ΔΙΑΦΟΡΑ

Το κόλπο για να κάνετε τις γυναίκες για μην ξεκολλάνε από πάνω σας!

Εσύ λιώνεις για εκείνον και από την δική του πλευρά δεν βλέπεις το ίδιο ενδιαφέρον. Ώρα, λοιπόν, να πάρεις την υπόθεση στα χέρια σου και να σταματήσεις να κλαις σε φίλες και συναδέλφους για αυτόν. Πόσες ακόμη ιστορίες θα διηγηθείς; Το 2018 αν ακολουθήσεις του παρακάτω κανόνες θα είναι δικός σου.

Αγνόησέ τον
Ο πιο σημαντικός κανόνας στο πώς πρέπει να αντιδράσεις όταν εκείνος δεν σε θέλει είναι να σιγουρευτείς πως θα ξεχάσεις την υπάρξή του. Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να προσπαθήσεις να επικοινωνήσεις μαζί του. Και δεν αναφερόμαστε στον κανόνα των τριών ημερών. Μιλάμε για εβδομάδες. Οι γυναίκες πάντα θέλουν να στείλουν ένα αστείο μήνυμα ή μια άσχετη ερώτηση στο αντικείμενο του πόθου τους για να δείξουν πως θέλουν μια χαλαρή επικοινωνία, αλλά εκείνος ξέρει το πραγματικό σου κίνητρο.

Μην φλερτάρεις μαζί του
Αν σου αρέσει και εκείνος δεν επιστρέφει το συναίσθημά σου το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να φλερτάρεις μαζί του. Το μόνο που καταφέρνεις είναι να κάνεις τον εαυτό σου περισσότερο διαθέσιμο σε εκείνον ενώ η λύση είναι να γίνεις όλο και πιο δύσκολος στόχος να κατακτήσει.

Γίνε ο καθρέφτης του
Ο στόχος σου είναι να μην το αφήσεις να σκεφτεί πως οι αντιδράσεις σου έχουν να κάνουν με το γεγονός πως δεν έχει συναισθήματα για εσένα. Αν σου πει «γεια» πες του γεια. Γίνε ο καθρέφτης σε όσα κάνει και λέει. Μην τον κάνεις να σκεφτεί πως είσαι μια drama queen. Όταν ένας άντρας δει μια θυμωμένη γυναίκα σκέφτεται πως δε θέλει να σε έχει κοντά του. Μείνε σιωπηλή και ουδέτερη σε κάθε περίπτωση.

Αποδέξου το
Έρχεται κάποια στιγμή στη ζωή μας που νιώθουμε πως δε θα ξεπεράσουμε ποτέ ένα πρόσωπο. Η εμπειρία, όμως, δείχνει πως θα το ξεπεράσεις. Αν έχεις το ίδιο κόλλημα για μήνες, απλά παραδέξου πως δε σε θέλει και προχώρησε. Το ότι δε σε θέλει είναι η σκληρή αλήθεια και πρέπει να την αποδεχτείς αργά ή γρήγορα. Γιατί να ξοδεύεις όλο σου τον χρόνο και την ενέργεια σε εκείνον όταν μπορείς να τη διοχετεύσεις σε φίλους, εργασία και οικογένεια;

ΠΗΓΗ: xorisorianews.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact