ΚΟΣΜΟΣ

Η Τίλα Τεκίλα «σκοτώνει» τις πορνοστάρ

Το ζήτησε από τον Θεό και την άκουσε…

Η Τεκίλα ανέβασε χθες ένα ποστ στον λογαριασμό της στο facebook, όπου λίγο – πολύ δηλώνει κάτι σαν «ηθικός αυτουργός» των θανάτων αυτών, καθώς ήταν εκείνη που προσευχήθηκε γι’ αυτό στο Θεό.

Ενώ το μυστήριο γύρω από τους θανάτους τεσσάρων πορνοστάρ το τελευταίο διάστημα δεν ξεδιαλύνεται, με την τελευταία υπόθεση μάλιστα, εκείνη του θανάτου της 20χρονης Ολίβια Νόβα να μην περιέχει καν ακόμα την αιτία θανάτου, πολλοί είναι εκείνοι που σπεύδουν να επωφεληθούν από την δημοσιότητα του θέματος.

Τελευταίο χτύπημα από την Τίλα Τεκίλα, την πρώην «σταρ» του βρετανικού ριάλιτι «Celebrity Big Brother» που εκδιώχθηκε όταν έγιναν γνωστές οι φιλοναζιστικές της απόψεις. Η Τεκίλα ανέβασε χθες ένα ποστ στον λογαριασμό της στο facebook, όπου λίγο – πολύ δηλώνει κάτι σαν «ηθικός αυτουργός» των θανάτων αυτών, καθώς ήταν εκείνη που προσευχήθηκε γι’ αυτό στο Θεό.

Ο «Θεός» την άκουσε, καθώς η Τίλα Τεκίλα εδώ και λίγο καιρό δηλώνει εκπρόσωπός του και συνομιλήτριά του κι έτσι είχαμε το αποτέλεσμα που είχαμε, είναι -σε γενικές γραμμές- ο ισχυρισμός της…

Η 36χρονη, που είναι και μητέρα ενός παιδιού, γράφει μεταξύ άλλων: «Φαίνεται πως κι άλλοι πορνοστάρ πεθαίνουν ή έχουν πεθάνει! Γιούπι! Καλύτερα να βγείτε από την βιομηχανία αυτή το συντομότερο δυνατό γιατί κι άλλοι θάνατοι και θανατηφόρες αρρώστιες θα χτυπήσουν ειδικά αυτή την βιομηχανία πολύ σύντομα γιατί προσευχήθηκα για να γίνει αυτό. Ο Θεός τώρα εργάζεται για να το κάνει αυτό πραγματικότητα.

Μην πείτε ότι δεν σας προειδοποίησα όλους! Σας προτείνω όσοι είστε στη βιομηχανία πορνό να μετανοήσετε για τις αμαρτίες σας κι έτσι μπορεί και να σωθείτε! Γιατί το τίμημα για την αμαρτία είναι ο θάνατος! Αυτοί που γελούν θα θρηνήσουν και φαίνεται ότι η ώρα του θρήνου επιτέλους έφτασε! Αλληλούια, ευχαριστήστε τον Θεό για την Δικαιοσύνη!».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact