ΕΛΛΑΔΑ

Υπαξιωματικός του στρατού διακινούσε χασίς μαζί με τη σύντροφό του

Εκείνη, άλλωστε, είχε μπει στο στόχαστρο των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών, που την ακινητοποίησαν μόλις βγήκε από το σπίτι στο οποίο συζεί τους τελευταίους μήνες με τον στρατιωτικό και βρήκαν πάνω της μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ναρκωτικά χάπια. Στην έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι, εντοπίστηκαν διάφορες κρυψώνες μέσα στις οποίες υπήρχαν εννέα συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 669,29 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 59 ναρκωτικά χάπια τα οποία είχαν προμηθευτεί με πλαστή ιατρική συνταγή.

Ακόμη, βρέθηκαν κρυμμένα 1.525 ευρώ από τις πωλήσεις ναρκωτικών. Ο 31χρονος, στον οποίο ανήκει το σπίτι, συνελήφθη ενώ επέστρεφε και οδηγήθηκε μαζί την σύντροφό του στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ο οποίος τους άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών και στον υπαξιωματικό επιπλέον για πλαστογραφία ιατρικής γνωμάτευσης. Ο στρατιωτικός οδηγήθηκε και στον ανακριτή συνοδεία στρατονόμων και πήρε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα, ενώ κινδυνεύει με απόλυση από τον στρατό.

*** Όπου και να έψαχναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας που είχαν στοχοποιήσει έναν 59χρονο έμπορο στην περιοχή της Αγιάς, θα έβρισκαν ναρκωτικά! Τόσο πάνω του και στο σπίτι του, όσο και στο κατάστημά του και στον περιβάλλοντα χώρο του, βρέθηκαν πέντε συσκευασίες με συνολική ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 755,3 γραμμαρίων, επτά ναρκωτικά χάπια χωρίς την σχετική ιατρική συνταγή, αλλά και οκτώ πακέτα λαθραίων τσιγάρων. Ο 59χρονος, πάνω στον οποίο κατασχέθηκαν και 900 ευρώ, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενος για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών και του Τελωνειακού Κώδικα.

Πρωτο Θεμα

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact