ΥΓΕΙΑ

Καπνίζετε; ΑΥΤΗ η Θαυματουργή Συνταγή είναι ο,τι Καλύτερο μπορείτε να Κάνετε για να Καθαρίσετε τα Πνευμόνια σας!

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το κάπνισμα είναι μια βλαβερή συνήθεια.

Συνδέεται με πολλές ασθένειες οι οποίες μπορούν να οδηγήσουν ακόμα και στον θάνατο.

Καρκίνος, υπέρταση, εγκεφαλικό, άσχημη αναπνοή, χρόνια βρογχίτιδα, εμφύσημα, στυτική δυσλειτουργία, παθήσεις των ματιών και η λίστα συνεχίζεται.

Ευτυχώς, όσο δύσκολο κι αν είναι να το κόψει κανείς, τα πλεονεκτήματα κάνουν αμέσως την εμφάνιση τους και επιπλέον υπάρχει ένας τρόπος να αντιστρέψουμε την βλάβη που έχει προκληθεί, ακόμα και μετά από χρόνια καπνίσματος. Αυτό το θαυματουργό ρόφημα περιέχει λίγα υλικά, αλλά θα βοηθήσει σημαντικά τους πνεύμονες σας και θα νιώσετε αμέσως καλύτερα.

Όλοι γνωρίζουμε πόσο κακό είναι το κάπνισμα. Σύμφωνα με το Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών των ΗΠΑ (CDC), πάνω από 16 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν πρόβλημα υγείας το οποίο είναι αποτέλεσμα του καπνίσματος. Για κάθε άτομο που πεθαίνει από ασθένεια που προκαλείται από το κάπνισμα, πάνω από 30 άτομα ζουν με προβλήματα υγείας εξαιτίας του.

Αλλά όσοι καταφέρνουν να το κόψουν, βλέπουν αμέσως τις θετικές επιδράσεις. Η δύναμη των πνευμόνων επανέρχεται, το φωνητικό εύρος επεκτείνεται, έχετε καλύτερη αίσθηση της γεύσης και η πίεση επανέρχεται σε φυσιολογικά επίπεδα μέσα σε εβδομάδες ή μήνες. Και ο κίνδυνος ανάπτυξης καρκίνου ή άλλων ασθενειών μειώνεται σημαντικά.

Ωστόσο, οι πρώην καπνιστές έχουν πολλά σκουπίδια μέσα στους πνεύμονες τους, το οποίο σημαίνει ότι δεν έχουν ξεπεράσει εντελώς τον κίνδυνο. Ευτυχώς, υπάρχει μια συνταγή για ένα ρόφημα που θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε τους πνεύμονες σας και να ζήσετε καλύτερα από ποτέ.

Θα χρειαστείτε:

2 κουταλιές της σούπας κουρκουμά ένα κομμάτι τζίντζερ περίπου στο μέγεθος του αντίχειρα ένα μέτριο κρεμμύδι 1 3/4 φλιτζάνια ζάχαρη 1 λίτρο νερό.

Για να το ετοιμάσετε, ρίξτε το νερό μέσα σε μια κατσαρόλα, προσθέστε την ζάχαρη και βάλτε το να βράσει.

Στο μεταξύ κόψτε το κρεμμύδι σε τέταρτα και ψιλοκόψτε το τζίντζερ. Προσθέστε τα στο νερό και αφήστε το να βράζει. Ρίξτε τον κουρκουμά και χαμηλώστε την φωτιά. Αφήστε το στο μάτι μέχρι να μειωθεί στο μισό. Βάλτε το σε ένα δοχείο και αφήστε το να κρυώσει. Μόλις κρυώσει, βάλτε το στο ψυγείο.

Καταναλώστε 2 κουταλιές της σούπας κάθε πρωί με άδειο στομάχι και 2 ακόμα πριν πέσετε για ύπνο. Θα νιώσετε καλύτερα μέσα σε λίγες μέρες. Τα υλικά αυτά είναι γνωστό ότι έχουν ιδιότητες ομοιοπαθητικής. Ο κουρκουμάς, ο οποίος είναι πλούσιος σε ω-3 λιπαρά οξέα, έχει αντικαρκινικές και αντιιικές ιδιότητες, ενώ είναι πλούσιος σε βιταμίνες.

Τα κρεμμύδια επίσης έχουν αντικαρκινικές ιδιότητες και τονώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Το τζίντζερ χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες για να διώξει την βλέννα από τους πνεύμονες.

Εσείς γνωρίζετε κάποια άλλη συνταγή με παρόμοιες ιδιότητες;
Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact