ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Η Βικτόρια Μπέκαμ στα μαχαίρια με spice girls και εφορία

Η τραγουδίστρια προσπαθεί να εμποδίσει τις πρώην συναδέλφους της να επανενωθούν, ενώ παράλληλα ο οίκος μόδας της δεν έκλεισε κύκλο εργασιών για το τρίτο τρίμηνο του 2016 και έχει χρέη 5.000.000 ευρώ

Το 2016 ήταν δίσεκτο και τα «απόνερά» του εξακολουθούν να βασανίζουν τη Βικτόρια Μπέκαμ, που μπορεί να τη δούμε ακόμη και στα δικαστήρια, αντίδικη με τα υπόλοιπα Spice Girls. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο οίκος μόδας της αντιμετωπίζει τόσα προβλήματα, ώστε, αν ζούσαμε σε άλλες δεκαετίες, μπορεί και να τον έχανε.

Η σύζυγος του Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι πολύ θυμωμένη με τις πρώην συναδέλφους της στο συγκρότημα μέσω του οποίου έγιναν διάσημες, καθώς δεν της αρέσει καθόλου η ιδέα η Τζέρι Χόρνερ, η Εμα Μπάντον και η Μελ Β να ξαναπαίξουν τις μεγάλες επιτυχίες τους, δημιουργώντας μια νέα μπάντα με το όνομα GEM. Η 42χρονη -μονίμως αγέλαστη- σχεδιάστρια μόδας έχει ήδη ζητήσει από τους δικηγόρους της να σταματήσουν τα σχέδια των τριών κοριτσιών που, σύμφωνα με την εφημερίδα «Sun», είναι πολύ στενοχωρημένα από την αντίδρασή της, δεδομένου ότι ήθελαν να είναι και εκείνη μαζί τους.

Διαψεύδει

Εκπρόσωπος της Μπέκαμ, πάντως, δηλώνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στη σχέση της με τα άλλα πρώην Spice Girls και ότι η αναφορά της εφημερίδας «Sun» σε αποστολή επιστολής για την παρεμπόδιση χρήσης των τραγουδιών δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα.

Οπως και να λυθεί αυτό το θέμα, η Μπέκαμ έχει ένα άλλο πολύ σοβαρότερο να αντιμετωπίσει. Είναι η χασούρα του οίκου μόδας της, που ξεπερνά τα 5.000.000 ευρώ, και αυτό παρά τον δανεισμό από την εταιρία του Ντέιβιντ Μπέκαμ περισσότερων από 7.500.000 ευρώ.

Εκπρόσωπος της σχεδιάστριας έκανε λόγο για λανθασμένη ερμηνεία των οικονομικών δεδομένων από τα μέσα ενημέρωσης, ωστόσο η εταιρία κινδυνεύει επίσης με λουκέτο από την εφορία. Κι αυτό επειδή δεν έκλεισε, όπως είχε υποχρέωση, τον κύκλο εργασιών τρίτου τριμήνου του 2016.

Ηδη με επιστολή τους οι αρμόδιες Αρχές προειδοποίησαν ότι, αν αυτό δεν συμβεί άμεσα, ο οίκος θα κλείσει στις 5 Φεβρουαρίου με κρατική παρέμβαση.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact