ΕΛΛΑΔΑ

Λαθρομετανάστες σκότωσαν την 63χρονη στην Λακωνία

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της 63χρονης γυναίκας στον Λεήμονα της Σκάλας Λακωνίας, η οποία έχασε τη ζωή της μέσα στο σπίτι της με φρικτό τρόπο.

Λίγες ώρες μετά τη δολοφονία της, η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή δυο αλλοδαπών που θεωρήθηκαν ύποπτοι και το βράδυ της Κυριακής ο ένας από αυτούς «έσπασε» και ομολόγησε το έγκλημα τους.

Πρόκειται για 2 αλλοδαπούς, ένα Μολδαβό και ένα Μαροκινό οι οποίοι υποστήριξαν ότι έκαναν το έγκλημα σε κατάσταση μέθης προκειμένου να βρουν λεφτά για να συνεχίσουν να πίνουν.

Οι δυο άντρες τα έπιναν μαζί σε καφενείο που βρίσκεται πολύ κοντά στο σπίτι του θύματος. Αρχικά δανειζόντουσαν χρήματα από τους θαμώνες για να συνεχίσουν να πίνουν κι όταν αυτοί σταμάτησαν να τους δίνουν αποφάσισαν να πάνε στο σπίτι της γυναίκας που ήξεραν ότι μένει μόνη της για να της αποσπάσουν χρήματα.

Όπως αποδείχθηκε από την έρευνα της αστυνομίας, οι δυο τους κυνηγούσαν από δωμάτιο σε δωμάτιο την 63χρονη, χτυπώντας την ξανά και ξανά στο κεφάλι με ένα από τα κούτσουρα που είχε για το τζάκι!

Η 63χρονη, μητέρα δυο παιδιών, πάλεψε με τους δράστες καθώς διαπιστώθηκε ότι φέρει αμυντικά τραύματα στα χέρια και υπάρχουν ίχνη πάλης σε όλα τα δωμάτια της μονοκατοικίας.
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Σπάρτης διαπίστωσαν ότι αρχικά οι δράστες έσπασαν κάποια τζαμάκια στην πόρτα της εισόδου, αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν την πετούγια για να την ανοίξουν από μέσα και να μπουν.

Ίσως, μάλιστα, να τους πήρε είδηση η άτυχη γυναίκα κι έτσι κλώτσησαν με πολλή δύναμη την αλουμινένια πόρτα γκρεμίζοντάς την κυριολεκτικά.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact