ΕΛΛΑΔΑ

Μαφιόζικη εκτέλεση έξω απο σχολείο: «Δάσκαλε, βοήθεια, σκοτώνουν τον πατέρα μου»

Σοκ έχει προκαλέσει η εν ψυχρώ εκτέλεση γνωστού παλιού μπράβου της νύχτας (Β.Γ.), γνωστό για τις διασυνδέσεις του με τον Β. Στεφανάκο, μπροστά στα μάτια του παιδιού του, έξω από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Γλυκών Νερών, σήμερα στις 8 και 15 το πρωί.

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί θεωρούν ότι η εκτέλεση του 47χρονου, είναι πληρωμένο «συμβόλαιο θανάτου». Θύμα είναι ο Βασίλειος Γρίβας, ο οποίος δραστηριοποιείτο στη νύχτα από νεαρή ηλικία και είχε απασχολήσει πολλές φορές τις διωκτικές αρχές για εκβιάσεις, αιματηρές συμπλοκές και άλλα βαριά αδικήματα, ενώ στις 15 Ιανουαρίου 2003 είχε δεχτεί και άλλη δολοφονική επίθεση στον Πειραιά, όπου τον «γάζωσαν» με σφαίρες αλλά γλύτωσε από θαύμα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, εκείνη την ώρα έτυχε να βρίσκεται στην είσοδο του σχολείου ένας δάσκαλος, ο οποίος είδε ολόκληρο το συμβάν και στον οποίο έτρεξε απελπισμένο για βοήθεια το παιδί.

«Δάσκαλε βοήθα με σκοτώνουν τον πατέρα μου», φώναζε ουρλιάζοντας το παιδί του δολοφονηθέντος.

«Το παιδί έκλαιγε. Είδε έναν κουκουλοφόρο. Πρέπει να ήταν έξω από το αυτοκίνητο ο εκτελεστής. Κατέβηκε απο το αμάξι και το θύμα δεν πρόλαβε να κάνει τίποτα», λένε αυτόπτες μάρτυρες που είδαν καρέ-καρέ την στιγμή της εκτέλεσης

Μία από τις σφαίρες εξοστρακίστηκε και τραυμάτισε ελαφρά στον ώμο μία μητέρα που βρισκόταν σε μία απόσταση περίπου 50 μέτρων και η οποία επίσης μόλις είχε αφήσει το παιδάκι της να πάει στο σχολείο.

Η 37χρονη γυναίκα, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται.

Στο σημείο επικράτησε πανδαιμόνιο με τους καθηγητές να τρέχουν να μαζέψουν τα παιδιά μέσα στο σχολείο, αφού οι σφαίρες έπεφταν βροχή, ευτυχώς δίχως να χτυπήσει κανένα παιδί, εξαιτίας του ακήρυχτου πολέμου μεταξύ μαφιόζων…

Οι δράστες, αμέσως μετά την δολοφονία απομακρύνθηκαν με ταχύτητα, αλλά σε μικρή απόσταση από το σχολείο, στην οδό Αγαμέμνωνος, έβαλαν φωτιά και έκαψαν το αυτοκίνητο, όπου βρέθηκε λίγο αργότερα από τους αστυνομικούς. Από το σημείο οι εκτελεστές, σύμφωνα με μαρτυρίες, διέφυγαν με δύο μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού, που οδηγούσαν δύο συνεργοί τους, με κατεύθυνση προς την λεωφόρο Σπάτων.

Το θύμα, ήταν κάτι παραπάνω από παλιός γνώριμος των Αρχών, αφού είχε σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του και το 2003 και το 2011 στην μεγάλη υπόθεση εξάρθρωσης ομάδων της Μαφίας από την Ασφάλεια Αττικής, με κατηγορούμενους 217 μαφιόζους…

Το τέλος του ήταν όμοιο με αυτό των ανθρώπων της νύχτας σε πολλές παρόμοιες περιπτώσεις, όμως κανείς μέχρι στιγμής δεν είχε εκτελεστεί από αντίπαλες συμμορίες έξω από σχολείο και μάλιστα μπροστά στα μάτια του ίδιου του παιδιού και με προφανή κίνδυνο για δεκάδες παιδιά.

Οι εκτιμήσεις των Αρχών μοιραία στρέφονται προς αντίπαλη ομάδα μαφιόζων και μάλιστα κραταιά δύναμη στον κόσμο της νύχτας, που κινεί τα νήματα ακόμη και σήμερα, μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, ενώ ίσως οφείλεται σε αντίποινα άλλης ενέργειας.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact