ΕΛΛΑΔΑ

Η σέξι λιμενικός που έκανε μήνυση στον αστυνομικό που πήγε στο Athens Pride | Photos

Σύμφωνα με το adiakritos.gr η Αντιπρόεδρος του Σωματείου Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας «Ένωσις» στις 12 Δεκεμβρίου 2017 κατάθεσε μήνυση κατά του Φωτεινού Παγιαύλα στο Α.Τ. Καμινίων-Νέου Φαλήρου για τις αναρτήσεις του επίσης ένστολου στα social media με δυσφημιστικό περιεχόμενο στις οποίες φέρεται να την αποκαλούσε: «Φασίστρια, ρατσίστρια, ομοφοβική και τρανσοφοβική λιμενικίνα»!

Το όνομα του αστυνομικού Φωτεινού Παγιαύλα είχε κάνει το 2016 τον γύρο του κόσμου, καθώς μία φωτογραφία του με προσφυγόπουλα σε σχολείο είχε γίνει viral. Την περίοδο που σε κάποια σχολεία οι γονείς αντιδρούσαν στην παρουσία παιδιών προσφύγων -φοβούμενοι ότι φέρουν σοβαρές ασθένειες- εκείνος ανάρτησε τη φωτογραφία που παίζει με προσφυγόπουλα και έγραψε: «υπάρχει θέμα μετάδοσης αγάπης, γέλιου, κεφιού, ανθρωπιάς».

Τώρα μεταξύ του αστυνομικού και της λιμενικού έχει ξεσπάσει ένας πρωτοφανής διαδικτυακός «πόλεμος» με εκατέρωθεν δηλώσεις στα social media.

Η λιμενικός έχει κάνει πολλές αναρτήσεις με χαρακτηρισμούς και υπονοούμενα εις βάρος του αστυνομικού, ενώ σε άλλη ανάρτηση αναφέρει πως ο αστυνομικός συχνάζει σε γκέι μπαρ εξαιτίας παλαιότερης συμμετοχής του στο Athens Pride. Με δική του ανάρτηση, εκείνος τη χαρακτηρίζει «τρανσφοβική» και εκείνη του έκανε μήνυση.

Ο κ.αστυνομικός Παγιαύλας υπηρετεί στην Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών και το καλοκαίρι του 2016 συμμετείχε στο Athens Pride ως μέλος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, καταγγέλλοντας με αυτόν τον τρόπο ότι «τα τελευταία χρόνια η άνοδος της Ακροδεξιάς στην Ελλάδα καθίσταται επικίνδυνη».

Πως ξεκίνησε η κόντρα:

Στις 4 Δεκεμβρίου ο Φωτεινός Παγιαύλας έγραψε στο Facebook «Με την Μποφίλιου θα έπινα ένα μπυράκι. Με τον Σφακιανάκη ποτέ».

Να σημειωθεί πως εκείνες τις ημέρες η γνωστή τραγουδίστρια δεχόταν σφοδρή κριτική για όσα είχε πει σε συνέντευξή της, όπου είχε δηλώσει πως είναι «τροτσκίστρια» που όμως ψηφίζει ΚΚΕ και ταυτόχρονα ψάχνει ηγέτη να βγει μαζί του στο βουνό.

Την επόμενη μέρα η λιμενικός ανέβασε μία ανάρτηση- απάντηση σε όσα δήλωσε ο αστυνομικός στο Facebook, γράφοντας : «Μόλις διάβασα ανάρτηση από “συνάδελφο” που ανήκει στη λοαδ ότι θα έπινε μπυρακι με Μποφίλιου παρά με νοτη …..αντιπαθώ την Μποφίλιου αλλά παρ όλα αυτά δεν πιστεύω να συχνάζει σε gay-bar όπως επίσης ο Νότης δεν βγαίνει για μπυρακι με μπρελόκ», συνοδεύοντας το κείμενο με πολλές φατσούλες γέλιου.

Η κόντρα δεν τελείωσε εκεί, καθώς έξι ημέρες μετά, ο Φωτεινός Παγιαύλας κοινοποίησε την ανάρτησή της, σχολιάζοντας: «Υπάρχει μια φασίστρια, ρατσίστρια, ομοφοβική και τρανσφοβική λιμενικίνα. Από το πράιντ του ’17 έχει λυσσάξει μαζί μου. Η τελευταία της επίθεση είναι επιπέδου 10χρονου.

Η ανάρτηση- απάντηση που οδήγησε στην μήνυση:

H κυρία Πλακίδα προσκόμισε στη μήνυσή της φωτοαντίγραφα των σχολίων από το Facebook και προσωπικές συνομιλίες με τον αστυνομικό.

iefimerida.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact