ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Τα «Καυτά» φιλιά της Belluci προκάλεσαν σεισμό στις…Κάννες

Σεισμό προκάλεσε στις Κάννες  το παθιασμένο φιλί της Μόνικα Μπελούτσι, στον συνάδερφό της, Γάλλο κωμικό Άλεξ Λουτζ, επί σκηνής!

Και αυτή είναι η απόδειξη πως η σέξι ηθοποιός ήταν η ιδανικότερη οικοδέσποινα για να ανοίξη την αυλαία του το φετινό 70ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών.

Η 52χρονη Ιταλία καλλονή υποδέχθηκε τον τύπο και τους θιασώτες της μεγάλης γιορτής του κινηματογράφου ως ντίβα με χαμόγελο.

Στη συνέχεια έβαλε το κερασάκι στην τούρτα … Η Μπελούτσι άρπαξε από τα μαλλιά τον συμπαρουσιαστή της, τον γύρισε στο πλάι και του έδωσε ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα.

Η λαμπερή σταρ είχε φροντίσει από νωρίς όμως, να τραβήξει τα βλέμματα επάνω της, με την εντυπωσιακή μπλε σκούρα τουαλέτα του οίκου Dior.

Και ενώ η εμφάνισή της σίγουρα θα μείνει αλησμόνητη, η ίδια πριν από λίγες ημέρες είχε δηλώσει για το πόσο μικρή προσπάθεια καταβάλει να διατηρηθεί σε φόρμα.

Σε συνέντευξή της στην Daily Telegraph, είπε πως δεν πηγαίνει στο γυμναστήριο για να παραμείνει λεπτή, προτιμώντας να απολαμβάνει τη ζωή και να τρώει ζυμαρικά και κέικ.

Η Μπελούτσι μάλιστα εξήγησε: «Δεν είμαι κάποια που ξυπνά στις 6 το πρωί για να πάει στο γυμναστήριο. Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσουν τα κέικ και τα ζυμαρικά, ένα ποτήρι κρασί και περιστασιακά, ένα τσιγάρο. Η συμβουλή μου είναι: να τρώτε καλά, να πίνετε, να κάνετε καλό σεξ – και να γελάτε πολύ. Τα υπόλοιπα έρχονται από μόνα τους».

Μάλιστα, σημείωσε πως είναι  χαρούμενη που τα περιοδικά δεν ρετουσάρουν πλέον τις φωτογραφίες τόσο πολύ και πως το κοινό μαθαίνει να αγαπά τις μικρές ατέλειες των αστέρων.

Αναφορικά με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, η Μόνικα παραδέχθηκε πρόσφατα πως η ισχυρή γυναικεία παρουσία στη φετινή τελετή, είναι ένα «σημάδι των καιρών».

Χρέη της ως οικοδέσποινα του Φεστιβάλ είναι να φέρει επί σκηνής τον πρόεδρο Πέδρο Αλμοδόβαρ και την επιτροπή που φέτος θα ορίσει τους νικητές του θεσμού. Πέρα από οικοδέσποινα η Μπελούτσι συμμετέχει στο Φεστιβάλ Καννών ως μία από τις γυναίκες που θα γεμίσουν με τη γοητεία τους την επιστροφή του Twin Peaks του Ντέιβιντ Λιντς που πριν τη μικρή οθόνη θα προβληθεί στις οχυρωμένες ως αστακός Κάννες.

Οι 70η διοργάνωση έχει και χρώμα ελληνικό καθώς συμμετέχουν στο διαγωνιστικό τμήμα τόσο η ταινία του Έλληνα auteur Γιώργου Λάνθιμου “The killing of a sacred dear” αλλά και η νέα ταινία του “Hercules Film Fund” του Πάρι Κασιδόκωστα – Λάτση, “Good Time”.

Το Hercules Film Fund είναι ένα fund ειδικού σκοπού που διευθύνεται από τον Πάρι Κασιδόκωστα-Λάτση και επικεντρώνεται στη χρηματοδότηση ανεξάρτητων κινηματογραφικών παραγωγών, κυρίως στις ΗΠΑ και Ευρώπη.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact