ΓΥΝΑΙΚΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ

Η θαυματουργή κρέμα που εξαφανίζει μαύρους κύκλους και ρυτίδες σε 45 δευτερόλεπτα

H κρέμα που έχει γίνει ανάρπαστη στις Η.Π.Α τώρα και στην Ελλάδα!

✓ Eκπληκτικά αντιγηραντικά αποτελέσματα!

✓ Δωρεάν αποστολή Εντός Ελλάδας

✓ Οι κρέμες δημιουργήθηκε απ’ τον Νομπελίστα γιατρό Dr. Vincent Giampapa

✓ Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

✓ Χιλιάδες Ευχαριστημένοι Χρήστες σε όλο τον κόσμο!

  • 3 κρέμες – 30 Ευρώ
  • 5 κρέμες – 40 Ευρώ
  • 10 κρέμες – 70 Ευρώ
  • 25 κρέμες – 160 Ευρώ

[fc id=’1′ align=’center’][/fc]

Ποιος είπε ότι δεν υπάρχει τρόπος να ξεγελάσουμε το χρόνο; Υπάρχει και μάλιστα έφτασε και στην Ελλάδα. Η λοσιόν Jeunesse Instantly Ageless, εξαφανίζει ρυτίδες και σακούλες στα μάτια σε μόλις 45 δευτερόλεπτα.

Το νέο μαγικό φίλτρο στιγμιαίου φυσικού BOTOX, έρχεται για να αντικαταστήσει την βελόνα του πλαστικού.

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσίευματα της Daily Mail και της Telegraph, η Jeunesse Instantly Ageless, είναι η θαυματουργή κρέμα πουεξαφανίζει σακούλες, ρυτίδες και μαύρους κύκλους στα μάτια και υπόσχεταιαντιγηραντικά αποτελέσματα σε μερικά μόλις λεπτά.

Ένα ειδικό πεπτίδιο, όπως αναφέρεται και στο ρεπορτάζ των δύο Βρετανικών Εφημερίδων, εμπεριέχεται στο προιόν και είναι υπεύθυνο για την ανυψωτική και τονωτική αυτή επίδραση της κρέμας.

Στο βίντεο που επίσης δημοσιεύθηκε στην Daily Mail και μπορείτε να δείτε παρακάτω φαίνονται τα θαυματουργά αποτελέσματα της νέας κρέμας ματιών Jeunesse Instantly Ageless, που τώρα έχει φτάσει και στην Ελλάδα και έγινε viral στα social mediaμέσα σε λίγες μόνο ημέρες. Στο εν λόγω βίντεο, μία γυναίκα τοποθετεί την κρέμα στιγμιαίου Botox στις σακούλες των ματιών της, και μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα έχουν εξαφανιστεί ως διά μαγείας.

 

Η νέα αυτή λοσιόν, εφαρμόζεται μόνο στο δεξί μάτι της γυναίκας. Τα αποτελέσματα αρχίζουν να φαίνονται ήδη από τα πρώτα δευτερόλεπτα αφού σιγά σιγά αρχίζουν καιεξαφανίζονται οι ζάρες, οι ρυτίδες και το πρήξιμο!  Ένα λεπτό μετά την εφαρμογή της θεραπείας, το δεξί μάτι της γυναίκας φαίνεται να μην έχει πια σακούλα και πρήξιμο ενώ και οι ρυτίδες έχουν εξαφανιστεί.

Πως λειτουργεί αυτό το μαγικό φίλτρο;

Η Jeunesse Instantly Ageless, δημιουργήθηκε σχολαστικά έπειτα απόπολυετή επιστημονική έρευνα και περιέχει στοιχεία φιλικά προς το ανθρώπινο δέρμαπου εξισώνουν τον τόνο του δέρματος και το τεντώνουν.

Διαρκεί έως και 10 ώρες, ενώ παραδείγματα γυναικών αναφέρουν ότι η επίδραση της είναι εμφανής και μετά από 24 ώρες. Για να γίνουν ορατά τα θαυματουργά αποτελέσματα της κρέμας πρέπει κατά την εφαρμογή της να μείνετε ακίνητοι για 3 λεπτά ώστε να στεγνώσει.

Δείτε το Βίντεο που θα σας πείσει:

Η κρέμα έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα, τα οποία διαρκούν 10 με 12 ώρες. Μετά την δράση της κρέμας το δέρμα επανέρχεται στην προηγούμενη κατάσταση. Η εταιρεία Jeunesse Global προτείνει στους χρήστες να κάνουν μια πρώτη δοκιμή με τις μικρές κρέμες Instantly Ageless και αν μείνουν ευχαριστημένοι από τη δράση τους να δοκιμάσουν την Serum.

Το επαναστατικό συστατικό που χρησιμοποιήθηκε είναι η Αργιρελίνη. Η συγκεκριμένη ουσία προέρχεται από το ακετυλο-εξαπεπτίδιο-3, ένα πεπτίδιο που βρίσκεται στο γνωστό σε όλους μας BOTOX. Ενώ το botox είναι μια θεραπεία κατά των ρυτίδων και χορηγείται μέσω βελόνας, η Jeunesse Instantly Ageless εφαρμόζονται τοπικά για να επιτευχθούν τα ίδια ακριβώς αποτελέσματα. Τα πεπτίδια είναι μια αρκετά πρόσφατη, αλλά σημαντική ανακάλυψη στον τομέα της φροντίδας του δέρματος και της καταπολέμησης των ρυτίδων της γήρανσης.

Η Jeunesse Instantly Ageless είναι ειδικά σχεδιασμένη για να στοχεύει ακριβώς σε περιοχές που έχουν χάσει την ελαστικότητα τους, επαναφέροντας την λαμπερότητα στο δέρμα, ανασηκώνοντας το. Η Jeunesse, η εταιρεία παραγωγής της αντιγηραντικής κρέμας, αναφέρει:

«Αν και η αργιρελίνη είναι ένα από τα πιο ευρέως διαδεδομένα και αναγνωρισμένα αντιγηραντικά συστατικά, αυτό που θα την κάνει πραγματικά θαυματουργή είναι η σωστή επεξεργασία της και η σωστή της σύνθεση. Η Jeunesse Instantly Ageless είναι η κατάλληλη κρέμα για να δείχνετε νεότερη. Χρησιμοποιείται στη φροντίδα του δέρματος για τη θεραπεία των ρυτίδων, επειδή αναστέλλει την απελευθέρωση των νευροδιαβιβαστών που προκαλούν τη σύσπαση των μυών, η οποία επιτρέπει στους μυς του προσώπου να χαλαρώσουν με ασφάλεια, εξαφανίζοντας έτσι τις ρυτίδες. Το να πει κανείς ότι κάνει θαύματα, είναι λίγο.»

Μαζί με το “μαγικό” συστατικό την αργιρελίνη, η νέα αυτή κρέμα εμπεριέχει καιπυριτικά άλατα τα οποία συσφίγγουν το δέρμα. Τα πυριτικά άλατα αυτά συνδυάζονται ώστε να συσφίγγουν μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα την περιοχή εφαρμογής της κρέμας. Μέσω αυτών γίνεται άμεση αναδόμηση του δέρματος, οι πόροι φαίνονται μικρότεροι και έτσι εξαφανίζονται αμέσως οι ρυτίδες.

 

Η Jeunesse Instantly Ageless, πρόκειται για το μοναδικό φυσικό Botox με εγγυημένα αποτελέσματα. Είναι πιο εύκολο να εφαρμοστεί καθώς γλιτώνετε τη βελόνα και επίσης είναι λιγότερο τοξική για το δέρμα.

Με την νέα κρέμα τονώνεται η παραγωγή τουκολλαγόνου και της ελαστίνης τα οποία με τη σειρά τους μειώνουν την εμφάνισηλεπτών γραμμών και ρυτίδων.

Η απώλεια της ελαστίνης και κολλαγόνου στο δέρμα είναι, δυστυχώς, ένα φυσικό μέρος της διαδικασίας γήρανσης, αλλά με την Jeunesse Instantly Ageless, μπορείτε να επιβραδύνετε τον ρυθμό καταστροφής της επιδερμίδας και να έχετε πιο νεανική όψη για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Για μόνιμα αποτελέσματα χρησιμοποιείστε την κρέμα Serum Luminesce.

serum1

Η κρέμα έχει δημιουργηθεί απο τον γιατρό Dr. Vincent Giampapa, ο οποίος προτάθηκε γιαΝόμπελ για την συγκεκριμένη συνταγή. Τα Φυσικά συστατικά που περιέχει η κρέμα επικοινωνούν με την γλώσσα των κυττάρων του δέρματος και τα αναζωογονούν .

Η κρέμα κυκλοφορεί στην αγορά των Η.Π.Α εδώ και 7 χρόνια είναι απολύτως ασφαλής και μπορείτε να το διαπιστώσετε και μόνοι σας κάνοντας ένα έλεγχο στη Google.

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων σε περίπτωση που δεν μείνετε ευχαριστημένοι!

 

Την πρώτη μέρα πριν ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε την κρέμα Serum θα βγάλετε μια φωτογραφία το πρόσωπο σας και μετά από ένα μήνα θα βγάλετε ακόμη μία και θα τις συγκρίνετε. Αν δεν δείτε πραγματική διαφορά σας επιστρέφουμε όλο το ποσό των χρημάτων σας πίσω. Αν δοκιμάσετε την κρέμα να είστε σίγουροι ότι θα δείχνετε 5 με 10 χρόνια νεότερος/η!

Χιλιάδες Ευχαριστημένοι Χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Μπορείτε να διαβάσετε εδώ τα σχόλια των χρηστών και το αφιέρωμα της Daily Mail & της Telegraph για την συγκεκριμένη εταιρεία. Οι χρήστες βλέπουν τα πρώτα αποτελέσματα από την πρώτη εβδομάδα.

Η τιμή της κρέμας είναι στα 130€. Για τον μήνα Φεβρουάριο η εταιρεία κάνει προσφορά για όσους παραγγείλουν για πρώτη φορά στα 99€.

[fc id=’1′ align=’center’][/fc]

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact