ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Μαρινέλλα, Βιτάλη, Γλυκερία: Αποκαλύψεις για τις ηλικίες με χιούμορ

Η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία οι οποίες εμφανίζονται στο νυχτερινό κέντρο Gazi Live μίλησαν για τη μεγάλη φιλία που τις συνδέει αλλά και για την καταπληκτική χημεία που τις φέρνει κοντά!

Στην εκδήλωση παρουσίασης παρών ήταν ο επιχειρηματίας του νυχτερινού κέντρου Ηλίας Μαροσούλης ο οποίος παίρνοντας πρώτος τον λόγο και φανερά συγκινημένος δεν σταμάτησε να ευχαριστεί τις τρεις κυρίες για την τιμή που του έκαναν να συνεργαστούν μαζί του!

Τον λόγο πήρε η αγαπημένη Μαρινέλλα η οποία αποκάλυψε πως το συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο το είχε φτιάξει ο κ. Μαροσούλης για να εμφανίζεται ο Πασχάλης Τερζής, ο οποίος όμως λόγω του προβλήματος υγείας που του εμφανίστηκε, δεν κατάφερε ποτέ να βρεθεί στη σκηνή του. Χαρακτηρίζοντάς το «cosy» χώρο, η μεγάλη ερμηνεύτρια ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές του συγκεκριμένου σχήματος. Αμέσως μετά μίλησε η Ελένη Βιτάλη η οποία τόνισε: «Δεν φανταζόμουν ποτέ πως στα 62 μου χρόνια θα είχα την χαρά να ζήσω μία τέτοια συνεργασία. Ευχαριστώ». Και φυσικά το μικρόφωνο άρπαξε η Μαρινέλλα η οποία με το απίστευτο χιούμορ που διαθέτει είπε απευθυνόμενη στην Ελένη Βιτάλη: «Επειδή είπε η Ελένη ότι είναι 62 χρονών, ποιος σε ρώτησε κυρά μου για τα χρόνια σου; Σε ρώτησε κανένας; Τι θέλεις; Να πούμε και εμείς ότι είμαστε 52; Δεν είμαστε, εντάξει». Φυσικά, όλοι οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε γέλια.

Μία άλλη πολύ όμορφη στιγμή της βραδιάς ήταν όταν οι τρεις κυρίες, είδαν στο video wall που έπαιζε σκηνές από το πρόγραμμά τους, τους εαυτούς τους σε παιδική ηλικία μέσα από φωτογραφίες. Τότε η Μαρινέλλα σχολίασε με το ίδιο χιούμορ: «Ευτυχώς που βάλατε από κάτω και τα ονόματά μας γιατί κανείς δεν θα καταλάβαινε ποιες είμαστε»! Δείτε παρακάτω τα βίντεο με τις απολαυστικές μεγάλες κυρίες του Ελληνικού πενταγράμμου.

«Είμαι 62 ετων κι ακόμη μαθαίνω» είπε η Ελένη Βιτάλη στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου μαζί με τις συναδέλφους της Μαρινέλλα και Γλυκερία, λίγο πριν από την αυριανή πρεμιέρα τους στο Γκάζι Live.

«Είμαι τυχερή γιατί μπορώ να παίρνω κάθε στιγμή νέα πράγματα.. Μαθαίνω να κάνω σιγόντα τώρα… Είναι ευλογία για μένα να είμαι στη σκηνή με δύο μεγάλες κυρίες του ελληνικού τραγουδιού. Είμαι 62 ετών και ακόμα μαθαίνω από τις δύο κυρίες που με πλαισιώνουν» είπε συγκεκριμένα η Ελένη Βιτάλη για να προκαλέσει την αντίδραση της μεγάλης κυρίας του ελληνικού τραγουδιού, Μαρινέλλας η οποία γύρισε προς το μέρος της και της είπε: «Σε ρώτησε κανείς για την ηλικία σου; Τι να πούμε και μεις…» προκαλώντας γέλια σε όλους τους παρευρισκομένους.

Οι τρεις καλλιτέχνιδες ξεκίνησαν με κοινές εμφανίσεις από την Κύπρο συνέχισαν με συναυλίες το καλοκαίρι ενώ τώρα μεταφέρουν τη «Γυναικεία Υπόθεση» στη σκηνή της νυχτερινής Αθήνας.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact