ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Και με τη βούλα νέος προπονητής της Σπάρτης ο Παναγιώτης Τζαναβάρας

Μετά τις μπόρες και τις καταιγίδες (επιτέλους), βγήκε ο ήλιος για την ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ. Μετά το «άκυρο» του Αποστόλη Τερζή, τεχνικός της ομάδας αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Τζαναβάρας, ο άνθρωπος που καλείται να ξαναστήσει «σχεδόν» απο την αρχή την ομάδα της Λακωνίας την οποία πέρασε απο σαράντα κύματα.

Η διοίκηση της ομάδας φρόντισε να βρει άμεσα τον αντικαταστάτη του,με τον οποίο είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA Pro.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Fnews.gr o 52χρονος τεχνικός έδωσε τα χέρια με τον Πρόεδρο του συλλόγου Δημήτρη Νικόλαρο και θα έχει συνεργάτη του τον Κώστα Σωτηρόπουλο, ο οποίος επίσης θα είναι και ο προπονητής της Κ20.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Τζαναβάρα. Του εύχεται να έχει πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Άμεσος συνεργάτης του νέου προπονητή μας είναι ο Κώστας Σωτηρόπουλος, ο οποίος θα αναλάβει προπονητής και της ομάδας Κ20και προπονητής τερματοφυλάκων ο Παναγιώτης Αποστολάκος».

Ποιος είναι ο Παναγιώτης Τζαναβάρας, που αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Σπάρτης.

 

Η προπονητική καριέρα του Παναγιώτη Τζαναβάρα ξεκίνησε το 2004 από την ομάδα της Κορίνθου, περιοχή και από την οποία κατάγεται.

Στη συνέχεια ακολούθησε ο Αστέρας Τρίπολης το 2006, αρχικά ως βοηθός του Παόυλο Κάμπος και εν συνεχεία ως πρώτος προπονητής προσωρινά, μένοντας στην Αρκαδία ως το 2008 και διατελώντας εκ νέου από τον Φεβρουάριο εκείνης της χρονιάς, πρώτος προπονητής.

Έπειτα, εργάστηκε στην Παναχαϊκή, όπου και την ανέλαβε τον Δεκέμβρη του 2008, παραμένοντας στον πάγκο της, ως τη λήξη της σεζόν.

Την επόμενη αγωνιστική περίοδο κοουτσάρισε αρχικά την Κόρινθο, ως τις 26 Οκτωβρίου του 2009 και μετά τη Ρόδο, από τις 24/9/2009 ως τις 4//3/2010.
Την επόμενη χρονιά βρέθηκε χωρίς κάποια δουλειά, μέχρις ότου τις 13/12/2010 όπου κι ανέλαβε τον Παναιγιάλειο, ως τις 21/3/2011.

Η νέα σεζόν τον βρήκε χωρίς ομάδα, αλλά παρόλα αυτά εργάστηκε στον Αστέρα Μαγούλας, για δυο μόλις εβδομάδες, από τις 7/3/2012 ως τις 21/3/2012, πριν μετακομίσει στον Βύζαντα μεγάρων όπου και συνέχισε ως τις 14/10/2012.

Στη συνέχεια ανέλαβε τη Δόξα Δράμας, μένοντας στη βόρεια Ελλάδα, ως και το τέλος της σεζόν 2012-13. Ακολύθησε η Νίκη Βόλου την ερχόμενη σεζόν, μέχρι και τον Δεκέμβρη, πριν μετακομίσει στην ΑΕΛ το Μάρτιο, όπου και τελείωσε τη σεζόν.

Η αγωνιστική περίοδος 2014-15 ήταν ένα… deja vu της προηγούμενης, καθώς η αρχή της χρονιάς τον βρήκε στη Νίκη Βόλου εκ νέου, πριν φύγει για τη Λάρισα τον Ιανουάριο και παραμείνει στον πάγκο της ως τις 7/3/2015.

Νέος προορισμός της καριέρας του ήταν το Αίγιο και ο Παναιγιάλειος, εκεί όπου τον βρήκε το ξεκίνημα της σεζόν 2015-16, ως και τον Οκτώβριο.

Ακολούθησε ο Ολυμπιακός Βόλου από 29/5/2016 μέχρι και 23/10/2016, πριν βρεθεί ξανά στη Δράμα για λογαριασμό της Δόξας την περασμένη σεζόν, όπου και βρέθηκε μέχρι τις 10/4/2017.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact