ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του Στάθη Ψάλτη

Αγωνία για τον Στάθη Ψάλτη, η κατάσταση της υγείας του οποίου εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.

O δημοφιλής ηθοποιός νοσηλεύεται εδώ και δέκα ημέρες σε δημόσιο νοσοκομείο της Αθήνας. Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται κρίσιμη από τους θεράποντες ιατρούς του, έπειτα και από την κολπική μαρμαρυγή που υπέστη.

Οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν για να τον βοηθήσουν να βγει νικητής ο αγαπημένος ηθοποιός, ο οποίος δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του.

Να σημειωθεί ότι, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Στάθης Ψάλτης μάχεται για την υγεία του, αφού το 2011 είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο, με παράλυση της δεξιάς πλευράς του. Τότε το είχε ξεπεράσει.

Ωστόσο, τον Στάθη Ψάλτη έχουν ήδη επισκεφτεί στο δωμάτιό του κάποιοι συνάδελφοί του -ανάμεσά τους ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Κώστας Πρέκας- για να μάθουν πώς εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του και να του ευχηθούν περαστικά. Να θυμίσουμε ότι πριν από μερικά χρόνια ο Λαζόπουλος ήταν το μοναδικό άτομο που γνώριζε πως ο κωμικός είχε υποστεί εγκεφαλικό και τον είχε επισκεφτεί και τότε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν.

Πάντως, είναι αλήθεια πως ο περίγυρος του καλλιτέχνη δίνει με το σταγονόμετρο πληροφορίες για τι ακριβώς συμβαίνει με την υγεία του, ενώ κάποιοι από τον στενό επαγγελματικό χώρο του -που τον πρώτο καιρό έκαναν πως δεν γνώριζαν τίποτα- τώρα μιλάνε «για πολύ σοβαρή κατάσταση», χωρίς όμως να θέλουν να δημοσιοποιηθεί το όνομά τους.

«Ο Στάθης δίνει μεγάλη μάχη και ευχόμαστε να βγει νικητής!» μας λέει πηγή από το οικείο περιβάλλον του και προσθέτει: «Βρίσκεται σε χέρια καλών γιατρών και σε δωμάτιο πρώτης θέσης. Στο πλευρό του είναι νύχτα μέρα η δεύτερη σύζυγός του, η Χριστίνα, αλλά δεν λείπουν από κοντά του αυτές τις δύσκολες ώρες και η πρώτη σύζυγός του, η Κάτια, η κόρη τους Μαίρη καθώς και ο αδελφός του, ο επίσης ηθοποιός Γιάννης Ρώτας».

Οπως αποκάλυψε η «Espresso» με το πρωτοσέλιδό της «Αγωνία για τον Στάθη Ψάλτη», στις 21/3/17, όλα άρχισαν τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν ο ηθοποιός βρισκόταν στην Πτολεμαΐδα για να παίξει μαζί με άλλους πρωταγωνιστές στην επιθεώρηση «Ολοι μαζί… τη φάγαμε», στο πλαίσιο μιας μεγάλης περιοδείας στην περιφέρεια. Εκεί αισθάνθηκε αδιαθεσία και επισκέφτηκε το τοπικό νοσοκομείο. «Ετρεχε αίμα από τη μύτη του και τον πήγαμε στο νοσοκομείο της περιοχής» μας δήλωσε πηγή από τον θίασο και τόνισε: «Οι γιατροί τού συνέστησαν να σταματήσει την περιοδεία που έκανε και να ασχοληθεί σοβαρά με την αντιμετώπιση ενός προβλήματος που του διέγνωσαν».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact