AUTO-MOTO

Η υπερπολυτελής συλλογή αυτοκινήτων του Ρομάν Αμπράμοβιτς

Ο δισεκατομμυριούχος ρώσος ιδιοκτήτης της Τσέλσι, είναι γνωστός ως ένας από τους πλουσιότερους άνδρες στον πλανήτη.

Ο λόγος για τον Ρομάν Αμπράμοβιτς, ο οποίος αποκαλύπτει τώρα την απίστευτη συλλογή αυτοκινήτων του, στην πίστα Nurburgring, στη Γερμανία. Είναι, μάλιστα, η πρώτη φορά που ο Αμπράμοβιτς παρουσιάζει δημόσια τα υπερπολυτελή οχήματά του, τα οποία -όπως εκτιμούν οι ειδικοί- είναι συνολικής αξίας περίπου 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο ιδιοκτήτης της γερμανικής πίστας είναι πρώην συνεργάτης του ρώσου δισεκατομμυριούχου και κάλεσε τον φίλο του για να παραστεί σε μια εκδήλωση με αγώνες διάρκειας δύο ημερών.

Ανάμεσα στα αυτοκίνητα τα οποία παρουσίασε ο Αμπράμοβιτς στη Γερμανία ήταν μια σπάνια Pagani Zonda R, μια από τις 15 που έχουν ποτέ κατασκευαστεί και κοστίζει σχεδόν 3 εκατομμύρια ευρώ. Ένα άλλο αυτοκίνητο ήταν η Ferrari FXX, ένα εντυπωσιακό supercar, το οποίο επίσης είχε αγοράσει και ο οδηγός της F1, Michael Schumacher!

Ο Kharitonin, ο οποίος είναι και ιδιοκτήτης της γερμανικής πίστας, την απέκτησε το 2014 και κατά τη διάρκεια της διήμερης εκδήλωσης, ήταν κλειστή για το κοινό έτσι ώστε οι επιχειρηματίες να μην ενοχληθούν από οποιονδήποτε άλλον.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail, μέχρι και την εν λόγω εκδήλωση κανείς δεν είχε δει ποτέ ένα τόσο μεγάλο μέρος της συλλογής του Αμπράμοβιτς, η οποία περιλαμβάνει επίσης μια Bugatti Veyron, μια Ferrari 488 GT3, μια Mercedes-Benz AMG GT3, μια Lamborghini Reventon, μια Aston Martin Vulcan και πολλά ακόμη μοντέλα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι ρώσοι μεγιστάνες δοκίμασαν επίσης όλη την γκάμα της Porsche, καθώς και τα μονοθέσια οχήματα Formula της BMW.

Η υπερπολυτελής συλλογή αυτοκινήτων του Ρομάν Αμπράμοβιτς - Εικόνα Η υπερπολυτελής συλλογή αυτοκινήτων του Ρομάν Αμπράμοβιτς - Εικόνα1 Η υπερπολυτελής συλλογή αυτοκινήτων του Ρομάν Αμπράμοβιτς - Εικόνα2 Η υπερπολυτελής συλλογή αυτοκινήτων του Ρομάν Αμπράμοβιτς - Εικόνα3 Η υπερπολυτελής συλλογή αυτοκινήτων του Ρομάν Αμπράμοβιτς - Εικόνα4 Η υπερπολυτελής συλλογή αυτοκινήτων του Ρομάν Αμπράμοβιτς - Εικόνα5 Η υπερπολυτελής συλλογή αυτοκινήτων του Ρομάν Αμπράμοβιτς - Εικόνα6 Η υπερπολυτελής συλλογή αυτοκινήτων του Ρομάν Αμπράμοβιτς - Εικόνα7 Η υπερπολυτελής συλλογή αυτοκινήτων του Ρομάν Αμπράμοβιτς - Εικόνα8 Η υπερπολυτελής συλλογή αυτοκινήτων του Ρομάν Αμπράμοβιτς - Εικόνα9

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact