ΕΛΛΑΔΑ

Ο Καταδρομέας Επίτιμος Α/ΓΕΣ Στρατηγός Τσέλιος ξεσπά: Δεν ανέχομαι την απαξίωση του Έλληνα Μαχητή!

Στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών βρέθηκε σήμερα ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ για την Τελετή της Παραλαβής -Παράδοσης της Διοικήσεως της Σχολής και ρωτήσαμε για την Σημερινή Κατάσταση του Στρατεύματος και των Εθνικών Θεμάτων !

Ανησυχώ αλλά δεν φοβάμαι απάντησε με στόμφο ο Στρατηγός που έδειξε οτι είναι πάντα έτοιμος αν η Πατρίδα χρειαστεί …Όσο για την Κατάσταση που επικρατεί στον Έβρο και τα νησιά μας παρέπεμψε σε παλαιότερη συνέντευξη που μας είχε παραχωρήσει!!

Την αναδημοσιεύομαι

Χαράματα Επίτιμο; .Α/ΓΕΣ ο Στρατηγός Τσέλιος ανηφόριζε πεζός τους Βράχους των Μετεώρων και είναι γνωστό σε όσους τον ξέρουν ότι ο Αρχηγός ήταν και είναι πάντα κοντά στο Θεό!

Οι προσπάθειες που κάναμε να καταφέρουμε να του αποσπάσουμε κάποιες από τις σκέψεις του και τις μνήμες του δέκα μήνες μετά την αποστρατεία του και μετά την σοβαρή περιπέτεια της υγείας του τελικά απέδωσαν αν και ο Στρατηγός δεν είναι από τους ανθρώπους που αγαπά την δημοσιότητα !

Πόσο σοβαρή ήταν η περιπέτεια της υγείας σας τον ρωτήσαμε !

Ο πληγωμένος Καταδρομέας παραμένει πάντα Καταδρομέας ήταν η κοφτή απάντηση του χωρίς να αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες !

The Valley Of Fog – (Meteora, Greece)Η συζήτηση όπως ήταν φυσικό επεκτάθηκε στις Τουρκικές προκλήσεις που δέχεται την χρονική περίοδο ο Ελληνισμός και κυρίως στο κεφάλαιο Έβρος και Καστελόριζο ! Ο Καταδρομέας με το γνωστό ύφος του, την κοφτερή φωνή του και με τα βλέμμα του πάντα ίσιο δήλωσε απλά ορθά και κοφτά !

Ο Έβρος είναι «ΑΠΟΡΘΗΤΟΣ» ξεχάστε την προπαγάνδα των Τούρκων και την ηττοπάθεια κάποιων …Και δεν ξέρω αν κάποιοι » εσκεμμένα » οδηγούν τον λαό μας σε λάθος συμπεράσματα .

Στον Έβρο έχουμε σοβαρά πλεονεκτήματα και τον ξέρουν και οι Τούρκοι ,έχουμε το πλεονέκτημα του Εδάφους, του Ποταμού ,τα ναρκοπέδια και κυρίως των Μαχητών μας και δεν αναφέρομε μόνο στους Στρατιώτες μας ,στον Έβρο από τον Εθνοφύλακα μέχρι τον ψαρά είναι μαχητές και όποιος τολμήσει να περάσει το Ποτάμι …ο Έβρος θα κοκκινίσει !

Μα Στρατηγέ οι Τούρκοι έχουν απέναντι Άρματα ετοιμάζουν Γέφυρες κάνουν ασκήσεις με Βάρκες εφόδου και το μηχανικό τους κάνει καθημερινά ασκήσεις διελεύσεως Ποταμού !

Όλα αυτά είναι για τα πανηγύρια και το ξέρουν και οι ίδιοι ,τα Άρματα θα κολλήσουν στη λάσπη και οι βάρκες με τους εφοδεύοντες Καταδρομείς θα πλέουν για το «ΔΕΛΤΑ του ΠΟΤΑΜΟΥ » ακυβέρνητα .

Οι Μαχητές μας και το σχέδιο επιτήρησης του Ποταμού δεν θα αφήσουν τίποτα στην τύχη του και δεν θέλω να αναφερθώ στο πυροβολικό που οι βολές του θα αλλάξουν την κοίτη και το «Ρου του Ποταμού !»Greece Financial Crisis Defence

Αν κάποιοι ξεφύγουν και βγούνε στην από εδώ όχθη έχουμε τους «Κυνηγούς των Αρμάτων ετοιμοπόλεμους » και δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο …Αυτό που σας δηλώνω και θέλω να το καταλάβετε είναι ότι ο Έβρος δεν πέφτει που να τον χτυπήσει Υπερδύναμη ,είναι «ΑΠΟΡΘΗΤΟΣ»!

Με το χώμα που βγάλαμε από την Τάφρο του Έβρου κάναμε τις λεγόμενες Τούμπες ( οκτώ μέτρα ύψος και έξοδα μηδέν ) όπου τα Ελληνικά Χάμερ με τα Κορνέτ θα χτυπάνε τα Τουρκικά Άρματα σαν παπιά !

Αρχηγέ αν ο Έβρος δεν «πέφτει «όπως μας λέτε και δεν έχουμε λόγο να αμφισβητήσουμε τα λόγια του τ.Α/ΓΕΣ γιατί σχεδιάσατε και εκτελέσατε την ΆΣΚΗΣΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΑΣΤΡΑΠΗ » αμέσως μετά την Διακλαδική Άσκηση ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2013 » με πραγματικά πυρά και μάλιστα την νύχτα ;

Οι Τούρκοι αφού θα σπάσουν τα μούτρα τους στο Έβρο θα προσπαθήσουν να μας κάνουν «Υπερκέραση των Ελληνικών Δυνάμεων» και ο στόχος θα είναι κάποιοι νησί του Βορείου Αιγαίου .

Την «ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΑΣΤΡΑΠΗ» που την εισηγήθηκα στο ΓΕΕΘΑ και έγινε αμέσως δεκτή από το Α/ΓΕΕΘΑ και τον ΥΕΘΑ , είναι μια καθαρά Επιθετική ΆΣΚΗΣΗ των Δυνάμεων του Έβρου …

ΔΕΝ δεν θα αμυνόμαστε συνεχώς, αλλά θα περάσουμε και στην Αντεπίθεση μέσα στο Τουρκικό Έδαφος και εδώ έχουμε σοβαρό πλεονέκτημα εδάφους !

Τα συμπεράσματα που βγάλαμε από την Άσκηση «ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 2013 » (σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε στη νήσο Σαμοθράκη ως απόκρουση προγεφυρώματος σε στεριά και θάλασσα που εκδηλώθηκε ταυτόχρονα με αεροπόβαση )…

Μάς δίνουν το δικαίωμα ότι μπορούμε όχι απλώς να αμυνθούμε, αλλά και να εξαλείψουμε οποιαδήποτε επιθετική ενέργεια στο νησί και εδώ θέλω να σταθώ στην Παλαιική Άμυνα των Κατοίκων του νησιού που προσήλθαν μαζικά να καταταγούν !

Εξάλλου όσοι παρακολούθησαν τις Ασκήσεις θα είδαν από πρώτο χέρι ότι και τα δικά μας κανόνια του Πυροβολικού ,τα πυροβόλα των Αρμάτων ,τα Αντιαεροπορικά μας και τα Αντιαρματικά μας δεν στέλνουν «Τριαντάφυλλα και Γαρίφαλα» ,Αλλά ξερνούν Φωτιά και Ατσάλι ,σκορπίζοντας το Θάνατο !

Υπάρχει κάτι στη Θράκη που δεν έχουμε δώσει την δέουσα Σημασία και δεν μιλάω μόνο από Στρατιωτικής πλευράς !Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact