έκτοτε με έχει κατακυριεύσει», αλλά με τα χρόνια η νόσος επιδεινώθηκε και αυτό τον υποχρέωσε να επισκεφθεί πολλές φορές ειδικούς. Μάλιστα, υποστηρίζει ότι έκανε προσπάθεια να αυτοκτονήσει αυτές τις ημέρες της κράτησης του στη ΓΑΔΑ.

«Αισθάνομαι τα τελευταία χρόνια έντονα συναισθήματα υποτιμήσεως μου, απαξιώσεως μου και έλλειψης ευγνωμοσύνης από τα πρόσωπα που αποκαλούνται στενό οικογενειακό περιβάλλον, παρότι θεωρώ να έχω συνεισφέρει πάντα γενναιόδωρα προς αυτά. Σκεφτείτε ότι ακόμα και τώρα στη ΓΑΔΑ με επισκέφθηκε η τωρινή σύζυγός μου, μου ζήτησε τις πιστωτικές μου κάρτες και τα πιν και εντελώς καλοπροαίρετα της τα παρείχα, προκειμένου όπως αποκαλύφθηκε την επομένη με αυτά να πληρώσει το δικηγόρο που σήμερα μαθαίνω ότι εμφανίζεται στα κανάλια και χωρίς να έχει λάβει επίσημα αντίγραφα της δικογραφίας με στιγματίζει (τι εύκολος στόχος πρέπει να είμαι πεσμένος κάτω!) δηλώνοντας εμφατικά πόσο ψεύτικες είναι οι αιτιάσεις μου περί καταθλίψεως μου».

Όσο για το περιστατικό, ο 61χρονος υποστηρίζει ότι ήταν εκτός… συνειδητότητας.

«Την επίμαχη ημέρα και ώρα που έλαβε χώρα το τραγικό αυτό συμβάν της ανθρωποκτονίας από μένα σε βάρος της ανήλικης κόρης μου Στέλλας, ειλικρινά είχα χάσει την αίσθηση χώρο – χρόνου και η αντίδραση μου να πιέσω το κεφάλι της στο στήθος μου την ώρα που αυτή κλωτσούσε, αντιδρώντας στο μπάνιο της που επιχείρησα να τη βοηθήσω, ήταν εκτός συνειδητότητός μου 100%. Ο πανικός μου εκ των υστέρων λειτούργησε σαν ντόμινο σε μια σειρά αντιδράσεων».

Ενώπιον της ανακρίτριας, υποστήριξε ότι δεν είναι νηφάλιος να απαντήσει σε ερωτήσεις, διατήρησε το δικαίωμα της σιωπής και ζήτησε εκ νέου την διενέργεια πραγματογνωμοσύνης.

«Αναφέρομαι στο από 2-5-2017 απολογητικό υπόμνημα το περιεχόμενο του οποίου επιβεβαιώνω ως αληθές και δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο.

Ερώτηση: Ο θάνατος της κόρης σας επήλθε με την πίεση του κεφαλιού της πάνω στο στήθος σας όπως είχατε καταθέσει στην αστυνομία;

Απάντηση: Δεν απαντάω

Ερώτηση: Κλείσατε το πρόσωπο της κόρης σας με το χέρι σας;

Απάντηση: Δε απαντάω

Ερώτηση: Όση ώρα σφίγγατε το θύμα προσπάθησε να φύγει και σας γρατζούνισε;

Απάντηση: Δεν απαντάω

Ερώτηση: Προσπαθήσατε να την βοηθήσετε;

Απάντηση: Δεν απαντάω

Αρνούμαι να απαντήσω τι προβλήματα ύπνου έχω και για το θέμα της κατάθλιψης. Αιτούμαι την εξέταση μου από ειδικό ψυχίατρο.

Ερώτηση: Χτυπήσατε το παιδί πριν το σκοτώσετε;

Απάντηση: Δεν απαντάω. Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact