ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μήνυση κατά του Τσίπρα ο Αντώνης Σαμαράς

Το πρωί της Πέμπτης κατέθεσε την μήνυση κατά του Αλέξη Τσίπρα ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σχετικά με την υπόθεση Novartis.

Η μήνυση του κ. Σαμαρά στρέφεται κατά των Αλέξη Τσίπρα, Δημ. Παπαγγελόπουλου, Ελένης Τουλουπάκη (Εισαγγελέως Εγκλημάτων Διαφθοράς), Χρήστου Nτζούρα (Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Αθηνών), Στυλιανού Μανώλη (Αντεισαγγελέως Πλημμελειοδικών Αθηνών), και κατά των δύο από τους τρεις προστατευόμενους μάρτυρες υπό την κωδική ονομασία «Αικατερίνη Κελέση» και «Μάξιμος Σαράφης»

Στην μηνυτήρια αναφορά ο κ. Σαμαράς:

-Ζητεί δικαστική προστασία απέναντι σε μια πρωτοφανή χυδαία πολιτικό-δικαστική σκευωρία που εξυφάνθη και εκτελέστηκε σε βάρος του από τη μηνυόμενη συμμορία.

-Υπογραμμίζει ότι «όλη η εναντίον μου μεθόδευση, που εκθέτω κατωτέρω αναλυτικά, στηρίχθηκε στην επιδίωξη μιας ετερόκλητης ομάδας προσώπων να εκτελέσει μεθοδικά το μεγαλύτερο θεσμικό σκάνδαλο από συστάσεως του ελληνικού κράτους, στοχεύοντας αδίστακτα όχι στην διακυβέρνηση της Χώρας, που τους εμπιστεύθηκε ο ελληνικός λαός, αλλά στην κατάληψη και ανεξέλεγκτη νομή της «εξουσίας», που είναι ο μύχιος πόθος τους!

– Καταγγέλλει ότι «κυβερνητικά στελέχη, χωρίς να εισφέρουν κανένα απολύτως στοιχείο, συστηματικά επαναλάμβαναν με δημόσιες δηλώσεις τους, το τελευταίο έτος, ακόμα και από του βήματος της Βουλής, ότι στην περίπτωση της Ελλάδας έχει εντοπιστεί «εμπλοκή πολιτικών προσώπων». Ο σχεδιασμός ήταν από την αρχή προφανής:

Επίσης αναφέρεται στην στην περίπτωση Κουρουμπλή τονίζοντας: «Το πιο αδιανόητο, μάλιστα, είναι ότι ένας εκ των δημοσίως καταγγελλόντων και τιμητών ήταν ο Π. Κουρουμπλής, ο οποίος την περίοδο της υπουργίας του συναντάτο με τον Αντιπρόεδρο της NOVARTIS όχι στο υπουργικό του γραφείο, αλλά σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών! Πλείστοι άλλοι, με προεξάρχοντα τον Πρωθυπουργό Τσίπρα και τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Π. Πολάκη, σε κάθε δύσκολη για την Κυβέρνηση στιγμή, επαναλάμβαναν με νόημα: «περιμένετε και σε λίγο θα σκάσει η υπόθεση NOVARTIS!»

Ο κ. Σαμαράς μιλά επίσης για μακιαβελικής έμπνευσης σχεδιασμό αποτυπώνεται ανάγλυφα σε πρωτοσέλιδο αναλύεει διεξοδικά τις αντιφάσεις της προστατευθόμενης μάρτυρας «Κέλεση» υτην οποία χαρακτηρίζει «μάρτυρα του στέμματος», και σχολιάζει επίσης την κατάθεση με το «εμπνευσμένο ψευδώνυμο “Μάξιμος Σαράφης”.

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact