ΖΩΔΙΑ

Κακίες! Τι λένε για το κάθε ζώδιο πίσω από την πλάτη του;

Αν πιστεύεις ότι γεννήθηκες κάτω από έναν αστερισμό που σε γεμίζει προτερήματα, ήρθε η στιγμή να μάθεις ποιες “κακιούλες” μπορούν να πουν τα υπόλοιπα ζώδια για το δικό σου και να διορθώσεις τυχόν λάθη!

Κριός
Πλάκωσε το σαΐνι, ο φαφλατάς, ο πολυλογάς που τα ξέρει όλα! Η ξεροκεφαλιά σου δεν έχει όρια! Το παίζεις ειδήμων σε όλα και παρόλο που είσαι υδραυλικός, μπορείς να κάνεις ιατρική διάγνωση σε χρόνο ρεκόρ! Και φυσικά, είσαι αλάνθαστος! Όσο για τις επιδόσεις σου σεξ; Πολλά κεράσια ακούμε, μήπως να κρατήσουμε μικρό καλάθι; Διάσημος εκπρόσωπος του ζωδίου ήταν και ο Άντερσεν! Μεγάλος παραμυθάς, τυχαίο;

Ταύρος
Η αποχαύνωση στο μεγαλείο της! Έχεις ένα βλέμμα απλανές και κοιτάς μονίμως το χάος. Μην νομίζεις πως φανταζόμαστε ότι διαλογίζεσαι εκείνη τη στιγμή! Έχουμε καταλάβει ότι δεν σκέφτεσαι απολύτως τίποτε! Αυτή η αταραξία και η πραότητα που βγάζεις ώρες-ώρες, εκνευρίζει και τον πιο ήρεμο άνθρωπο. Διάσημος Ταύρος είναι και ο Ουίλιαμ Σαίξπηρ, ώρες ολόκληρες αναρωτιόταν “να ζει κανείς ή να μη ζει”! Βγάλε τώρα συμπέρασμα!.

Δίδυμοι
Κατέφτασε κι οι φιλόσοφος! Εδώ να δεις ιδεολογία κι αμπελοφιλοσοφία. Κι ο καπνός που βγαίνει από το κεφάλι σου τι είναι; Μήπως κάηκε ο εγκέφαλός σου, αγαπητέ μου Δίδυμε; Για να πετύχεις, είσαι ικανός να φτάσεις στα άκρα και δεν είναι τυχαίο που σε χαρακτηρίζουν… διμούτσουνο! Εσύ βέβαια, τη δικαιολογία την έχεις στο τσεπάκι, σαν διπλό ζώδιο που είσαι, ρίχνεις το φταίξιμο στον… άλλο σου εαυτό! Διάσημος Δίδυμος ο Γιώργος Παπανδρέου, χωρίς σχόλια παρακαλώ.

Καρκίνος
Είσαι η Μάρθα Βούρτση και ο Βασιλάκης Καΐλας μαζί, σε ένα ζώδιο. Το δάκρυ το έχεις στο τσεπάκι και συνήθως χωρίς λόγο! Απλά, κάτι θυμήθηκες και είπες να ρίξεις ένα κλάμα! Δε λέω πως δεν είσαι ευαίσθητος, αλλά καλό θα είναι να βάζεις και λίγο το μυαλό σου να δουλέψει, γιατί όλοι σε πιάνουν κορόιδο κι αν συνεχίσεις έτσι, θα είσαι μια ζωή το θύμα. Άσε που αν τολμήσει κανείς να σε ζορίσει λίγο παραπάνω, αρχίζεις να ουρλιάζεις υστερικά. Διάσημος Καρκίνος η πριγκίπισσα Νταϊάνα. Ρομαντικό ε; Ρίξε τώρα ένα κλάμα για την αδικοχαμένη!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact