ΖΩΔΙΑ

Πώς Το Κάθε Ζώδιο Καταστρέφει Άθελά Του Τη Σχέση Του;

Ιδού τι κάνει το κάθε ζώδιο στην προσπάθειά του να καταστρέψει μόνο του μια σχέση που θα μπορούσε να πάει περίφημα…

Μερικές φορές, όσο και αν μας ενδιαφέρει μια σχέση, κάτι στραβώνει τον άλλο και απλά την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια…

Και η αιτία δεν είναι ο συνήθης ύποπτος το τρίτο πρόσωπο, αλλά το alter ego μας, ο κακός μας εαυτός, που με την συμπεριφορά του διώχνει τους άλλους από κοντά του…

Κριός

Αυτό, και άμα σ’ αρέσει…

Εσύ πια, με τις σχέσεις, δεν σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου. Ξέρεις τι θες και δεν συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο. Και αν ο άλλος δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που έχεις στο μυαλό σου, θα προσπαθήσεις να τον φέρεις στα μέτρα σου, με τον άλφα ή βήτα τρόπο. Αλλιώς, κυρία Κοκοβίκου, παίρνω το καπελάκι μου και αντίο σας. Ναι, αλλά έτσι δεν γίνονται σχέσεις έρωτα. Γίνονται σχέσεις ανάγκης, συναισθηματικού εκβιασμού, συμβιβασμού.

Το να έχεις κάποιον δίπλα σου που μένει και πιέζεται, προσπαθώντας να ταιριάξει στο καλούπι σου, ή επειδή του έχεις δώσει… τελεσίγραφο, συγνώμη, αλλά δε λέει!

Και μετά θα αναρωτιέσαι γιατί δεν τσουλάει η σχέση, τι ζόρι τραβάει ο άλλος και γιατί θα σου την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια. Το μεγαλύτερο ζόρι απ’ όλα τραβάει: Το να μην μπορεί να είναι ο εαυτός του.

Ταύρος

Ενδιαφέρομαι για σένα, ενδιαφέρομαι!

Σε όλους αρέσει να τους δηλώνει ο σύντροφός τους το ενδιαφέρον του με μικρές, γλυκές χειρονομίες, όταν είναι μακριά. Μηνυματάκια, ραβασάκια, ένα τηλεφώνημα ή μια κλήση στο skype, που να λέει «ήθελα απλώς να σου πω μια καλημέρα», τέτοια. Εσύ όμως μπορεί να ξεπεράσεις το όριο. Και το θέμα δεν είναι ότι επικοινωνείς με κουραστική συχνότητα χωρίς να έχεις τίποτα (έξυπνο, σημαντικό ή ενδιαφέρον) να πεις, γιατί και η ευρηματικότητα σώνεται καμιά φορά.

Το θέμα είναι ότι πίσω από το υποτιθέμενο ενδιαφέρον σου κρύβεται μια ελεγκτική διάθεση, που ο άλλος πρέπει να είναι χαζός για να μην την ψυλλιαστεί. «Και πού είσαι τώρα;» «Ποιοι είσαστε εκεί;» «Βρήκες κίνηση και άργησες τόσο να φτάσεις;» είναι… καρφωτικές ερωτήσεις, που δείχνουν ότι το ενδιαφέρον σου δεν είναι και τόσο ανιδιοτελές.

Και φορτικός και καχύποπτος! Ωραίος τρόπος για ξενέρωμα σε δύο ταμπλό.

Δίδυμοι

Ο λόγος μου συμβόλαιο!

Θα γυρίσεις έγκαιρα, υποσχέθηκες, για να πάτε μαζί στον γιατρό. Θα πληρώσεις εσύ τους λογαριασμούς που λήγουν αύριο. Φυσικά και θα βοηθήσεις να κρεμάσετε εκείνον τον καθρέφτη. Όμως εκείνος που θα μείνει ξεκρέμαστος, εντέλει, δεν θα είναι μόνο ο καθρέφτης, αλλά και ο σύντροφός σου που βασίστηκε στα λεγόμενά σου.

Γιατί πάντα, μα πάντα κάτι σου τυχαίνει, βρε παιδί μου. Τα στοιχεία της φύσης συνωμοτούν εναντίον σου και δεν κατάφερες να είσαι στο ραντεβού και είσαι τόσο κουρασμένος, που να τα αφήσετε για καμιά άλλη φορά τα κρεμάσματα; Μαζί σου ο άλλος έχει τις εξής επιλογές: Να τσακώνεται ή να τα κάνει μόνος του να ξεμπερδεύει.

Ή, τρίτον και καλύτερον, να βρει κάποιο άλλο άτομο που να πραγματοποιεί ό,τι έταξε και να μην υπόσχεται ό,τι σκόπευε εξαρχής να αποφύγει.

Καρκίνος

Ψάξε, ψάξε, δεν θα το βρεις!

«Τι έχεις;», σε ρωτάει. «Τίποτα», απαντάς εσύ. Και όσο κι αν (υποψιασμένος ο άλλος) επιμένει, εσύ φυλάς το μυστικό ωσάν Υπολοχαγός Νατάσα στα χέρια της Γκεστάπο. Όπου φυσικά και κάτι έχεις. Αλλά να το βρει μόνος του. Δεν υποτίθεται ότι σε αγαπάει; Τότε πώς μπόρεσε να κάνει αυτό που τόσο σε πλήγωσε, και που μεταξύ μας, δεν του περνάει καν από το μυαλό ότι σε έχει ενοχλήσει; Ο αναίσθητος.

Το θέμα όμως με εσένα είναι ότι δεν έπρεπε να κάνεις σχέση με κοινό θνητό αλλά με ένα μέντιουμ, ώστε να σε διαβάζει με το κληρονομικό του χάρισμα. Και να σε βγάλει από τον κόπο και την ευθύνη να δηλώσεις καθαρά και ξάστερα αυτό που σε ενόχλησε.

Διαφορετικά, αυτά θα γίνονται, ώσπου ο άλλος θα βαρεθεί να ψάχνει αν μυρίζουν τα νύχια του, λες και καθάριζε κρεμμύδια.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact